IP: *.231.udn.pl 14.07.06, 15:09
Kaziu czy coś wiadomo na temat PEC-u obok tesco.Ponoć ma być położona nitka i
ciepełko ma płynąć z elektociepłowni
Obserwuj wątek
    • Gość: AR Re: PEC IP: *.core.lanet.net.pl 14.07.06, 19:45
      > Kaziu czy coś wiadomo na temat PEC-u

Czy chodzi o Pec pod Sněžkou?
      • Gość: minor Re: PEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:50
        Nie, tutaj chodzi o Śnieżynkę na Placu Ratuszowym.
      • Gość: zenon5 Re: PEC IP: *.ppp.tiscali.fr 15.07.06, 00:38
        A moze byscie sie tak od........li od kazia!!!!!!!!!!!Zyjecie w tym miescie,czy
        jestescie niespelnieni,nawet nie wiem jak to nazwac!!!!!!!!!wez sie cieciu do
        konstruktywnej pracy,nie masz odwagi cos konstruktywnego zaproponowac?????????To
        pisz moze na berdyczow/jak ci to cos mowi,naturalnie!!!!!!!!!!!!Dowcipy wiejskie
        sa tolerowane pod remiza stazacka,i sa o wiele lepsze.Daje przyklad:Pisze
        prostak:kaziu,czy chodzi o PEC-u czy tez o Pec pod sniekou?A ja pozwole sobie
        odpowiedzeiec:zyjecie tam,czy tez chcecie przed emerytem do smietnika
        zdarzyc?.Ja gdybym sie chcial sie zapytac nie potrzebowalbym kazia,poprostu
        zapytalbym sie ludzi o co chodzi,i gdyby ci ludzie byli odpowiedzialni,nie
        byloby problemu.Jestescie zalosni w sensie takim,ze kazdy kto dojdzie do
        wladzy/i na ktorego glosowaliscie notabene!/jest poddawany krytace prostakow,Nie
        wszyscy lubia Pilsudzkiego,ale to powiedzenie:Dla polakow wszystko,ale z
        polakami nic,daje obraz jak bat musi, byc jeszcze dlugo poza skansen wyjsc i
        dobrze funkcjonowac.I nie ludzcie sie Panowie,przyjdzie wkrotce czas,kiedy trzea
        bedzie nazywac rzeczy po imieniu,TYLKO KTO TO ZROZUMIE?Ja na pewno nie!!!!!
        • Gość: tiscali Re: PEC IP: *.231.udn.pl 15.07.06, 06:54
          zenon5 zwal se gruche bo ci sperma na mózg pada
          • Gość: zenon5 Re: PEC IP: *.ppp.tiscali.fr 15.07.06, 15:54
            do tiscali:zalosny prostaku,pisz o pogodzie.A wogole bezpanskie psy imienia nie
            maja.
        • kazimierzp Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej 15.07.06, 09:15
          Nie słysząłem aby kotłownia na Zabobrzu, czyli ta obok której stoi Tesco miała
          być likwidowana! Ale popytam skąd takie plotki!
        • Gość: poiu Oj, Zenek... IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.07.06, 14:33
          ... coś faktycznie masz chyba zły dzień.
          Wyluzuj, bo przeprowadzimy zamach stanu i Xięcia zdetronizujemy, czyli, znaczy się, po ludzku: pogonimy :-)))
    • Gość: poiu Re: PEC IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.07.06, 14:35
      A czy JG ma w ogóle coś takiego jak ELEKTROciepłownia ?
      Czyżby w d. Celwiskozie?
      Pytam, bo nie wiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka