Gość: lipa IP: *.gazeta.pl 15.03.01, 17:41 może ktoś poleci mi dobry serwis bo na razie mam raczej złe doświadczenia mieszkam w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: serwis mitsubishi IP: 195.94.214.* 26.03.01, 07:39 Polecam Panu świetny Serwis Mitsubischi w Warszawie przy ulicy Cyprysowa 28.Serwis istnieje od wielu lat i cieszy się niegasnącą popularnością. Szefem serwisu jest osoba kompetentna, która udziela dogłębnych i szczegółowych informacji dotyczących naprawy auta oraz ewentualnych usterek.Ponadto istnieje możliwość negocjacji cen, które i tak są bardzo konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: serwis mitsubishi 20.06.01, 09:32 Mam małe pytanie dot. serwisu Mitsubishi - słyszałem o "niedobrym" zwyczaju wymieniania niektórych elementów w czasie przeglądu (np. klocki hamulcowe) mimo, że nie było konieczności, ale procedura to przewidywała - oczywiście klient dowiadywał się o zaistniałej sytuacji w momencie uiszczenia opłaty.... Podekreślam, że to zasłyszane opinie.... PS. A jak się kształtują ceny prrzeglądów gwarancyjnych (przymierzam się do kupna Space Stara i chciałbym mieć porównanie)... Dzięki za odpowiedź.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barewo Re: serwis mitsubishi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 09:35 Byłem oststnio z okazji przegladu po 30 tys km moim MSS w serwisie Auto GT w Warszawie. MIło się zaskoczyłem w miate dokładnie mi wyjasniono co i jak, zalaeziono jeszcze jedna drobą usterke (poza tymi które sam zgłaszałem) i ja naprawiono w ramach gawarancji uprzednio informujac telefonicznie. Facet który tam obsługuje sprawia wrażenie ze lubi to co robi i jest trache gadułą - w pozytywnym sensie bo gada o czesciach, naprawach samochodach i doswiadczeniach w serwisowaniu. Można posłuchac. JEdyne co mnie zdenerwowało to dolanie płynu do spryskiwacza - uzywam swojego a za ich musiałem zapłacić a w bagazniku miałem pełny baniak. Ale to szczagół. Samochodzik umyto. Gneralnie serwis o.k. Zapłaciłem 650 PLN za przeglad (z ich olejem Castrol SLX)oraz 450 pln za wymiane klocków hamulcowych. Na nastepny przeglad pewnie tez tam pojade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: serwis mitsubishi IP: *.natned.com.pl 12.03.02, 07:22 Polecam Saga Plus na Parowcowej - zajmowali się Mit. Cordia (odrobinke nietypowy) i byłem z nich bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś