IP: *.dnet.pl 12.04.07, 15:26
Jak najlepiej dostac sie z do Popradu? Z Zakopca jezdzi cos bezposrednio czy lepiej wpierw dojechac do Łysej Polany?? Ma moze ktos z Was namiary na sprawdzone i nie drogie kwaterki w Popradzie?? Z gory dzieki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: leon 1406 Re: Poprad IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.07, 17:37
      Wejdz na internetowa strone PKS Zakopane oni niby jezdza 2 razy dziennie ale
      ani sa niepewni.Najpewniej do Lysej Polany i potem Slowackim mini -busem lub
      busem.Tak samo na stronie www.poprad.sk znajdziesz rozklad z busami ze
      Slowackiej Lysej Polany.Obok dworca kolejowego jest hotel Europa .Nie jest to
      hotel klasy lux ale mozna sie przespac za 300ks.Jest w swietnym miejscu bo
      wszedzie jest blisko i jest najtanszy w Popradzie.
      • Gość: leon1406 Re: Poprad IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.07, 19:04
        Podaje odjazdy z Lysej Polany ze Slowackiej strony do Popradu :
        7.05 .10.30..14.40..15.40..17.20 ..19.20.
      • bah77 Re: Poprad... 13.04.07, 01:07
        > PKS Zakopane oni niby jezdza 2 razy dziennie ale ani sa niepewni.

Co się stało?
        Jechałem kilka razy - bez problemu.

bah77
        • Gość: leon1406 Re: Poprad... IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.07, 14:23
          Z kursem Zakopane-Poprad-Zakopane caly czas byly problemy.Chodzilo o
          frekfencje.Zdazalo mi sie ze jak bylo nas wszystkich 5 pasazerow to odpowiadali
          ze nie wiadomo czy pojada.W tej chwili jest troszke lepiej bo doszedl Aqua Park
          Poprad i przeloty Slowakow.Nie wiem czy w koncu dogadali sie ze Slowakami bo
          informacji o autobusie PKS do Zakopanego w Popradzie nie bylo zadnych/ nie
          wspominajac o biletach/.Malo tego polscy kierowcy odmawiali przyjmowania
          slowackich koron chcieli zlotowki lub €uro.Trase ta przebylem moze ze 100 razy
          i na tej podstawie to pisze.Podaje odjazdy z Zakopanego
          7,20/sroda,sobota,niedziela/ odjazd 13.05/ sobota,niedziela /Powrot z Popradu
          10.05 /w te same dni/ i 16.50/sobota ,niedziela/Bilet kosztuje 17
          zlotych.Rozklad jest wazny do 15 czerwca 2007.
          • bah77 Re: Poprad... 13.04.07, 14:42
            A te słowackie autobusy raczej nie mają problemu z frekwencją, szczególnie gdy
            Cyganie z jagodami wracają. ;-)

bah77
            • Gość: leon1406 Re: Poprad... IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.07, 17:27
              Masz racje autobusy Slowackie z Popradu w kierunku Lysej Polany sa pelne ale w
              Javorinie jest pustawo bo prawie koniec jazdy.
              • Gość: ania_k21 Re: Poprad... IP: *.dnet.pl 17.04.07, 13:52
                Dzieki za info. Na pewno sie przyda a nawet powiem wiecej ... bardzo mi to ulatwi planowanie:). Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka