Gość: santasilesia IP: *.kat.3s.pl 21.07.06, 09:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: santasilesia Re: Paszport potrzebny ? IP: *.kat.3s.pl 21.07.06, 09:11 Wybieramy się po Przystanku Woodstock do republik nadbałtyckich. Jedno z nas nie ma paszportu. Warto jechać ? Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: Paszport potrzebny ? 21.07.06, 13:52 Przeciez to UE. Paszport wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
wiechl Re: Paszport potrzebny ? 22.07.06, 11:50 w UE wystarcza dowód osobisty, paszportu nie trzeba przy sobie wcale mieć.. oczywiscie dotyczy to również krajow bałtyckich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santasilesia Re: Paszport potrzebny ? IP: *.kat.3s.pl 22.07.06, 12:58 Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Też wydawało mi się to oczywiste do momentu gdy na jakimś forum ktoś napisał, że miał problemy z wjazdem do Estonii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Paszport potrzebny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:52 a jak wjechac z małym dzieckiem? na mój dowód + akt urodzenia? bo na nowy dowód trzeba czekac około 1 m-ca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamak Re: Paszport potrzebny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:39 Mialam podobny problem. Na dowód osobisty i akt urodzenia dziecka nie wpuszcza. Ja dopisuje dziecko do swojego, ważnego paszportu. Na taki wpis czeka sie jeden dzien, kosztuje to 5 zl. A jak bede miala wiecej czasu to wyrobie malemu paszport. PZdr Odpowiedz Link Zgłoś