vandikia 10.03.09, 12:00 Może kogoś zainspiruje? Nie wiem tylko z czego są zrobione ozdoby na ostatniej fotce - doczepiane oczka do kiełbasek, ma ktoś jakiś pomysł? www.cuteoverload.com/2008/08/betcha-cant-eat.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.r.8.5 Re: Miłe dla oka dekorowanie :) 10.03.09, 12:04 a z czego są robione te czarne np. łaty, paski itp? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Miłe dla oka dekorowanie :) 10.03.09, 12:07 wiesz co wydaje mi się, że z takich półproduktów do sushi.. chyba wodorosty Odpowiedz Link Zgłoś
marta.r.8.5 Re: Miłe dla oka dekorowanie :) 10.03.09, 12:06 tak myślę że te oczka na kiełbaskach to może jest ser żółty? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Miłe dla oka dekorowanie :) 10.03.09, 12:09 teraz jak sie przyjrzalam, to faktycznie moze to byc ser :D musze sie wczytac, moze gdzies jest opis, bo narazie zachwycily mnie tylko dekoracje :) Ciekawe na co jest przymocowane, nawet jesli jest roztopiony lekko, to i tak sie sam nie utrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Vandikia, 10.03.09, 15:50 jeśli podobają Ci się tego typu rzeczy wrzuć w google hasło "bento" - mam nadzieję, że Ci się spodoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Vandikia, 12.03.09, 12:29 dzięki bardzo :) najpierw wrzucilam w siec i wyszly mi karmy dla psow i kotow :D ale w grafice jest tego faktycznie sporo, bardzo dziekuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Miłe dla oka dekorowanie :) 12.03.09, 12:30 no swietne, tylko wlasnie nie doszlam jeszcze jak sie oczy mocuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
gruszkazfartuszka Re: Miłe dla oka dekorowanie :) 11.03.09, 15:10 ciekawe tylko czy to smakuje tak samo fajnie jak wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Miłe dla oka dekorowanie :) 12.03.09, 12:29 Mysle, ze tak.. poza tym gdy dwie - trzy dekoracje ozdobią stół, to cała reszta lepiej smakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś