jola.iza1 17.04.12, 23:06 Opcji innej , niż PO Są tu tacy? I proszę nie łgać,łobie połówki xenofanta Proszę przyznać szczerze, że nima. Z drugiej strony. może ktoś się zgłosi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojajurek Re: Zwolennicy 17.04.12, 23:12 Kobieto, pogło Cię, czy jak? A wewogle - co Ty wiesz o przesłuchaniach? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Zwolennicy 17.04.12, 23:24 Mnie to rybka, Totyjurku, serio serio. W sprawie przesłuchań, co ty wiesz o pampersach? Odpowiedz Link
ave.duce Sugerujesz, że byłaś przesłuchiwana 18.04.12, 10:59 przez pampersów-młodych konserwatystów? Udzieliłaś wywiadu? Daj link, proszę. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Zwolennicy 17.04.12, 23:31 iza.bella.iza napisała: > Ty jesteś np. Ty nie bądź taka Hypki , sprawdź kogo tu nima, mam wymieniać? Odpowiedz Link
iza.bella.iza To jest forum otwarte. 17.04.12, 23:43 Tu są Ci, którzy chcą tu być, capisci? Odpowiedz Link
gat45 Tradycyjnym już zwyczajem zapytam : 18.04.12, 07:40 co rozumiesz pod słowem "zwolennik" ? Wspomnienie : były sobie wybory 21 kwietnia 2002 pan J.M. Le Pen wszedł du drugiej tury wyborów prezydenckich w RF Dwa tygodnie później głosowałam - jak 81 % wyborców - na Żaka Czyraka. Czy to czyni ze mnie zwolenniczkę francuskiej prawicy czyrakowatej ? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Tradycyjnym już zwyczajem zapytam : 18.04.12, 08:38 Patrzaj, Gatu, Polak-Francuz dwa bratanki! Jeszcze mi się nie zdarzyło chyba głosować inaczej niż zwolenniczo protiwkaczo ;) Odpowiedz Link
gat45 Re: Tradycyjnym już zwyczajem zapytam : 18.04.12, 09:07 No właśnie, Ewuniu. Takie z nas babska przebierne. Nie dogodzi :( Przemyślana odpowiedź dla autorki wątku : ani w Polsce, ani we Francji nie widzę w aktualnej ofercie partii politycznej, której byłabym rzeczywistą zwolenniczką. Ani jednej sztuki. Odpowiedz Link
ave.duce Acha 18.04.12, 09:24 1. są 2. pojechałaś... 3. nie przyznam, bo wtedy właśnie... patrz p.2 w wicewersji 4. apel urządzasz? Podaj namiary. Masz jeszcze jakieś ??? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Acha? 19.04.12, 22:36 To teraz się martw, jak/ co chciałam wyrazić? Moje twarde, na początku Odpowiedz Link
man_sapiens Po co ci ta informacja? 18.04.12, 12:08 Jakąś listę proskrypcyjną przygotowujesz? Ktoś się pewnie zaraz dowie, że jest na "liście hańby". Żeby sprawę uprościć i żebyś nie musiała zakładać n-wątków z podobnymi pytaniami, ja jestem zwolennikiem: - seksu tradycyjnego - jazdy na rowerze - wina czerwonego z Włoch, Hiszpanii lub Australii - wina białego z Włoch lub Austrii - jamników i foksterierów - kobiet inteligentniejszych ode mnie ale niższych o co najmniej 5cm - równouprawnienia kobiet w rozumieniu Kozłowskiej-Rajewicz a nie Gowina czy Radziszewskiej - koncepcji Boga wyrozumiałego (czyli raczej chrześcijańskiej niż muzułmańskiej) - majtek typu bokserki z tkaniny a nie dzianiny - spania na golasa - maszynki do golenia z ostrzami (nie elektrycznej) - wołowiny - muzyki ze swingiem (jazz, soul, blues) - niesłonych potraw - herbaty Lipton i kawy Nespresso - książek Conrada, Lema, LeCarre'a oraz Czarodziejskiej Góry - Dziennika Gazeta Prawna, Die Zeit i Der Standard - Polityki, Tygodnika Powszechnego, The Economist - anarchistów wszelakich ale takich bez przemocy czy zamachów - szkoły luźnej, zindywidualizowanej i uczącej współpracy w zespole - dyscypliny na studiach - teorii wszechświatów równoległych - obydwu Zimmermanów Więcej grzechów nie pamiętam. Odpowiedz Link
ave.duce Może wszyscy tak POwinni się wyspowiadać 18.04.12, 13:39 przed Jolą.Izą1 i podglądaczaMi? Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Po co ci ta informacja? 18.04.12, 20:02 man_sapiens napisał: > Żeby sprawę uprościć i żebyś nie musiała zakładać n-wątków z podobnymi pytaniam > i, ja jestem zwolennikiem: > > - wina białego z Włoch lub Austrii A reńskie? > - obydwu Zimmermanów A ja co najmniej czterech :) Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Po co ci ta informacja? 18.04.12, 22:08 - Reńskie jest dla moherów, wolę Rotgipfler - dwóch Zimmermanów mi wystarcza, i tak za dużo wydaję na płyty Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Po co ci ta informacja? 18.04.12, 22:19 man_sapiens napisał: > - Reńskie jest dla moherów, wolę Rotgipfler Toś mi się naraził mocno:( > - dwóch Zimmermanów mi wystarcza, i tak za dużo wydaję na płyty Następnych dwóch jest od filmu :) Odpowiedz Link
ave.duce Manny, kto Ci uwierzy? ;))) 19.04.12, 07:19 Przyznaj, że "zakulisowymi działaniami" zmusiłam Cię do napisania tego postu. A może jesteś PO prostu zakamuflowanym zwolennikiem PO? ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
manny-jestem Re: Manny, kto Ci uwierzy? ;))) 19.04.12, 22:13 ave.duce napisała: > Przyznaj, że "zakulisowymi działaniami" zmusiłam Cię do napisania tego postu. - A niby dlaczego mialabys? :) > A może jesteś PO prostu zakamuflowanym zwolennikiem PO? ;) W to nikt kto mnie zna nie uwierzy. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Manny, kto Ci uwierzy? ;))) 19.04.12, 22:25 Kiedy w innym wątku napisałam, że są/bywają tu osoby o różnych poglądach - Jola.Iza zarzuciła mi w tym wątku/w poście założycielskim łgarstwo. Sam rozumiesz, że przyczyna pojawienia się Twojego postu może być tylko jedna ;) Dobranoc. Odpowiedz Link
illmatar Re: Zwolennicy 19.04.12, 10:48 Ja już się w innym wątku zgłosiłam, widać nie zauważyłaś. A przecież jeden sprawiedliwy powinien wystarczyć? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Zwolennicy 19.04.12, 12:41 Nie jest dla nikogo tajemnicą, że jestem zwolennikiem whisky z colą. Nie ukrywam tego, nie wstydzę się. Tak pił mój ojciec, tak pił mój dziadek i żaden z nich nie głosował na SLD z czego jestem szczegołnie dumny. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Zwolennicy 19.04.12, 16:09 tw_wielgus napisał: > Nie jest dla nikogo tajemnicą, że jestem zwolennikiem whisky z colą. Nie ukrywa > m tego, nie wstydzę się. Tak pił mój ojciec, tak pił mój dziadek i żaden z nich > nie głosował na SLD z czego jestem szczegołnie dumny. Niech Ci będzie, zamień colę na ocet, i już Ci uwierzę. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Zwolennicy 19.04.12, 18:46 Zapomniałem napisać, że jestem zdecydowanym przeciwnikiem mieszania octu z darem bożym, jakim jest pszenica w płynie. Zgodnie odwieczną zasadą: socjalizm - tak, wypaczenia- nie Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Zwolennicy 19.04.12, 20:55 tw_wielgus napisał: > Zapomniałem napisać, że jestem zdecydowanym przeciwnikiem mieszania octu z dare > m bożym, jakim jest pszenica w płynie. > Zgodnie odwieczną zasadą: socjalizm - tak, wypaczenia- nie Zapomniałeś dodać, że na pustych półkach z octem, Dziadek, i Tato wychowali tego na WU Polecam wszystkim. Tak sie umi kompem :) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Zwolennicy 20.04.12, 01:15 Wolę myśleć - zły dzień. Minie i będzie tak => Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Zwolennicy 20.04.12, 01:27 natomiast ja za często widywałam podobne zaczepne wyskoki, bym nie poczuła się zniecierpliwiona i by już nie było mnie stać na dobrotliwe uznanie, iż to tylko kiepski dzień. może to jędzowate ze strony mej. no trudno. Odpowiedz Link