Gość: jurek IP: *.231.udn.pl 14.07.06, 15:09 Kaziu czy coś wiadomo na temat PEC-u obok tesco.Ponoć ma być położona nitka i ciepełko ma płynąć z elektociepłowni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AR Re: PEC IP: *.core.lanet.net.pl 14.07.06, 19:45 > Kaziu czy coś wiadomo na temat PEC-u Czy chodzi o Pec pod Sněžkou? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minor Re: PEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:50 Nie, tutaj chodzi o Śnieżynkę na Placu Ratuszowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: PEC IP: *.ppp.tiscali.fr 15.07.06, 00:38 A moze byscie sie tak od........li od kazia!!!!!!!!!!!Zyjecie w tym miescie,czy jestescie niespelnieni,nawet nie wiem jak to nazwac!!!!!!!!!wez sie cieciu do konstruktywnej pracy,nie masz odwagi cos konstruktywnego zaproponowac?????????To pisz moze na berdyczow/jak ci to cos mowi,naturalnie!!!!!!!!!!!!Dowcipy wiejskie sa tolerowane pod remiza stazacka,i sa o wiele lepsze.Daje przyklad:Pisze prostak:kaziu,czy chodzi o PEC-u czy tez o Pec pod sniekou?A ja pozwole sobie odpowiedzeiec:zyjecie tam,czy tez chcecie przed emerytem do smietnika zdarzyc?.Ja gdybym sie chcial sie zapytac nie potrzebowalbym kazia,poprostu zapytalbym sie ludzi o co chodzi,i gdyby ci ludzie byli odpowiedzialni,nie byloby problemu.Jestescie zalosni w sensie takim,ze kazdy kto dojdzie do wladzy/i na ktorego glosowaliscie notabene!/jest poddawany krytace prostakow,Nie wszyscy lubia Pilsudzkiego,ale to powiedzenie:Dla polakow wszystko,ale z polakami nic,daje obraz jak bat musi, byc jeszcze dlugo poza skansen wyjsc i dobrze funkcjonowac.I nie ludzcie sie Panowie,przyjdzie wkrotce czas,kiedy trzea bedzie nazywac rzeczy po imieniu,TYLKO KTO TO ZROZUMIE?Ja na pewno nie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiscali Re: PEC IP: *.231.udn.pl 15.07.06, 06:54 zenon5 zwal se gruche bo ci sperma na mózg pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: PEC IP: *.ppp.tiscali.fr 15.07.06, 15:54 do tiscali:zalosny prostaku,pisz o pogodzie.A wogole bezpanskie psy imienia nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej 15.07.06, 09:15 Nie słysząłem aby kotłownia na Zabobrzu, czyli ta obok której stoi Tesco miała być likwidowana! Ale popytam skąd takie plotki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Oj, Zenek... IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.07.06, 14:33 ... coś faktycznie masz chyba zły dzień. Wyluzuj, bo przeprowadzimy zamach stanu i Xięcia zdetronizujemy, czyli, znaczy się, po ludzku: pogonimy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: PEC IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.07.06, 14:35 A czy JG ma w ogóle coś takiego jak ELEKTROciepłownia ? Czyżby w d. Celwiskozie? Pytam, bo nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś