amberka2 04.06.10, 00:02 Wszystkiego najlepszego Agatko. Mam nadzieje, ze wszyscy nasi bliscy w niebie swietuja z Toba Twoje urodziny. Twoja mama na pewno napisze dla Ciebie piekny wiersz i zaniesie bukiet przeslicznych kwiatow na Twoj grob. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margolka-and-more Re: Urodziny Agatki 04.06.10, 00:47 Jesteś - jesteśmy - będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
tilia7 Re: Urodziny Agatki 04.06.10, 11:32 Najdźwięczniejszych dzwoneczków na niebieskich łąkach... Światełko urodzinowe Agatko(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Urodziny Agatki 04.06.10, 11:58 Szczęścia takiego, jakiego my tutaj nie umiemy sobie wyobrazić. Jak najmniej łez na twarzy Twojej Mamusi. I niech Ci Jaś mój zagra... Światełko pamięci dla Ciebie, Agatko (*) Odpowiedz Link Zgłoś
maretta111 Re: Urodziny Agatki 04.06.10, 12:03 (*)(*)(*)Agatko dla ciebie tysiące światełek... Odpowiedz Link Zgłoś
agawyzga Re: Urodziny Agatki 04.06.10, 15:38 Światełko dla Agatki,a ode mnie siłę dla Halinki...niech moja Madzia biega z Agatką po łące najpiękniejszej z łąk... Agnieszka-mama Madzi Odpowiedz Link Zgłoś
halas1961 Re: Urodziny Agatki 04.06.10, 21:42 Moi kochani bardzo się wzruszyłam ze pamiętacie o mojej Agatce i o mnie. Rzadko juz pisze na forum. Widocznie tak ma byc. Dlatego tak jestem zaskoczona ze jeszcze ktos stąd pamietał. Wczoraj w nocy a wlasciwie juz dzis bardzo płakałam i napisałam wiersz który zamieszcze . Nie jest wesoły niestety, choc nastrój w tej chwili mam ciut lepszy. Troszkę się pochwalę. Nie wiem czy pamietacie jak w ubiegłym roku brałam udziaał w takim projekcie "Lekcja zycia" dla dziewcząt z problemami z Ośrodka wychowawczego. Wiecie w ubiegłym miesiącu mnie zaprosili na ognisko i dostałam dyplom z placówki i z Hospicjum za "Współprace w niesieniu pomocy drugiemu człowiekowi". Spotkanie to pierwsz ei ten projekt zaowocowały wielkim zaangazowaniem dziewczat w pomoc ludziom chorym i nie tylko.I tak myslę ze to jest mój prezent dla Agtaki na urodziny. Tak w tej chwili mi przyszło do głowy. Jest to prezent malutki zbyt mały jeszcze. Ale moze jeszcze kiedys jak zdrowie się poprawi uda sie cos wiecej... Nie ma nikogo samotność żal Nie ma nikogo tęsknota łzy Noc za plecami w ciemności Ty Nie chcę się nawet w tę noc oglądać Aby nie zgubić tego wrażenia że pojawiłaś się na chwilę że w drzwiach stanęłaś jak w marzeniach Więc nie oglądam się do tyłu Płaczę i piszę na klawiaturze Widzisz długopis leży obok A ja udawać nie mogę dłużej Dzielnej wesołej i odważnej Takiej co wszystkich wokół pocieszy Dziś dość wszystkiego mam córeczko Dziś nic mnie nie potrafi cieszyć A jutro Twoje urodziny O których tylko ja pamiętam A jutro Twoje urodziny Nie umiem być dziś uśmiechnięta Ludzie są dziwni i bezmyślni Kupują liczą wciąż plotkują Ludzie się dziwni mi wydają Już nie rozumiem ich spojrzenia Na świat na życie na codzienność Wciąż jakaś inna przy nich jestem Ani nie lepsza ani gorsza Ale zupełnie z innym tekstem Na dalsze życie na przetrwanie Takie córeczko dziś płakanie I użalanie się nad sobą Pewnie tak byś mi powiedziała Widzisz córeczko coraz ciężej Widzisz kochana w tęczy cała Dziekuję rowniez tym wszystkim którzy i tu czytaja a sa moimi znajomymi na NK za pamięć tam pod zdjęciem Agatki. Wy jednak jesteście najwierniejsi Halina-mama Agatki Odpowiedz Link Zgłoś
tilia7 Re: Urodziny Agatki 04.06.10, 22:40 Halinko gratuluję dyplomu.To bardzo piękny prezent dla Agatki,jeśli te dziewczyny zaczęły pomagać innym.To takie podwójne dobro:pomoc dla potrzebujących raz,a one odkryły w sobie to,co najlepsze,przekonały się,że mogą nie tylko brać ale i dawać coś z siebie-to dwa.To człowieka umacnia i zmienia.Może dzięki temu,mimo trudności,jakie już napotkały w życiu,będą umiały żyć pięknie dla siebie i innych. A do nas pisz.Ja też piszę rzadziej,ale zawsze jak zaglądam to mam nadzieję,że będzie też coś "od Halinki". Pozdrawiam Cię ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
edzia764 Re: Urodziny Agatki 04.06.10, 23:30 … niech Twojego spokoju Aniołowie strzegą …. spotkamy się z Tobą na wieczności brzegu … Agatko dla Ciebie światełka pamięci (*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Urodziny Agatki 05.06.10, 11:59 Gratulacje, Halinko. Agatka jest na pewno bardzo dumna z takiej Mamy. I zgadzam się z Tilią. Jeśli możesz, to pisz do nas. Mnie teraz bardzo trudno pisać, ale codziennie zaglądam i też czekam na Twoje posty. Pozdrawiam a/ Odpowiedz Link Zgłoś
sarnowo Re: Urodziny Agatki 05.06.10, 13:56 Halinko! mamo Agatki, pamietam o Twojej corci w myslach i modlitwie. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1965 Re: Urodziny Agatki 05.06.10, 17:42 Halinko,mnie też co raz trudniej pisać, jednak jestem tutaj codziennie i myślami jestem z Tobą i Twoją Agatką.Zapalam Jej wirtualne światełko a Tobie Halinko życzę tego co sobie..wytrwałości i siły w tym czekaniu na spotkanie z naszymi dziewczynkami. Oby tylko One były szczęśliwe Tam i nie czuły tej pustki jaką my czujemy. Pozdrawiam cieplutko Grażyna,mama Patryni Odpowiedz Link Zgłoś
first.marionetka Re: Urodziny Agatki 05.06.10, 20:01 Halinko, również gratuluję Ci dyplomu, a przede wszystkim tego dobra, które udało Ci się zasiać w tych młodych osobach. Jak już kiedyś pisałam Agatka jest dumna z Ciebie. Pozdrawiam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mocnakrysia Re: Urodziny Agatki 05.06.10, 21:28 Twoja osoba Halinko daje światu dobro. Córka jest z ciebie pewnie bardzo dumna. Wspomnienie i światło dla niej (*) Odpowiedz Link Zgłoś
halas1961 Re: Urodziny Agatki 06.06.10, 07:15 Dziekuję Wam raz jeszcez. Nie maiłam internetu przez te dni. Mam pytanie . Czy ktos z piszących tutaj i czytających wybiera sie na Dni Skupienia do Woźniakowa. Pozdrawiam cepło Halina-mama Agatki Odpowiedz Link Zgłoś
mamu49 Re: Urodziny Agatki-Woźniaków 07.06.10, 11:44 Halinko, ja wybieram się do Woźniakowa, nie wiesz o moim istnieniu ale ja jestem codziennie na forum od prawie roku i czytam Twoje "wypowiedzi". Mam nadzieję, że Cię poznam w Woźniakowie. Myśli i serce dla Twojej Agatki.Pozdrawiam. Iwona mama Tomasza - z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
halas1961 Re: Urodziny Agatki-Woźniaków 07.06.10, 17:54 Iwonko -mamo Tomka wiem o Twoim istnieniu:) choc teraz duzo rzadziej jestem na forum. To Ty tez miałas pzryjechac do Konika Starego i się wycofałaś:)z tego co pamietam. Jesli zdrowie mi sie mocniej nie pogorszy przyjade do Wożniakowa. Mam tez wziasc udzial w tym czasie 26 czerwca w Kutnie w Domu Kultury w konkursie jednego wiersza. Wiersz jest jednym z listów do nieba. Nie wiem jak pogodzę jedno z drugim ale chyba nie moge sie wycofac. Moge miec tylko problem z jego odczytaniem przed dużą liczba osób. Obawiam sie abym się nie rozpłakała. Musze jeszcez definitywnie podjąc decyzje w tych dniach co do tego konkursu. Pozdrawiam wszystkich Halina-mama Agatki Odpowiedz Link Zgłoś