Dodaj do ulubionych

Lobbystki czytaja

14.02.14, 17:55
Zrobilam tabelke: docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqXdz2Q_0yFNdHRLc2Y3UzJsTFVoUTF4MTdpMTEyY1E&usp=sharing

Jak sie pojawia ksiazki, to kazda wpisuje pod swoim nickiem swoja ocene w linijce z tytulem ksiazki. W wyznaczonym terminie (jakies propozycje?) zablokuje tabelke i zlicze, ile punktow dostala ktora ksiazka, najpopularniejsze zostana zapowiedziane na kolejne miesiace. Pierwszego dnia w danym miesiacu pierwsza chetna zaklada watek pt. "czerwiec: iksinski, wspomnienia o malinowskim".

Bardzo jestem ciekawa, jaka bedzie pierwsza propozycja. :)
Obserwuj wątek
    • zawsze_zielona Re: Lobbystki czytaja 14.02.14, 20:55
      Nie moge niczego dopisac w tym dokumencie. Zalogowalam sie z gazetowym kontem i z moim prywatnym gmail, ale efekt a raczej brak efektow tez sam.
      • turzyca Re: Lobbystki czytaja 14.02.14, 21:29
        Sprobuj teraz.
        • amused.to.death Re: Lobbystki czytaja 15.02.14, 19:32
          ja też nie mogę nic dopisać:(
          • zooba Re: Lobbystki czytaja 18.02.14, 08:24
            Ja też nie :-(
            • turzyca Re: Lobbystki czytaja 18.02.14, 12:25
              Dalam uprawnienia dla wszystkich, hmmm. Wkleje jeszcze raz link, moze teraz zadziala?
              docs.google.com/a/gazeta.pl/spreadsheet/ccc?key=0AqXdz2Q_0yFNdHRLc2Y3UzJsTFVoUTF4MTdpMTEyY1E&usp=drive_web#gid=0
              jak nie, to ktos musi zalozyc jeszcze raz, ja jestem za glupia
              • slotna Re: Lobbystki czytaja 18.02.14, 12:52
                Mnie nie dziala.
              • anka-ania Re: Lobbystki czytaja 18.02.14, 15:59
                Turzyco, a ustawiłaś tak?
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ua/pd/dbrz/K5Bk7XparFn8qXN2pX.jpg
                • turzyca Re: Lobbystki czytaja 18.02.14, 16:21
                  Ano nie. Moze wiec teraz?

docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqXdz2Q_0yFNdHRLc2Y3UzJsTFVoUTF4MTdpMTEyY1E&usp=sharing
                  • kis-moho Re: Lobbystki czytaja 18.02.14, 17:29
                    Chyba działa, widzisz że coś napisałam?
                    • turzyca Re: Lobbystki czytaja 18.02.14, 17:37
                      widze "test"

na czesc Anki trzykrotne hurra!
                      • zooba Re: Lobbystki czytaja 19.02.14, 12:18
                        Działa, działa :-)
                        To jak wpisujemy propozycje, tak?
                        Mam pewną wątpliwość co do sugerowania lektur - najchętniej zaproponowałabym coś czego jeszcze czytałam, a wtedy siłą rzeczy nie mam swojej opinii. Opuścić opinię i liczyć, że ktoś inny już przeczytał i ją dopisze?
                        Polska beletrystyka (nowa) rozumiem, że ma pierwszeństwo?
                        Bardzo chętnie podyskutuje o reportażach i pozycjach popularnonaukowych - na moich klubach stacjonarnych w ogóle takie tematy 'nie chodzą', nad czym ubolewam.
                        • turzyca Re: Lobbystki czytaja 19.02.14, 12:44
                          > Mam pewną wątpliwość co do sugerowania lektur - najchętniej zaproponowałabym co
                          > ś czego jeszcze czytałam, a wtedy siłą rzeczy nie mam swojej opinii. Opuścić op
                          > inię i liczyć, że ktoś inny już przeczytał i ją dopisze?

Mozna tak, a mozna wkleic linka do recenzji, ktora nas zachecila.
                          I jesli ktos uwaza, ze powinno sie przerobic tabelke w jakis posob, np. wprowadzic kolumne "druga opinia", to niech to robi.

O wlasnie uswiadomilas mi, ze brakuje mi jeszcze jednej kolumny, tej z gatunkiem.
    • kis-moho Żyjecie? 10.03.14, 21:31
      Bo w tabelce cisza :o)
      Ja nie bardzo wiem, co zaproponować, gdybym wiedziała, to bym nie startowała z całym tym pomysłem. Ale podrzuciłam dwie propozycje, do których mnie wielokrotnie namawiano, ale jakoś nigdy nie mogłam się do nich zabrać. Literaturę iberoamerykańską zwykle omijam szerokim łukiem, może mnie przekonacie, że warto nie omijać ;o)
      Poza tym na mojej liście jest raczej literatura faktu (Art theft and the case of the stolen Turners, The Danube: A journey upriver from the Black Sea to the Black Forest) i krótkie opowiadania (Hadżi Murat), więc nawet nie wpisuję. Bo w sumie nie o takie książki nam chodziło, prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka