ademordna 27.05.11, 10:54 Będę wdzięczna za informacje dotyczące funkcjonowania, wyglądu, działalności aptek na Słowacji. Czy ktoś ma może jakąś wiedzę w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slovenskoo Re: Apteki na Słowacji 27.05.11, 18:07 Przecież Słowacja to nie Mozambik, czym by miały się wyróżniać od tych w Polsce? Wyglądają tak samo, funkcjonują tak samo np. mieście gdzie jest ich kilka i więcej któraś z nich zawsze ma dyżur całodobowy. Byle kto też nie może prowadzić sprzedaż leków. Różnica może być w ilości aptek w przeliczeniu na mieszkańców (statystyki można znaleźć na necie) i grupie leków które tam są tylko na receptę a u nas nie i na odwrót. Aha, ciekawostką może być to że poza apteką nie kupi się nawet polopiryny czy apapu. Leki jakiekolwiek na Słowacji - tylko w aptece. No chyba nie chce Pani otworzyć aptekę na Słowacji próbując znaleźć informacje na zwykłym forum internetowym? ademordna napisała: > Będę wdzięczna za informacje dotyczące funkcjonowania, wyglądu, działalności ap > tek na Słowacji. Czy ktoś ma może jakąś wiedzę w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ademordna Re: Apteki na Słowacji 03.06.11, 14:37 Dziękuję za informacje o braku sprzedaży pozaaptecznej leków. Jeśli Pan/Pani wie, wyglądają apteki w Mozambiku to z chęcią poczytam, kto wie, może po Słowacji przyjdzie czas na Mozambik. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emi3s Re: Apteki na Słowacji 30.04.12, 10:53 Witam mam podobne pytanie jak wyżej z tym, że ja potrzebuję informacji na temat aptek na Słowacji ponieważ słyszałam, że tam są dostępne tabletki Zentel 400mg w atrakcyjnej cenie. Czy ktoś wie cokolwiek na ten temat? Potrzebuję kupić znaczne ilości tego leku - przewlekłe leczenie bąblowicy. Odpowiedz Link Zgłoś