Dodaj do ulubionych

Auto Młynarski Zdecydowanie Polecam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 16:05
Naprawiałem u nich już trzy razy po stłuczkach, więc już trochę się znam w tej
branży. Uważam, że robią dobrze i przede wszystkim kompleksowo. Odstawiam
auto, wypełniam u nich druki, a potem przychodzę po gotowe i wszystko. Fakt,
że cały pobyt auta w warsztacie trochę trwa, ale wiem, że połowę tego czasu
zabiera ubezpieczalnia. Raz zleciłem drobną naprawę bez zgłaszania do
ubezpieczalni i trwało to wtedy kilka dni.
Obserwuj wątek
    • Gość: speedo Re: Auto Młynarski Zdecydowanie Polecam IP: 77.222.250.* 07.04.10, 21:42
      w sprawie warsztatu auto młynarski mogę potwierdzić - o.k.; w zakresie naprawy
      powypadkowej wszystko jak należy; jeżdżę na "taryfie" i sporo warsztatów
      odwiedziłem; najważniejsze że to auto młynarski użerał się z ubezpieczycielem i
      sobie wywalczył tyle ile potrzebowali na naprawę;
    • Gość: poznaniak Re: Auto Młynarski Zdecydowanie Polecam IP: *.222.250.239.spray.net.pl 13.05.10, 00:10
      Chciałem podziękować Panu Auto Młynarski w Warszawie. Jechałem z Poznania
      odwieźć córkę na lotnisko i w Warszawie na wjeździe stłuczka w niedzielę.
      Zostałem odholowany do Auto Młynarski. Pan Auto Młynarski przyjechał z domu,
      otworzył warsztat, zabezpieczył moje auto i dał swój samochód zastępczy. Mogłem
      dojechać na Okęcie i wrócić do Poznania. Po dwóch tygodniach odebrałem córkę i
      mój już naprawiony samochód. Polecam.
      • Gość: korneliaw Re: Auto Młynarski Zdecydowanie Polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.14, 11:30
        Do naprawy po stłuczce oddałam mojego Peugeocika. Ubezpieczenie w Hestii. Naprawa wykonana tak, że nie widać gdzie był malowany. Kolor wiśniowy zrobiony znakomicie. Dodatkowo właściwie nic nie załatwiałam. Serwis zajął się wszystkim. Polecam.
    • Gość: Wojtek Re: Auto Młynarski Zdecydowanie Polecam IP: *.home.otenet.gr 18.09.13, 11:45
      Super warsztat. Naprawa wykonana fachowo, kolorek dobrany bardzo dobrze. Autko zastępcze bardzo fajne dostałem.
      Naprawa z polisy OC. Nieduża stłuczka mojego volvo - szybka i fachowa obsługa.
      Polecam
      • Gość: zbyszek_n Re: Auto Młynarski Zdecydowanie Polecam IP: 83.238.118.* 11.06.14, 15:06
        Skorzystałem z oferty tego serwisu ze względu na potrzebę naprawy AUDI A6 po kolizji.
        Muszę napisać, że standard mają rewelacyjny: jedna wizyta - oddanie auta, wypełnienie druków 10 minut, przesiadka do auta zastępczego i koniec. Po dwóch tygodniach telefon, że auto gotowe. Druga wizyta: oddanie samochodu zastępczego, odebranie naprawionego Audi, 5 minut i wszystko. Auto wydane bez śladu naprawy, czyste zewnątrz i wewnątrz.
        • Gość: fryga Re: Auto Młynarski Zdecydowanie Polecam IP: *.static.ip.netia.com.pl 24.01.15, 20:21
          Polecam - solidnie, bez kłopotu, auto zastępcze zatankowane pod korek, kilka podpisów, wymiana kluczyków z mojego na zastępczy, parasolka z bagażnika do bagażnika i gotowe :) Samochód jak nowy :)
          • olajosz Re: Auto Młynarski Zdecydowanie Polecam 20.03.15, 12:13
            Super Zakład!.Doprowadzili mojego Scenica,kupionego "po przejściach",do bardzo przyzwoitego stanu.Dobrzy fachowcy,doskonały kontakt i pełna kultura obsługi,zdecydowanie polecam!
    • Gość: gość Re: Auto Młynarski Zdecydowanie Polecam IP: *.home.otenet.gr 12.07.15, 17:08
      W tym warsztacie naprawiałem bardzo rozbitego Chryslera (wystrzelone nawet poduszki powietrzne). Lakier bardzo dobrze wykonany, nie widać różnic między częściami, żadnych wad. W Chryslerze była wymieniana deska rozdzielcza, pasy, airbagi - nic nie trzeszczy i nie skrzypi.
      Porządne, bezpłatne auto też oceniam pozytywnie, dlatego jeśli będę jeszcze kiedyś zlecał naprawę powypadkową na pewno wrócę do Auto Młynarski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka