felinecaline 16.05.10, 22:10 Panie LESerki i panowie ewentualnie towarzyszacy, orkiestra tusz!!! Oto Konrad urodzony w pierwszym dniu wiosny . [imgfotoforum.gazeta.pl/photo/3/mf/ji/cvpa/ZqxngadsZxDBzFBbJB.jpg][/img] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metodiw Re: Korek 16.05.10, 22:20 Świetny chłopak i jakby... nie żółty I coś trochę go więcej, niż naszej Niuśki Odpowiedz Link
felinecaline Re: Korek 16.05.10, 22:26 ]Mnie sie podoba - podoba mi sie ta "opalona" karnacja Niuski ;D No tak, Korka bylo "przepisowe 3,5 kg a zdjecie nie wiem kiedy robione, te zaraz pourodzeniowe tez nie przedstawiaja atlety. A ojciec to juz zwykle chuchro bylo ;D a teraz chlop na schwal i starszego brata a mojego chrzesniaka w ojcostwie zdystansowal. Odpowiedz Link
metodiw Re: Korek 16.05.10, 22:32 Trzy i pół kilo... może Niuśka będzie miała w wieku dwóch miesięcy Jej tatuś też nie taki drobny, może znajdę i wyślę Ci zdjęcie, bo mam ze szpitala, ale córka chyba podobna do mamy, a nawet bardziej do ciotki jak na razie Odpowiedz Link
kwiatek_leona Re: Korek 17.05.10, 08:11 Brawo! I jak wesolo wyglada w tym rozowym czyms, przywiazany pasami! Odpowiedz Link
metodiw Re: Korek 17.05.10, 09:40 Kwiatku, Korek jest niebieski, a Niuśka różowa Standardowo Odpowiedz Link
kwiatek_leona Re: Korek 17.05.10, 11:20 No tak, przepraszam. Jednego burego dachowca od drugiego odroznie z latwoscia a niemowlat za nic. Podpisano: Bezdzietna Odpowiedz Link
felinecaline Re: Korek 17.05.10, 12:21 Mnie sie oba te "stworki" podobaja w tych swoich kombinezonach i "kokilkach" samochodowych. Maja te dzieciaki zupelnie inne zycie niz pokolenie ich rodzicow - jak sie mial urodzic Tomek - Korkowy tata to kuzynke z moim Tata wiezlismy na porodowke "Trabancina", o najmniejsza sztuke wyprawki trzeba sie bylo niemal bic wrecz i w noz w momencie dostawy do "Raju dziecka" a o "pampersach sie nikomu nie snilo. No ale pieluchy moje, Tomkowej Mamy a mojej kuzynki i pewno Metusi nasze mamy praly i zapewne ...prasowaly . Tempora mutantur... Odpowiedz Link
joanka-r Re: Korek 17.05.10, 13:28 Metodiw a jak tam Twoja wnusia? lepiej troche z ta żóltaczką? Odpowiedz Link
joanka-r Re: Korek 17.05.10, 21:30 Teraz widać jak się zmieniła. Po wielkosci smoka widać jaka mała jest. Fajna dziewczynka. Odpowiedz Link
bi_scotti Re: Korek 21.05.10, 13:51 Jacy ladni nowi obywatele starego swiata - gratulacje dla wszystkich zaangazowanych w produkcje Przyznam, ze otwierajac watek spodziewalam sie przygnebiajacych rozwazan o niezatkanej porzadnym korkiem dziurze w oceanie, z ktorej wciaz tryska ropa i niszczy co jej pod lepkie paluchy popadnie albo narzekan na korki w miescie, ktore zapewne sa plaga gdzie nie spojrzec i gdzie nie jechac. A tu taka mila niespodzianka - jak przyjemnie Niech rosna radosnie i w usmiechach. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Korek 30.05.10, 20:07 oto Panna Naja we wlasnej osobce i w rodzinnym otoczeniu: w objeciach osobistej Babci a tu "duzy" (5-letni) Brat Nawet ja dostapilam zaszczytu i to z moich kolan Naja wycmokala cala swoja butelke. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Niuśka dzisiaj :) 30.05.10, 22:03 Pod czujnym i sceptycznym okiem Cioci-Babci Leo degustuje swoje pierwsze babelki. Wino "obiecal wypluwac" ;P Odpowiedz Link
metodiw Re: Niuśka dzisiaj :) 30.05.10, 22:15 Fajny chłopak z tego Leo, a jego siostra ma super czuprynę I widać, że podobna do brata. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Niuśka dzisiaj :) 30.05.10, 22:20 O takich fryzurach mawia sie tutaj "avoir les cheveux en petard" co mpoznaby przetlumaczyc: jakby petarda w nie uderzyla. A z Lewka prawdziwy mlody lewek rosnie, chodzi na gimnastyke a z dziadkiem jezdzi na plywalnie. Po dzisiejszym wspolnym deserze obaj panowie pojechali przejsc sie po "malpim moscie" w pobliskim centrum zajec pozaszkolnych dla dzieciarni, ktore w w-e jest otwarte dla kazdego. Odpowiedz Link
metodiw Re: Niuśka dzisiaj :) 30.05.10, 22:23 U nas się mówi, że piorun w kapustę uderzył Niezłe pysiulki ma dziewczyna, niemowlę jak się patrzy Ile już waży? Odpowiedz Link
felinecaline Re: Niuśka dzisiaj :) 30.05.10, 22:27 4 kg. Zebys widziala, jak dzis "doila" swoja butelke! Ha! Odpowiedz Link
metodiw Re: Niuśka dzisiaj :) 30.05.10, 22:34 A żebyś widziała, jak Niuśka doi swoją! Czysta ekstaza Odpowiedz Link
felinecaline Korek w lipcu 23.07.10, 19:49 Przezyl w nirwanie caly kwartal, urosl, zostal ochrzczony, ma sie bardzo - bardzo. Zobaczcie wlasnoocznie: Odpowiedz Link
metodiw Re: Korek w lipcu 23.07.10, 20:11 Dziękuję za reportażyk o Korku Potwierdzam wczorajszą wypowiedź: bardzo fajny chłopczyk z niego A jak cierpliwie pozował Odpowiedz Link