Dodaj do ulubionych

Wilno - noclegi

29.03.06, 15:34
hej
czy ktoś może polecić jakiś dobry nocleg (podróż z małym dzieckiem).
Interesuje mnie dobry standard

z góry dzięx
m
Obserwuj wątek
    • kj6 Re: Wilno - noclegi 29.03.06, 20:33
      Užupio Viešbutis (Paupio 31a), tel.: (+370-5) 264 31 13, komórkowy: 8-674 00
      519. Ceny za dobę: od 30 za łóżko w wieloosobowym pokoju z łazienką na
      korytarzu do 170 Lt za apartament z wszelkimi wygodami. Hotel w jednym z
      najbardziej uroczych zaułków Zarzecza. Cena pokoju obejmuje śniadanie (według
      życzenia serwowane na tarasie), do dyspozycji gości jest też kuchnia. Położony
      blisko starówki.

Trzeba rezerwować z wyprzedzeniem – niewielkim - mam nadzieję, że nr tel. jest
      aktualny.

• kalasanty76 Re: Wilno - noclegi 30.03.06, 08:28
        dzięx
        pozdr
        m
        • Gość: androx Re: Wilno - noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 23:10
          kj6 napisał:
          "Užupio Viešbutis"

- W jakich językach tam można się dogadać ?
          • Gość: pawel Re: Wilno - noclegi IP: 80.50.167.* 03.04.06, 23:40
            oczywiście po polsku..tam ok 15-20 % ludzi to Polacy.a z Litwinami tez nie ma
            problemu...prawie wszyscy znaja mniej lub wiecej jezyk polski..tylko trzeba
            delikatnie zapytac czy mowisz po polsku.bez nachalnosci.
            • Gość: Robaq Re: Wilno - noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 21:42
              W ostatnie własnie wakacje odwiedziłem Wilno - piękne miasto, świetni ludzie
              zwłaszcza Ci starsi, dojrzali. Aż żal wspominać, że to miasto straciliśmy.
              Osobiście mieszkalem na Zwierzyuńcu bardzo blisko promenady Giedymina. U Polki,
              który mieszka w Łodzi, której ojciec, albo matka jest rodwita Wilnianką.
              Wynajęla mi swoje mieszkanie, w którym normalnie mieszka, ale ma ona rownież
              pokoje do wynajęcia w innych częściach Wilna. Po Polsku spokojnie mozna się
              porozumieć, choć młodzi litwini (zwłaszcza niektóre kelnerki) bywaja niemili.
              Jeśli jedziesz z małym dzieckiem to może byc problem, ale jesli z nastolatkiem
              to mozesz spokojnie poruszać się po miescie na pieszo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka