juchaski 27.08.03, 17:28 Mianowicie podczas jazdy tłucze mi coś jakby w prawym kole , zmieniłem już felgi ,opony, końcówkę sworznia wachacza dolną ,przegub i bez zmian samochód to golf jedynka dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: mam problem IP: *.netspeed.com.au 28.08.03, 05:17 juchaski napisał: > Mianowicie podczas jazdy tłucze mi coś jakby w prawym kole , zmieniłem już > felgi ,opony, końcówkę sworznia wachacza dolną ,przegub i bez zmian samochód > to golf jedynka dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam!!! Nie zmieniaj nic wiecej zanim nie odkryjesz co to naprawde jest. W kole to pozostaly jeszcze lozyska a pozniej tuleje zawieszenia i amortyzator. Sprawdz czy to nie jest cos poza kolem, np. luzne uchwyty rury wydechowej, poduszka silnika, jakas oslona. Jaki to jest dzwiek i kiedy go slychac ? Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: mam problem 01.09.03, 14:38 Mi cos strasznie nawalalo w prawym przednim :-) Po wymianie wszystkiego co sie dalo, nastapila wymiana tarcz i klockow. Przestalo nawalac :-))) Sprawdz czy przypadkiem nie masz tak zuzytych tarcz i klockow, ze klocek sobie nienerwowo nie podryguje w zacisku. I raczej tego nie lekcewaz taki tanczacy klocek moze, po wysunieciu sie z zacisku, wsunac sie pomiedzy zacisk i tarcze. Blokuje wtedy kolo :-( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś