tojajurek 28.03.12, 20:12 To najłagodniejsze określenie na jakie mnie stać. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11435673,W_przeddzien_rocznicy_Smolenska_Marta_Kaczynska_oskarza_.html?lokale=warszawa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny-jestem Re: Ścierwo! 28.03.12, 20:21 Jesli zapomniales to jej ojciec tam zginal. Odbierasz jej prawo do osadu tego co sie tam stalo? Czyzbys tytule watku odnosil do siebie? Odpowiedz Link
tojajurek Re: Ścierwo! 28.03.12, 21:01 manny-jestem napisał: > Jesli zapomniales to jej ojciec tam zginal. Odbierasz jej prawo do osadu tego c > o sie tam stalo? Czyzbys tytule watku odnosil do siebie? Jakiego, kurde, osądu? Mówię o opluwaniu własnego kraju na forum zagranicznym, przy użyciu wyssanych z palca kłamstw, zmyślonych bredni i podłych insynuacji. Jeśli popierasz takie zachowania, to się naprawdę zdziwię, choć to co napisałeś zawiera jakieś wredne intencje pod moim adresem i w zasadzie nie powinno mnie zaskoczyć. Odpowiedz Link
chickenshorts Re: Ścierwo! 29.03.12, 01:49 tojajurek napisał: > Mówię o opluwaniu własnego kraju na forum zagranicznym, przy użyciu wyssanych z > palca kłamstw, zmyślonych bredni i podłych insynuacji. Zacierom rence... prziklaadiii... > Jeśli popierasz takie zachowania, to się naprawdę zdziwię, choć to co napisałeś > zawiera jakieś wredne intencje pod moim adresem i w zasadzie nie powinno mnie > zaskoczyć. Lol... pszy]iklady? Odpowiedz Link
mariner4 Jak możesz? Ona jest matka Polka zawsze dziewica 28.03.12, 20:47 co nie chciała Niemca! M. Odpowiedz Link
mike.recz A mnie ta infantylna bździągwa nie rusza. 28.03.12, 22:09 Przypominam też jej błysk publiczny w tym temacie: bi.gazeta.pl/im/6/10576/z10576466W,Wpis-Marty-Kaczynskiej-na-Facebooku.jpg I jak mam kogoś takiego traktować poważnie i jeszcze się nią denerwować? papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/andrzej-rysuje-10061240.jpg Odpowiedz Link
damakier1 Re: A mnie ta infantylna bździągwa nie rusza. 28.03.12, 22:41 > I jak mam kogoś takiego traktować poważnie i jeszcze się nią denerwować? A jednakowoż 32 piple to lubią. Odpowiedz Link
nihilyst Re: Ścierwo! 28.03.12, 22:50 wielka krzywda, wielka chybiona walka ciężko ustrzelić los Odpowiedz Link
erte2 Re: Ścierwo! 29.03.12, 00:07 tojajurek Przesadzasz. Może to tylko chodzi o następne trzy bańki ? Przecież mijają właśnie dwa lata, poprzednie miały prawo się już rozejść - nowe Porsche dla Marcinka, parę odwiedzin w dobrych sklepach (przecież nie w "Biedronce", bo, jak ujawnił stryj, oni w takich sklepach nie kupują). A tak ? Może się uda coś jeszcze wyszarpnąć, może dla świętego spokoju jeszcze coś dadzą... Odpowiedz Link
almetyna_ilmatar Re: Ścierwo! 29.03.12, 00:21 Sądzę że akcja jest cyniczna i wredna, ale kasy mają dość, raczej myślą, że to świetny ruch polityczny, a tymczasem samobój. Właściwie fajna sprawa, sami pod sobą dołki kopią, nie może być cudniej. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Ścierwo! 29.03.12, 00:28 Chyba masz rację. Zbyt zasadniczo traktuję sprawy. Wszystko w końcu zależy od tego ile się należy. Po namyśle chyba zmienię zapatrywania. Serio. Ja - dla naprzykładu - za pół miliona wyszedłbym na ring z Pudzianem i dał się skopać po ryju, a za całą bańkę nawet znokautować w pierwszej rundzie. Ale za stosunek z w/w panią Martą zażądałbym znacznie więcej. No chiba że po ciemku i mógłbym sobie wmówić, że to koza. Odpowiedz Link
chickenshorts Na wlasnom zubem.... 29.03.12, 00:47 ...siem dal wciegnac,,, w ten durny watal.... shit1 tojajurek napisał: > To najłagodniejsze określenie na jakie mnie stać. > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11435673,W_przeddzien_rocznicy_Smolenska_Marta_Kaczynska_oskarza_.html?lokale=warszawa Wow!... zeby rok temu zaimponowac W-ce, ja bylem n a W-EL... robi wrazenie ... sie nogi rozjechaly, ze chej.... Odpowiedz Link
witekjs Re: Ścierwo! 29.03.12, 11:38 Chyba trzeba pamiętać, kto jest inicjatorem, tej nierozsądnej kobiety. wyborcza.pl/1,75968,11440405,Klamstwa_smolenskie.html Odpowiedz Link
magdolot Re: Ścierwo! 29.03.12, 12:04 Inicjatorem jest świętej pamięci brat... Ale kuta na fszystkie kopyta jak stryjcio. Odpowiedz Link
chickenshorts Re: Ścierwo! 29.03.12, 12:05 witekjs napisał: > Chyba trzeba pamiętać, kto jest inicjatorem, tej nierozsądnej kobiety. > > wyborcza.pl/1,75968,11440405,Klamstwa_smolenskie.html jej mama?... Odpowiedz Link