Dodaj do ulubionych

Jak usunąć konto?

05.04.09, 14:46
Założyłem blog, wszystko łatwo i przyjemnie, ale gdy przyszło do
aktywacji konta nie pojawił się żaden mail. Nie byłoby problemu, ale
teraz adres bloga jest już zajęty, a ja akurat nie chcę innego. I tu
moje pytanie, czy ten blog bez aktywacji usubię sie sam po pewnym
czasie, czy mail dochodzi dłuższy czas, czy sam mam usunąć to konto?
Z tym ostatnim będzie problem, ponieważ nie mogę się nawet
zalogować...
Obserwuj wątek
    • ols Re: Jak usunąć konto? 06.04.09, 09:40
      Sprawdź w folderze na spam swojego konta pocztowego.
      • thfdhgfhfgh Re: Jak usunąć konto? 06.04.09, 13:04
        Sprawdzałem, czy jest możliwe sprawdzenie jaki dokładnie podało się
        adres przy rejestracji?
        • mpieck Re: Jak usunąć konto? 06.04.09, 13:58
          Może żeby było szybciej, podaj login, a my Ci aktywujemy to konto.
          • thfdhgfhfgh Re: Jak usunąć konto? 06.04.09, 16:21
            simplepeople
            • mpieck Re: Jak usunąć konto? 06.04.09, 19:34
              Konto zostało aktywowane.
            • quentiin Re: Jak usunąć konto? 06.04.09, 21:11
              thfdhgfhfgh napisał:

> simplepeople

Coś mi tu pachnie blogiem o adminach Bloksa... wink)
    • ania_lim Re: Jak usunąć konto? 22.04.09, 22:27
      a czy da się ostatecznie usunąć konto? Chcę zlikwidować nieużywany blog,
      wybrałam opcję "skasuj", a blog dalej "wisi", z tym, że po zalogowaniu nie ma
      opcji tworzenia wpisów, w ustawieniach też nic pozmieniać nie można ;/ Da się to
      całkowicie zlikwidować, usunąć stare wpisy? Dziękuję za pomoc!
      • ols Re: Jak usunąć konto? 23.04.09, 18:20
        Po zalogowaniu się loginem z którego założyłaś blog wejdź w zakładkę "ustawienia" i wybierz "skasuj blog".
        • ania_lim Re: Jak usunąć konto? 23.04.09, 21:38
          kiedy takiej opcji już tu nie ma. jest tylko:
          Pokaż profil publicznie
          Pokaż blogi
          Pokaż blogi +18
          Pokaż komentarze
          Przedtem próbowałam skasować blog właśnie przez "skasuj blog", ale on nadal jest
          w sieci;/ Tyle, że teraz ani na nim pisać się nie da, ani go całkiem
          zlikwidować... Jeśli można się tego jakoś całkowicie pozbyć... będę wdzięczna za
          wskazówki!
          • elii_ka Re: Jak usunąć konto? 24.04.09, 10:54
            Dziś usunęłam starego bloga,pod innym loginem, i go nie ma,może wyczyść histrię
          • ols Re: Jak usunąć konto? 24.04.09, 14:01
            1. Wejdź na główną stronę blox.pl i zaloguj się
            2. po lewej stronie pojawi się lista twoich blogów, a obok każdego link "pisz i edytuj". kliknij w niego
            3. wybierz zakładkę "ustawienia", znajdziesz w niej link "skasuj blog", kliknij go i potwierdź skasowanie
            • ania_lim Re: Jak usunąć konto? 24.04.09, 19:51
              ja wiem, wygląda, że jestem głupia... ale naprawdę nie ma takich opcji u mnie...
              [img9.imageshack.us/img9/5196/blogqti.jpg] mogę jedynie założyć nowy
              blog, ale nie pod takim adresem, jak ten niby skasowany. Czyszczenie historii
              nic nie dało, IE, z której nigdy na blog nie wchodziłam otwiera go - więc nie
              został skasowany...;/
              • ols Re: Jak usunąć konto? 27.04.09, 10:10
                Zgadza się, sprawdziłem i login ania_lim nie jest właścicielem żadnego bloga. Być może założyłaś tego bloga korzystając z innego loginu? O jaki blog chodzi?
                • ania_lim Re: Jak usunąć konto? 06.05.09, 21:13
                  założyłam go na pewno z tego loginu, innego nie mam. Chodzi o mensch.blox.pl.
                  który wciąż w sieci "wisi" i tylko to mnie w nim denerwuje... Jeśli możecie go
                  jakoś usunąć będę wdzięczna, jeśli nie - mam nadzieję, że go w końcu google i
                  wszystko inne "zapomni"
                  Dzięki wielkie wszystkim za pomoc!
                  • ols Re: Jak usunąć konto? 06.05.09, 22:11
                    Przecież właścicielem tego bloga jest "anialim" a ty jesteś "ania_lim". To inny login jest jedak - jeśli oba są twoje, to zaloguj się tym pierwszym i usuń blog.
              • mika_p Re: Jak usunąć konto? 27.04.09, 23:24
                Z obrazka, który pokazujesz, wynika, że już nie masz bloga na bloxie - jesli
                komentowałaś jakies blogi jako zalogowana, to może to być widać. Możesz się
                logować na bloxie, bo masz konto w portalu.
                Blog nazywał się "Pamiętniczek"? I pisałaś go w 2006? No to już go nie ma na
                bloxie, google go pamięta, ale kiedyś zapomni.
                • Gość: CZARUŚ Jak usunąć konto i forum raz na zawsze ? IP: *.wsei.pl 15.03.10, 16:07
                  Musze usunąć forum : moje loginy to: fighter26 i imigrant26. Fora są
                  poblokowane. Problem jest taki, że jeśli tego nie zrobie w ciągu 3 dni to mam
                  sprawe w sądzie. Oczywiście nie boje się, ale nie chce niepotrzebnego
                  procesowania się i marnowania czasu.
                  • ols Re: Jak usunąć konto i forum raz na zawsze ? 15.03.10, 16:22
                    Zły adres - to jest forum o Blox.pl. Skontaktuj się z forum@agora.pl.
                    • Gość: mikstura Usunięcia konta IP: 89.75.128.* 29.11.10, 23:08
                      Ja się zapytam jak usunąć konto? Nie bloga tylko konto, tak aby podany adres e-mail nie był już aktywny? (Żeby nie było czegoś w stylu "ten adres e-mail jest już zajęty")
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka