Gość: dolphin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 23:15 polecam, naprawdę warto pojechać. oczywiście nie ma pewnie porównania z alpami ale jest gdzie pośmigać na nartach za nie wielkie pieniądze. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greta Re: Rokitnice - Czechy IP: *.chello.pl 11.12.05, 11:41 byłam kilka lat temu i zastanawiam sie nad wyjazdem w tym sezonie, nie moge sie doszukac informacji o cenach wyciagow, moze pamietasz jesli byles nie dawno ? jeździlam wtedy na Lysej Gorze i tych blizszych/któtszych ale też w Rokietnicach górnych, są tam dwa kolo siebie, nie jakies wielkie ale przyjemne górki POzrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asłoń Re: Rokitnice - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:50 Hej, mam do sprzedania za połowę ceny całosezonowe karnety na Rokytnice nad Jizerou (Horny Domky)- wszystkie wyciągi. Zainteresowanych proszę o kontakt 0501 -956-257 Odpowiedz Link Zgłoś
eselte Re: Rokitnice - Czechy 29.12.05, 11:34 cześc! do rokytnic jade poraz pierwszy. Nie jestem mocno zaawansowanym narciarzem, bardziej zależy mi na długich łagodnych stokach.......Czy znajde tam takie? który polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś