lidkasm 21.03.07, 09:31 Czy ktoś moze podac linka do strony, na której mogłabym sprawdzić połączenia promowe z Odessy na Krym? Chodzi mi o prom przewożący samochody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kj6 Re: Prom Odessa - Sevastopol 22.03.07, 10:20 podpisuję się pod powyższą prośbą - tylko że mnie interesują też połączenie "osobowe" (bez samochodów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em_pe Re: Prom Odessa - Sevastopol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 08:53 Wydaje mi się, że nie ma takich połączeń ukrferry ma tylko rejsy z Odessy do Turcji.... Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: Prom Odessa - Sevastopol 23.03.07, 12:48 Poszukajcie w archiwum tego forum, ze dwa razy juz komus na taki temat odpowiadalem. Na prom/ statek na tej trasie nie ma co liczyc, ale kiedys podawalem namiary na port w Odessie, wiec bedziecie mogli tam np. zadzwonic i sie zapytac u zrodla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Prom Odessa - Sevastopol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 13:11 Do szału mnie doprowadzają ludzie którzy piszą posta żeby sobie ktoś coś poszukał bo ONI w zeszłym roku albo i dalej cos na ten temat napisali. Chcesz i możesz pomóc? Pomóż tu i teraz. A jak nie to nie pisz nic. Dla zainteresowanych www.ukrferry.com/ To jest adres stronki portu promowego w Odessie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lidkasm Re: Prom Odessa - Sevastopol 23.03.07, 14:53 Zanim napisałam na forum przewertowałam net w poszukiwaniu (na tej stronie, którą podał/a em też bylam i telefon do portu w Odessie też znalazłam). Ponieważ znalazłam informację sprzed 3 lat travel-2- ukraine.com/transportation/odessa-crimea.htm to pozwoliłam sobie zapytać na forum, bo może ktoś coś wie. Tym bardziej, że tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=791&w=25853356&v=2&s=0 była mowa o katamaranie, że pływa. Odpowiedz Link Zgłoś
lidkasm Re: Prom Odessa - Sevastopol 23.03.07, 14:55 travel-2-ukraine.com/transportation/odessa-crimea.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cotoku..jest Re: Prom Odessa - Sevastopol IP: 195.47.201.* 28.03.07, 09:50 Tu ktos napisal ze do szalu go doprowadzaj ludzie którzy pisza ze to jest na forun, powiem tak jak nie umiesz szukac to tylko ty jestes temu winien/winna bo mnie to wali czy ty poplyniesz czy nie, ja pisalem tez na ten temat w oddzielnym watku i ze ty szukac nie umiesz to juz twoja sprawa, a rejs jak wczesniej pisalem jest w granicach 160 zl z Morskowo Wakzała gdy bylem tam 3 razy zawsze stal i czekal odplywa 2 razy dziennie i tyle szukaj sobie moze szal minie :) ps. a mie sie nie chce pisac kazdemu po 100 razy gdzie tego szukac, 99% pracy i 1 procent szczescia, bo uslysze zaraz ze do szalu cie doprowadza cyrylica :) paka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Prom Odessa - Sevastopol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 07:41 Właśnie o to chodzi. Jak Ci się nie chce pisać po sto razy to nie pisz wcale, a nie wymądrzaj się że rok temu napisałeś/aś Odpowiedz Link Zgłoś