rudka_a 06.08.10, 20:32 Są żółte i są zielone, Które Twoje ulubione? Na forum i komunikatorze używam ich o kazdej porze Wyrażają to, co czuję radość, gniew, nostalgię, szloch no i czasem mega foch. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delkos Re: Emotikony ;) 06.08.10, 21:17 Jeśli zaś chodzi o emotikony... to lubię kolor ZIELONY Zieleń lata za mną lata na talerzu i w ogrodzie myślę sobie, że zielony jest dziś wszędzie w modzie! Odpowiedz Link
kitani Re: Emotikony ;) 06.08.10, 23:06 a ja lubię tą co biega pod emocją tu wklejoną, rudą damę. w roli wiecznie zagonionej istotki szalonej Odpowiedz Link
delkos Re: Emotikony ;) 07.08.10, 00:52 Ha ha ha... Ja gdy spojrzę na wiewiórkę to normalnie zęby szczerzę bardzo piękna jest ta ruda.... To naprawdę świetne zwierzę! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Emotikony ;) 07.08.10, 07:06 Są potrzebne niesłychanie, bo gdy piszesz jakieś zdanie, drugi czyta, oraz wie że to żart, i nie jest źle. A gdy nie wie o co chodzi autorowi ,to nachodzi go obraza albo złość. Potem swary daja w kość. Odpowiedz Link
rudka_a Re: Emotikony ;) 07.08.10, 09:07 Trwa awantura do upadłego, wtedy ożywiam figielka żółtego gra na nosku, jak na flecie, ale przecież wszyscy wiecie, że w tym wirtualnym świecie swary zawsze były, bo ludziska by się zanuudziłyy Odpowiedz Link
kitani Re: Emotikony ;) 07.08.10, 16:48 Pobiegała, poszalała i znowu gdzieś się podziała Wiewioreczko miła gdzieś Ty się zgubiła? Tylko emocje swe zostawiłaś o ciałku zapomiałaś wróć do nas cała Odpowiedz Link
rudka_a Re: Emotikony ;) 07.08.10, 23:33 Zatrzymaj wiewióreczkę wiem, że u Ciebie będzie mieć jak w niebie Odpowiedz Link
kitani Re: Emotikony ;) 08.08.10, 12:49 A Ty nie bądź mądry taki... jak to umiesz dziel się tutaj wiedzą swą niech nie myślę, że kosy sknerami są. Powiem Ci też na odchodnym, mam tez kosy na ogrodzie ale potem coś o nich wymodzę Odpowiedz Link
kitani Re: Emotikony ;) 08.08.10, 12:40 I tu mnie trafiłaś w tę nieumięjętność moją, Nie czas jednak na nauki takie, by móc wiedzieć jak Cię złapać Ma głowa już nie ta i tych umięjetności już żadną miarą do niej nie wepcham Byłam dzisiaj na ogrodzie pod leszczyną sobie siadłam, patrzę, jaka ładna, zwinnie skacze po gałązkach może to ta Rudka miła sprawdza co ja wymysliłam z tym łapaniem na tym forum...? A ja myślę, czy to w modzie mieć wiewiórkę na ogrodzie? Psa nie mogę bo mi żal- byłby wiecznie sam, więc wiewiórkę bym ja miała, to by była radość mała dla mych oczu i dla duszy, patrzeć jak się rudy ogon puszy dla ozdoby i dla wdzięku. Oj wiewiórko, takaś śliczna zostań tutaj i pofurgaj w mej leszczynie, radość Cię tu nie ominie. Ta leszczyna schowkiem Twym przed tym światem złym, i przed słońcem co tak mocno pali łapki Twe gorąco. A tym czasem już ja wiem jak usidlić ciałko Twe. Plum-plum mi doradziła- siądź sobie pod wpisem tym i na chwilę odpocznij Odpowiedz Link
kitani Re: Emotikony ;) 08.08.10, 13:41 i co robić durna mam? ona skacze tu i tam złapać mi się wciąż nie daje Odpowiedz Link
delkos Re: Emotikony ;) 08.08.10, 14:15 > złapać mi się wciąż nie daje.... .....to wiewiórcze są zwyczaje..... Pomyśl tylko wszak.... wiewiórki piękne są i podziwiane Ale... nie oswajane! I nikt nawet nie próbuje tego zmieniać wiadomo, że wiewiórki... robią co chcą i są nie do oswojenia. Odpowiedz Link
delkos Re: Emotikony ;) 08.08.10, 14:32 Wkleję tu emotkę ... i gdybym potrafił... obrazek pomniejszyć... ...to bym podpisywał nią mój każdy wierszyk! Odpowiedz Link
kitani Re: Emotikony ;) 08.08.10, 14:43 Teraz dobrze moja miła, teraz sobie odpoczywaj a ja pójdę na rowerek wszak mamy niedzielę Rudko miła - jak umiałam tak zrobiłam chciałam Cię ugościć chwilkę nie gniewaj się nam mnie więc więcej już tego nie zrobię (pozwoliłaś wszak mi wyżej...) Odpowiedz Link
kitani Re: Emotikony ;) 14.08.10, 21:20 Przed słonkiem się schowały w listowiu leszczyny tak się zagadały, o rymach zapomniały. Spodobał im się Octavio Ocampo jego podziwiały, jego bóstwem na gałęzi się stały. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Emotikony ;) 08.08.10, 11:30 Mój ulubiony? pełen bojaźni, bo gdy się zbudzi i będzie w jaźni, ta mu się wcale, nie podoba, bo we śnie latał, pełna swoboda. Odpowiedz Link