mka16 02.12.09, 12:51 jest tak cicho czy tu zwykle spokoj taki czy porwalo wszystkich licho czy powiedza cos kuraki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: Co tu dzisiaj 02.12.09, 17:28 Jestem, jestem, święta blisko, do roboty mnie zagnali, "bo w chałupie ma być czysto" kiedy gwiazdkę noc zapali Odpowiedz Link
mka16 Re: Co tu dzisiaj 02.12.09, 19:02 Piekny piekny to jest zwyczaj, sprzataj w domu i na dworu, troche czasu jednak wyczaj, zeby nam nie padlo forum! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Co tu dzisiaj 02.12.09, 19:16 Och ! tu wszyscy wiedzą że Kogut czasem schowa się gdy do pracy musi gnać, nie ma czasu, żeby piać Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Co tu dzisiaj 03.12.09, 11:45 gdy już znajdziesz czas na pianie i ominie Cię sprzątanie gdy już znajdziesz chwilę wolną taką wolną nie swawolną rymem sypniesz, miłym słowem górnolotną masz wymowę rymem odpowiesz ze swej chatki lub też białym całkiem gładkim bo Świat Do Rymu to Twój kwiat w wierszach w poezji zaklęty świat całkiem do rzeczy zabawa słowem jak znów coś sklecę, to Ci dopowiem Odpowiedz Link
digressie Re: Co tu dzisiaj 03.12.09, 16:14 mnie troszkę smutek wygonił cokolwiek rzec wzbronił ale wygnałam już gada co mnie ze słów okradał teraz chętnie tutaj wstąpię na golonkę i na kąpiel ;ppp Odpowiedz Link