Gość: vw polo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 20:34 RATUNKU!!! SZUKAM SPRYTNEGO ELEKTRYKA WE WROCŁAWIU!!I ZEBYM NIE MUSIAŁA WRACAC Z REKLAMACJA!! MOZE KTOS MI POLECI?? Z GORY WIELKIE DZIEKI:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubczykwroc Re: ELEKTRYK-WROCŁAW 04.03.03, 21:05 Najgorzej to kogoś polecić. Niemniej jednak chwalą sobie takiego przy ul. Rakowej, zwą go - Polak. Prawdopodobnie niezbyt tani, ale usługi - ludzie mówią - niczego sobie. Zapytać zawsze możesz za to nie biją. Pozdrawiam lubczykwroc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Gaweł Re: ELEKTRYK-WROCŁAW IP: *.ok.wroc.pl 05.03.03, 13:23 Ja zawsze jezdze na Terenowa do Gienia Krystka...i polecam bardzo ,-czego nie zrobisz gdzie indziej to zrobisz tu.Jezdza tu wszyscy taksiarze wiec to chyba cos swiadczy o uslugach.Niezbyt drogo ale bardzo profesjinalnie,specjalizuja sie tam w wozach niemieckich wiec do polo jak znalazł... Z pozdrowieniami Roman Gaweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw polo Re: ELEKTRYK-WROCŁAW IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 12:14 no...dzieki...bylam na Rakowej ale chyba za duzo pracy z moim wozem wiec patrzyli niechetnie...tak to juz jest ze kazdy chce zarobic ale zeby sie nie narobic..no coz trudno..szukam wiec dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: ELEKTRYK-WROCŁAW IP: *.ok.wroc.pl 25.03.03, 18:58 no widzisz....a trzeba bylo od razu na Terenowa jechac a nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
biankowamama Re: elektryk 30.07.15, 20:33 Jezeli szukasz jakiegoś konkretnego elektryka to może spróbuj zgłosić się tutaj www.elektryk-wroclaw.pl/ . Wiem, ze mają spore doświadczenie i na pewno nie bedziesz zgłaszała reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wrenty Re: elektryk 18.04.19, 08:05 Hej, ostatnio korzystałam z elektryka z firmy elektryk24wroclaw.pl . Usługa wykonana szybko i sprawnie. Polecam bo jestem naprawdę zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
wrenty Re: elektryk 18.04.19, 08:07 Hej, ostatnio korzystałam z elektryka z firmy elektryk wrocław . Usługa wykonana szybko i sprawnie. Polecam bo jestem naprawdę zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś