Gość: Widok 9 IP: 195.117.228.* 09.03.01, 15:40 Swoją IBIZĘ serwisuję w MARANIE na Wrocławskiej i jest super. Odradzam serwis w Alejach Jerozolimskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Widok 9 Re: SEAT IP: 195.117.228.* 13.03.01, 09:20 servis MARAN, Bemowo, ul. Wrocławska 2 tel.6381268. Jadąc Powstańców od Górczewskiej, za wiaduktem pierwsza w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widok 9 Re: SEAT IP: 195.117.228.* 13.03.01, 12:42 ceny nie są wygórowane a nawet spotkałem się z usługą (drobną) za nic. Zresztą cena nie jest obiektywnym wskaźnikiem. Bardziej jest dla mnie ważne podejście do klienta. A to oceniam na 5+. Spotkałem w życiu tanie warsztaty ale często zastosowano w nich części gorszej jakości. Teraz porównałem ceny serwisowe seata i peugota i jestem zadowolony z wyboru. Jest taniej w seacie. Ja zaproponowałem warsztat, który jest dobrze prowadzony. Ich podejście do klienta i tego z s-dem na gwarancji i po niej. Doskonale określili usterkę (3 min.) a w Alejach po 8 godz. stwierdzili, że muszą go zostawić na dzień następny, bo nie znaleźli przyczyny głośnego wydechu. (poszedł katalizator). Podobno dobra jest też KOMETA ale nie próbowałem. Polecam z czystym sercem MARANA (nie jestem pracownikiem serwisu a tylko użytkownikiem - naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: SEAT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 02:37 Jezeli chodzi o serwis w Alejach Jerozolimskich dawny Auto Alianz, to stracil zaufanie i akredytacje SEAT IBERIA COMPANY. Na poczatku tego roku byl stosowny komunikat w Gazecie Stolecznej. Uważajcie na innych kowali i ździerców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: SEAT IP: 217.11.142.* 17.05.02, 20:58 Komety nie polecam. Są tylko mili. Do czasu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
k2pach Re: SEAT 02.07.02, 10:04 Najlepszy serwis w Łodzi - Kosicki ul. Plonowa przy Aleksandrowskiej. Mają naprawdę dobrych fachowców i wcale nie zdzierają z klienta. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś