Dodaj do ulubionych

Uzdrowiska i sanatoria - bóle reumatyczne

22.02.08, 11:06
Witam, czy znacie może jakieś sprawdzone sanatoria z kąpielami borowinowymi???
Ostatnio miewam straszne problemy reumatyczne i lekarz zalecił właśnie
borowinkę… Szczerze mówiąc nigdy nie miałem do czynienia z sanatoriami i
kompletnie nie wiem czym się sugerować… Słyszałem, że własnie kraje bałtyckie
oferują spore możliwości jeśli chodzi o usługi lecznicze... Czekam na Waszą
pomoc! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • natalka102030 Re: Uzdrowiska i sanatoria - bóle reumatyczne 22.02.08, 14:45
      Jeśli chodzi o pobyty sanatoryjne to z tego wiem dużo osób jeździ na Litwę.
      Kiedyś czytałem nawet, że jakiś kurort został uznany za jedną z najlepszych
      miejscowości uzdrowiskowych w Europie, także poszukaj czegoś w tym kierunku.
    • marekharasim_48 Druskienniki 22.02.08, 22:28
      zgodzę się z Tobą co do Litwy, usługi sanatoryjne są u nich dosyć dobrze
      rozwinięte. Polecam zapoznać się z ofertą Druskiennik – mała miejscowość
      położona jakieś 50 km od granicy. Moi rodzice jeżdżą tam systematycznie od kliku
      lat i chyba są zadowoleni…
      • Gość: Grażka Druskienniki IP: 217.96.39.* 19.07.08, 10:54
        Do MarekHarasim

Napisz wszystko, co wiesz i możesz się dowiedzieć; pobyt, rezerwacja, polecone
        sprawdzone miejsca, zabiegi dla osób 50-letnich
        Pozdrawiam
    • damian_naulewicz Re: Uzdrowiska i sanatoria - bóle reumatyczne 28.02.08, 19:49
      to prawda – Litwa oferuje bardzo dobre warunki dla kuracjuszy i prawdę mówiąc
      chyba właśnie Druskienniki cieszą się największą popularnością. Byłem tam z żoną
      w zeszłym roku i śmiało mogę powiedzieć, że w tym też prawdopodobnie skorzystamy
      z tej opcji.
      Miasteczko bardzo kameralne, typowy kurort dla osób chcących skorzystać z
      profesjonalnych zabiegów i przy okazji wypocząć. Sanatoria położone na brzegu
      Niemna, mnóstwo ścieżek spacerowych – naprawdę jest co robić! Gorąco polecam
      Druskienniki!
      • Gość: Grażka Re: Uzdrowiska i sanatoria - bóle reumatyczne IP: 217.96.39.* 19.07.08, 10:51

Napisz więcej o Druskiennikach, jak rezerwować, gdzie, u kogo, jak zapisać się
        na zabiegi
        I wszystko co wiesz, ceny hoteli, wyżywienia, parking-TYGODNIOWY pobyt dla dwu osób
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka