Dodaj do ulubionych

willa list sozopol

27.02.13, 13:17
czy ktoś był w tym hotelu, bo wybieram się tam w lipcu; czy pokoje oszczędnościowe to masakra
Obserwuj wątek
    • pablito2002 Re: willa list sozopol 03.03.13, 21:47
      Cześć,

Też się tam wybieramy w lipcu :-) Chętnie poznam opinie kogoś, kto był w tym hotelu.

Pozdrawiam,
      Pablito
      • Gość: ewha Re: willa list sozopol IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.13, 21:56
        podbijam temat - też się wybieram - we wrześniu
        • smeagoul Re: willa list sozopol 07.07.13, 19:50
          widzę ten hotel z balkonu :) - jest tak jak nasz pensjonat alfa vita bardzo blisko morza:) jak powiększycie zdjęcie widać napis na dachu
          www.aukcjoner.pl/gallery/013798683-.html#I1
      • pablito2002 Re: willa list sozopol 29.07.13, 15:35
        Sam sobie odpowiem, bo właśnie wróciłem z tego hotelu :-)

Hotel miejski, kameralny, z małym basenem (obleganym od 7 rano, mało leżaków). Bardzo czysty (pokoje, łazienki i balkony sprzątane codziennie bardzo sumiennie). Śniadania (taką opcję wyżywienia mieliśmy) dobre, ale bez szaleństw. Dobrze działający Kids Club (dodatkowo można się dogadać z opiekunką, żeby została wieczorem z maluchem na kilka godzin). Bardzo miła obsługa w Lobby barze, dobre przekąski serwowane w pool barze. Generalnie wróciłem bardzo zadowolony, a mam porównanie z hotelami 3*/4* w krajach śródziemnomorskich.

Pozdrawiam,
        Pablito
        • bettibiell Re: willa list sozopol 05.08.13, 21:27
          Napisz więcej o tym klubiku dla dzieci ,my tam niedługo jedziemy ,a mamy obawy ,bo jadą z nami nasze bliźniaki. Duże jest oblężenie tego "przybytku"? Łatwo jest znaleźć taką opiekunkę na wieczór? Jak oceniasz wyżywienie w hotelu pod kątem menu dla kilkuletniego dziecka?
          • pablito2002 Re: willa list sozopol 06.08.13, 13:18
            To jest mały hotel, więc i klub dla dzieci duży nie jest. Jeden pokój z zabawkami, stolikami do rysowania, TV i komputerem (bajki). Pracuje tam jedna dziewczyna, ta sama 7 dni w tygodniu. Klub działa od 9 do 13 (opłata 4 lv) i od 14 do 18 (opłata 4 lv) - można wykupić cały dzień za 7 lv. W klubie raczej pustki, sporadycznie ktoś się tam pojawiał.
            Dziewczyna mówi po rosyjsku i angielsku - jest miła i sympatyczna. Wieczorem została w naszym pokoju z córką za 10 lv za godzinę (ale to już było "na czarno").

Tak jak pisałem wcześniej mieliśmy tylko śniadania, ale nasza córka (2l.) zawsze coś podjadła (jajka, jajecznica, parówki, owoce). W prawie każdej restauracji można było kupić rosół (2,5 lv), którym nasza się zajadała.

Na terenie hotelu jest mikro placyk zabaw, ale warto pójść wzdłuż plaży w stronę starego miasta - duży plac zabaw (czasem mocno oblegany).

Pozdrawiam,
            Pablito

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka