Dodaj do ulubionych

Paszport potrzebny ?

IP: *.kat.3s.pl 21.07.06, 09:09
Obserwuj wątek
    • Gość: santasilesia Re: Paszport potrzebny ? IP: *.kat.3s.pl 21.07.06, 09:11
      Wybieramy się po Przystanku Woodstock do republik nadbałtyckich. Jedno z nas nie ma paszportu. Warto jechać ?
      • valdivia Re: Paszport potrzebny ? 21.07.06, 13:52
        Przeciez to UE. Paszport wystarczy!
        • wiechl Re: Paszport potrzebny ? 22.07.06, 11:50

w UE wystarcza dowód osobisty, paszportu nie trzeba przy sobie wcale mieć..
          oczywiscie dotyczy to również krajow bałtyckich
          • Gość: santasilesia Re: Paszport potrzebny ? IP: *.kat.3s.pl 22.07.06, 12:58
            Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Też wydawało mi się to oczywiste do momentu gdy na jakimś forum ktoś napisał, że miał problemy z wjazdem do Estonii. Pozdrawiam.
            • Gość: Anna Re: Paszport potrzebny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:52
              a jak wjechac z małym dzieckiem?
              na mój dowód + akt urodzenia?
              bo na nowy dowód trzeba czekac około 1 m-ca
              • Gość: kamak Re: Paszport potrzebny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:39
                Mialam podobny problem. Na dowód osobisty i akt urodzenia dziecka nie wpuszcza.
                Ja dopisuje dziecko do swojego, ważnego paszportu. Na taki wpis czeka sie jeden
                dzien, kosztuje to 5 zl. A jak bede miala wiecej czasu to wyrobie malemu paszport.
                PZdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka