Gość: midwig IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.06, 21:21 Witam? Co sądzicie o polerowaniu lakieru? Jaki to może mieć wpływ na lakier w przyszłości(płowienie)itp. Gdzie siętym zajmują we Wrocławiu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kludjan01 Re: Polerowanie lakieru IP: *.swidman.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:54 Czy ten lakier jest stary, oryginalny, metalic czy akryl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midwig Re: Polerowanie lakieru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 20:49 Witam! Ten lakier to oryginalny 6-ścio letni akryl (fiat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kludjan01 Re: Polerowanie lakieru IP: *.swidman.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:17 Lakier można polerować a nawet trzeba ponieważ poprzez polerowanie usuwa się tłuszcz, brud oraz drobne rysy. Należy stosować pasty lekko ścierne z woskiem a następnie balsam zawierający teflon lub wosk. Przyjemnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalbar911 Re: Polerowanie lakieru 15.03.06, 19:53 Co do polerowania lakieru to oferuje maszynowe polerowanie lakieru, dzięki któremu uzyskujemy wysoki połysk na powłoce lakierniczej oraz usuwane pozostają drobne ryski na lakierze, a także mocno spłowiały lakier od słońca naprawde można ożywić Polecam naprawde to działa! www.blacharstwo.za.pl szczegóły: blacharstwo.za.pl/oferta.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b0lec Re: Polerowanie lakieru 28.02.16, 19:43 Ja mam dobre doświadczenia z warszawskim serwisem www.lakiernictwo-auta.waw.pl Jeśli jeszcze potrzebujesz, to jedź śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luskis Re: Polerowanie lakieru IP: *.play-internet.pl 27.01.16, 08:19 W warszawie jest firma ktora polecaja www.pro-refine.pl zajmuja sie kosmetyka oraz naprawami lakierniczymi i takie tam. Korzystałem co prawda tylko z usługi usuniecia rysy na drzwiach ale widziałem jak pracuja i wyglada to bardzo profesionalnie Odpowiedz Link Zgłoś
rexio232 Re: Polerowanie lakieru 05.02.17, 21:04 Ja osobiście polecam AUTO SPA na Krzemienieckiej we Wrocławiu - jak ktoś jest Wrocławia :) Ich stronka powloki-ceramiczne.pl Mi w 15-letnim aucie zrobili lustro z lakieru. Nigdy nie byłem tak zadowolony, a robiłem polerki w dwóch innych firmach kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
alekswa Re: Polerowanie lakieru 02.11.17, 10:42 Polecam grupachmiel.pl/o-nas/. Porządnie zrobiona polerka we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta92pl Re: Polerowanie lakieru 15.02.17, 14:08 Ale samemu chcesz polerować czy oddać samochód, bo jak samemu to nie polecam, można tylko lakier zniszczyć. Rozumiem jeszcze jeżeli ktoś ma warsztat i odpowiedni sprzęt, to może sobie na takie coś pozwolić, a tak to nie widzę innego rozwiązania jak serwis samochodowy, a najlepiej oddać do renowacji lakieru, proszę przeczytać www.589.pl/piekny-samochod-dzieki-renowacji-lakieru/ Odpowiedz Link Zgłoś