Dodaj do ulubionych

Czołówka :(

03.03.12, 23:32
Przed momentem na portalu GW znalazłam obok siebie dwie wiadomości >

Zderzenie pociągów na trasie Kraków-Warszawa. Dziesiątki rannych, "są ofiary śmiertelne"...

&

HAPPYDAY - Warszawa
299 zł za dowolną
liczbę depilacji

* podkreślenia moje.

Dobranoc.
Obserwuj wątek
    • magdolot Re: Czołówka :( 03.03.12, 23:37
      Nie jestem aż tak spostrzegawcza.

Miałam perfekcyjny dzień dzisiaj. Do teraz. Biedni ludzie.
      Żeby na magistrali?!
      • maniasza Re: Czołówka :( 03.03.12, 23:47
        Właśnie oglądam w tv.
        PKP już od dawna odstawia taką chałę, że w normalnym państwie powinno się to całe towarzycho pseudo-prezesowe pod sąd oddac.
        Jeżdżę pociągami bardzo często, kilka razy zdarzyło się, że pociąg nie zatrzymał się na stacji, na której miał się zatrzymac, wg rozkładu. Więc jechałam 50 km dalej do następnej stacji. Bo IM coś się pomyliło. Żenada.
        Im więcej polityki w spólce, tym większy burdel. Prosta relacja.
        Szkoda, że zwykli ludzie płacą za to.
        • magdolot Re: Czołówka :( 04.03.12, 00:34
          Właśnie wezwałam do raportu przyjaciółkę, co nieobliczalna jest nieco. Ona dziś wsiadła w pociąg, żeby wrócić z Wawy wcześniej niż miała, ale zanim się dodygała gdziekolwiek z tą szantrapą Mećką w torbie i tobołami, to już nie było gdzie usiąść, więc wysiadła na pierwszej stacji i wróciła do Wawy. Jutro może nam się uda ustalić, czy to był ten pociąg... Jak ten, to był zapchany.

Jak to był ten, to obie z Mańką Mećkę ucałujemy f ten jej durnowaty pysk i wyłupiaste oczka i może nas nawet nie pogryzi.
    • maniasza Re: Czołówka :( 04.03.12, 00:55
      ave.duce napisała:

> Przed momentem na portalu GW znalazłam obok siebie dwie wiadomości >
      >
      > Zderzenie pociągów na trasie Kraków-Warszawa. Dziesiątki rannych, "są ofiary
      > śmiertelne"
      ...
      >
      > &
      >
      > HAPPYDAY - Warszawa
      > 299 zł za dowolną
      > liczbę depilacji
      >
      > * podkreślenia moje.
      >
      > Dobranoc.

Jakiś rok czy dwa lata temu portal GW rozsyłał na pocztę próbki portalu o różnej szacie graficznej i różnym umiejscowieniu informacji. Było tam z 6-8, jak dobrze pamiętam, testowych stron. Użytkownik miał zaznaczyc, który z ukladów pierwszej strony (graficzny i informacyjny) mu najbardziej pasuje. Miało to posłuzyc badaniom i późniejszym zmianom na portalu GW.
      Najwyraźniej wygrała opcja "Tragedia i Happy Day".
    • ave.duce Czołówka :( 04.03.12, 17:20
      Nie zmienia się, dalej HAPPYDAY.
      • ploniekocica Re: Czołówka :( 04.03.12, 17:51
        ave.duce napisała:

> Nie zmienia się, dalej HAPPYDAY.

Nie zmienia się, bo to płatna reklama jest. A happyday to jest nazwa własna zakupów grupowych podobnie jak grupon, okazik, fastdeal itp. Faktycznie nie jest to taktowna zbitka, ale reklama pewnie opłacona i nie do ruszenia.
        • ploniekocica Re: Czołówka :( 04.03.12, 18:01
          zresztą okienko z aktualną ofertą happyday jest zawsze pod prognozą pogody w prawym górnym rogu portalu
          • illmatar Re: Czołówka :( 04.03.12, 19:49
            No to pasują jak ulał do każdej najważniejszej wiadomości chwili, która jest na górze, na środku, chociaż nie całkiem, bo ciut z lewej i rzadko bywa zharmonizowana z happydayem. Chyba że wiadomość tak wielka, że zajmuje prawie cały ekran, jak właśnie teraz. I już nie ma wstrząsającego styku. Może chodzi o to, że wieczór mamy?
          • ave.duce Re: Czołówka :( 04.03.12, 20:40
            Kiepski argument. Życie nie stoi w miejscu, się zmienia.
            • ploniekocica Re: Czołówka :( 04.03.12, 21:06
              To nie argument. To życie z reklamami. Poniżej katastrofy jest bielizna modelująca z lidla. A poniżej happydaya jakieś formy do ciast z tchibo. Część nazw własnych ma znaczenia pozytywne, a reklamy bywają radosne. jesli zgadzamy się na reklamy obok wiadomości to może się zdarzyć, że tuz obok, albo w przypadku tv i radia tuż po albo przed informacji o katastrofach i nieszczęściach zdarzy się jakiś happyday lub inna hurraoptymistyczna głupota. Równie kretyńska czy wręcz chamska byłaby np. reklama ekskluzywnych słodyczy w okolicach informacji o głodujących dzieciach.
              A tak w ogóle to prawdopodobnie onże happyday wykupił na stałe miejsce w lewym rogu i zapewne trafiał i będzie trafiał na równie nieprzyjemne informacje na górze strony. Być może powinno się pomyśleć o tym zanim się sprzedało to miejsce, albo zażądać zmiany nazwy. Ale za reklamy i informacje w każdej gazecie, programie, portalu to są kompletnie inne osoby odpowiedzialne.
              • ave.duce Re: Czołówka :( 04.03.12, 21:17
                Przecież jestem głupia, ale nie aż tak!
                Nie podoba mi się i tyle. Nie tylko w tym przypadku mi się nie podoba. Jestem na "nie", więc wracam w szuwary. 3mka!
                • ploniekocica Re: Czołówka :( 04.03.12, 21:20
                  Się mię wewogle nie podobają reklamy. Ale co robić taki nie hepi lajf.
                  • inna57 Re: Czołówka :( 04.03.12, 21:31
                    A ja mam do reklam stosunek obojętny. Nie przeszkadzają mi pod warunkiem że do mnie nie gadają i nie wyskakują mi na ekran bez mojej zgody.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka