Dodaj do ulubionych

rozjeżdża się

05.04.14, 19:24
Odkąd zerknąłem do notki, że jest Nowy Szablon, co jakiś czas rozjeżdża mi się jak nie strona główna Bloksa, to "Twoje Blogi". Manewrowanie powiększeniem nic nie daje.
Może w jakiejś chwili zrobię skriny albo co.
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: rozjeżdża się 06.04.14, 10:28
      (w tej chwili podejrzewam reklamę jakichś kuponów zniżkowych do restauracji, mam ją na 2 skrinach a przy innych reklamach się nie dzieje)
      • bagienny Re: rozjeżdża się 06.04.14, 16:04
        Kody błędnych reklam wycofamy niestety dopiero jutro.
        W tej chwili najmniej uciążliwe jest korzystanie z przeglądarki Firefox.
        • bartoszcze Re: rozjeżdża się 07.04.14, 18:34
          (póki co wciąż się rozjeżdża)
          • bagienny Re: rozjeżdża się 08.04.14, 07:57
            Możesz przesłać nam zrzut ekranu z którą reklamą?
            • bartoszcze Re: rozjeżdża się 08.04.14, 08:31
              kiedy pisałem o 18:34 jeszcze się rozjeżdżała ta sama od kuponów restruracyjnych, ale w ciągu wieczora przestała i już jest OK
            • bartoszcze Re: rozjeżdża się 16.05.14, 14:24
              Znów ten OpenCard rozwala stronę swoją spieprzoną reklamą.
              • rozieblox Re: rozjeżdża się 20.05.14, 20:38
                Weź sobie po prostu AdBlocka zainstaluj. Raz, że się nie rozjedzie. Dwa, że różnych syfów nie pokaże. Bo już jakieś wróżki i inny badziew tu latał po reklamach...
                • bartoszcze Re: rozjeżdża się 20.05.14, 21:18
                  Prawdę mówiąc, gazeta.pl ostatnio robi co może, żeby mnie do tego przekonać. Na razie wytrzymuję (nie lubię dowalania dodatków, jeśli nie są konieczne, a dotąd jakoś w necie spokojnie sobie z reklamami współistnieliśmy, ale ostatnio poszli w nachalne zasłaniające, które na dodatek udają że ich nigdy nie widziałem - a nie chce mi się grzebać w ustawieniach)

Natomiast o spieprzonej reklamie informuję, bo warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka