takajataka1 13.08.09, 13:00 kupiłam, bo zainteresował mnie czarownicowy opis. teraz zabrałam się za czytanie i zapowiada się fajnie. wciąga czy ktoś z was czytał tę książkę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk3377 takajataka1 13.08.09, 14:59 pisze nie tylko odnosnie ksiazki,ale o opisie jej.czy ty kiedys nie bylas na "czarodziejkach z intuicja"? tak mi sie nick kojarzy..forum juz nie ma,ale ty mialas sie odezwac juz po rozwiazaniu co u ciebie? widze,ze zainteresowania nadal zostaly Odpowiedz Link
takajataka1 Re: takajataka1 17.08.09, 13:11 najprawdopodobniej byłam widać, przez zamieszanie w moim życiu zapomniałam się odezwać. jak masz ochotę, to pisz na mail. pozdrawiam - gośka Odpowiedz Link
ojuciasan Re: ars magica nerea riesco 13.08.09, 15:27 Znalazłam w necie, ale okładka... brr! Odstraszająca kiczem... Z opisu trudno wyczuć, co to za poziom, daj znać, kiedy skończysz, ok? Odpowiedz Link
kerry_weaver Re: ars magica nerea riesco 13.08.09, 20:39 Już ze trzy razy przymierzałam się do zakupu. Też poproszę o parę słów recenzji kiedy skończysz. Odpowiedz Link
takajataka1 Re: ars magica nerea riesco 25.08.09, 14:11 no.. miłe, sympatyczne czytadełko jeszcze mam kawałeczek do końca. duże litery, wygodnie się w autobusie czyta DD kilka porad praktyczno-czarownicowych takie przyjemne czytadełko na wakacje Odpowiedz Link