piekielnica1 19.06.06, 12:34 Pani Kasia jak dobre wino. Fantastyczna w rolach kobiet z pogmatwanymi życiorysami. Te kobiety mimo różnych przejść i otarcia się czasami o dno są zawsze bardzo ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczynka.z.tatuazem Katarzyna Figura 19.06.06, 12:46 Bardzo podoba mi sie juz nie taki nowy wizerunek pani Kasi. Jest cos w tej kobiecie cos niezwykle cieplego, pieknego i oryginalnego co zauwazylam dopiero kilka lat temu. Pozdrawiam pania, pani Katarzyno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 13:51 Bardzo, bardzo zyskała na nowej "fryzurze" - szczerze mówiąc, jako blondynę uważałam ją za brzydactwo, teraz mi się podoba. Ale zgadzam się, że wygląd trzeba mieć w nosie - szkoda, że tak mało kobiet o tym wie, a może trzeba najpierw dorosnąć i coś przeżyć, żeby się o tym przekonać. Cieszy mnie, że z marnej aktorki, grającej naiwne panieneczki, stała się niezłą aktorką z dobrymi rolami (nawet w żenującym serialiku pt. "Wiedzmy" się obroniła). Robi też dobrą robotę w fundacji. Jednego nie rozumiem, jak ona może mówić o sobie, że jest katoliczką, przecież jest inteligentna, a jej światopogląd raczej nie da się pogodzić z tą religią. Dla mnie to niekonsekwencja i brak logiki. Ogólnie jednak wygląda na to, że dojrzała jako człowiek i jako aktorka (choć oczywiście nigdy nie wiadomo, zawsze to image i autokreacja, co się o osbie mówi w gazecie). Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz A ja kocham Ruzię, jej śliczną słodką buzię_______ 19.06.06, 14:07 Pamięta ktoś co to był za film ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 Re: A ja kocham Ruzię, jej śliczną słodką buzię__ 22.06.06, 12:57 no oczywiście... "Pierścień i Róża"... świetna baśń, ze wspaniałymi piosenkami :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Wygląd możesz mieć w nosie, 19.06.06, 14:58 ale tylko jeśli jesteś lesbijką. Normalna kobieta jeśli chce się spodobać normalnemu facetowi to musi wyglądać normalnie (choć niekoniecznie musi być szczupła i młoda). Cieszy mnie natomiast, że jest choć jedna kobieta, która pogodziła się z upływającym czasem. Zwykle dojrzałą kobietę podnieca, jak ktoś weźmie ją za młodą dziewczynę, albo albo jej syna za jej faceta (!) Zgadzam się natomiast co do wzajemnego wykluczania się inteligencji i katolicyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Wygląd mam w nosie 19.06.06, 15:17 Nie chodzi o to, żeby śmierdzieć, ubierać się w łachmany i mieć kołtun na głowie, ale żeby nie robić wielkiego halo z tych parunastu lat kobiecej młodości. Chodzi właśnie o pogodzenie się ze starzeniem i olewanie, co na ten temat myślą faceci. Żyję dla siebie, a nie dla facetów (tatusia, mężusia, pana Henia itp. itd.). To moja filozofia i nie przeszkadza mi być szczęśliwą partnerką dość fajnego osobnika płci męskiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl O nie :) 19.06.06, 15:27 Mniemam, iż stwierdzeniem tym możesz obrazić czyjeś uczucia kato- heteroseksualne; rezerwując jedynie lesbijkom przywilej miłości czysto duchowej a resztę ciskając w rolę samiczki szczura kanałowego wabiącej rudym futerkiem samczyka, bądź pawicy uganiającej się za ogonem towarzysza; jakby dopiero co wypełzły z inkarnacji świata zwierzęcego. To nie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 żałosne;/ 19.06.06, 16:53 Wygląd możesz mieć w nosie,ale tylko jeśli jesteś lesbijką.Normalna kobieta jeśli chce się spodobać > normalnemu facetowi to musi wyglądać normalnie. Lesbijki to ty człowieku na oczy nie widziałeś , bo nieraz by ci gały na wierzch wyszły, jakbys zobaczył "normalną " lesbijkę ;/ . Także może mów o tym, oczym cokolwiek wiesz, bo jak mawiał Longinus Podbipięta " Słchać chadko" twoich domniemań na temat tego, jakie sa lesbijki. A Figura im starsza tym lepsza - dawno nie widziałam kobiety, której tak do twarzy byłoby w łysinie. No chyba od czasów O'Connor :) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: Katarzyna Figura 20.06.06, 10:19 miauka...ale ty mialka i glupia jestes ojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 14:33 Cudowna kobieta, bardzo mądra. Pieknie czyta się ten wywiad. Zgadzam się z wieloma sprawami, które opisuje. Tak , duży biust... coś o tym wiem. Tez mam córeczki o niepolskich i nieamerykańskich imionach ( choć też mają tatę Amerykanina). Karmienie piersią w miejscach publicznych w oszalałym na punkcie sexu USA - zgadza się, pani Kasiu, totalna hipokryzja!! Bardzo się cieszę, ze Kasia nie zrobiła kariery w plastikowym Hollywood. I jest z nami. Kocham ją !! Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 14:54 :):):) DZ - To prawda, że Pani zmiana wizerunku zaczęła się od spotkania z Markiem Koterskim na planie 'Ajlawju'? KF - Mam w dupie wizerunek. ...................... DZ - Łatwo przychodzi Pani wulgarność na scenie? KF - Wulgarność? Nie sądzę, żebym kiedykolwiek była wulgarna Odpowiedz Link Zgłoś
eliza6w Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 15:09 Miala na mysli siebie jako aktorke odgrywajaca role. Poza tym uwazam, ze mozna przeklnac od czasu do czasu. Naduzywanie przeklenstw sprawia, ze stajemy sie wulgarni. Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 16:21 zgadzam się eliza6, ze Kasia prawdopod. miała na myśli siebie jako aktorkę. A jednak w kontekscie ostrego początku, i dwuznaczego wątku o wulgarności zabrzmialo to zabawnie :) to wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 15:43 uwagiluzne no włąsnie, no właśnie, bo przecież "dupa" to bardzo brzydkie słowo jest. I nie przystoi kobiecie tak się odzywać, prawda? Dla mnie wulgarność to krzywdzenie innych słowem, a nie umiejętność wyrażenia swoich myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
pokeo2 Nie, nie przystoi 19.06.06, 15:54 w rozmowie z dziennikarzem. Nawet Lepper nie uzywa takich slow mimo iz jest to cham do ^2. Sorry, ale ten wywiad wyjatkowo mnei zniesmaczyl - zawsze mialem o KF pozytywne zdanie, ale coz, powiedz mi co myslisz, a powiem ci kim jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 16:18 czy przystoi się tak wyrażać czy nie, to jedna kwestia. Ale jeżeli już się tak (kobieta czy nie kobieta) wyraża, to nie powinna twierdzić, że nie jest wulgarna. Chociaż jak widać pojęcie "wulgarności" jest powszechnie niezrozumiane :D Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 15:14 Fantastyczne - gratulacje - nareszcie ktos kto nie chce byc slodka idiotka !!! Obecna moda na wiecznie mlodych i pieknych jest okropna !!!!!!!! Nikt nie chce byc soba - naturalnym - kobiety jak tyczki - mezczyzni wieczni chlopcy - okropnosc !!!! moze wreszcie cos sie zmieni ???? Odwagi nastepni - Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 15:30 moim zdaniem ona jest odrazajaca. nie chodzi o to, ze ma sie nie starzec albo poddawac operacjom plastycznym. ta kobieta moim zdaniem starzeje sie szybko i brzydko. wyglada jakby sie miala rozpasc, jest rozlazla i nieestetyczna. mozna sie starzec z godnoscia i nie wygladac jak rozlazla torba. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 15:32 Zastanawia mnie tylko, czy dzisiaj juz nie mozna wyglosic - nawet modrych rzeczy- bez uzycia przynajmniej kilku wulgarnych zwrotow? Bo co, w ten sposob jest "wyzwolona", "silna", "nie-slodka"? Denerwuja mnie dojrzale kobiety pozujace na zbuntowane nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 15:47 Hehe, bo kobieta to ma być zawsze spokojna, łagodna, mówić przyciszonem głosem, powinna mieć delikatny mejkap i nie puszczać bąków. Kobieta winna mieć GODNOŚĆ,a więc nie epatować faktem, że się starzeje, nie rozbierać się, nie myśleć za dużo o seksie, a przede wszystkim nie wyróżniać się z tłumu. I w żadnym razie nie wymawiać tych słów okropnych, typu "cipka", "dupa" i "cholera jasna". Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 19:04 Kobieta moze byc glosna, mowic co mysli, nie musi robic makijazu (jak nie ma na to ochoty), moze starzec sie z urokiem ; to jej sprawa (kobiety) co mysli i robi (szczegolnie w sypialni) i wlasnie powinna miec GODNOSC i KLASE, rzeczy ktorych nie osiaga sie bedac wulgarna. Wymienianym przez ciebie slownictwem raczej wtapia sie w tlum, a nie wyroznia. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Pruderia 20.06.06, 10:51 rodem z Pcimia Dolnego Najgorzej, jak sie ktoś nie koncentruje na treści tylko się tej jednej dupy uczepi i tak będzie wałkował, czy to ładnie czy brzydko. Żałosne i powierzchwone. No more comment Odpowiedz Link Zgłoś
inny.czas Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 15:49 Mądra Kobieta. I wielki szacunek za "Żurek". Odpowiedz Link Zgłoś
pokeo2 Jakies pomieszanie 19.06.06, 15:50 z poplataniem. KF zaistniala w ogole na ekranie tylko i wylacznie dzieki bustowi, czyli temu "wizerunkowi" jakim teraz tak strasznie gardzi. Krokodyle lzy, pani Katarzyno. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 17:11 Modliła się o biust tak żarliwie, że... urósł!!! Ale za duży! Straszne! To nie mogła w ten sam skuteczny - jak się okazuje - sposób pomodlić się, żeby mieć ciut mniejszy? Czy to u katoliczek działa tylko w jedną stronę? Ech, niektóre nawet jak łyse, to też blondynki... Odpowiedz Link Zgłoś
doraa Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 20:17 wirusx napisał: > Modliła się o biust tak żarliwie, że... urósł!!! Ale za duży! Straszne! To nie mogła w ten sam skuteczny - jak się okazuje - sposób pomodlić się, żeby mieć ciut mniejszy? Czy to u katoliczek działa tylko w jedną stronę? > Ech, niektóre nawet jak łyse, to też blondynki... *Ale Jej dałas do pieca, az wyszłam z podziwu i nie moge wrócic....... Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: Katarzyna Figura 20.06.06, 11:02 No nie? Najgorzej to jak ktoś ma ciasny umysł i widzi tylko albo corne, albo biołe... Tertium non datur... To, że jest głupi i gó.. rozumie jakoś mu się w tej mało pomarszczonej mózgownicy nie mieści... ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
cma Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 17:36 brawo Pani Kasiu! wizerunek cycatej blondi był do bani! szacuneczek:) a tak na powaznie to wygląda Pani świtnie, baba z charakterkiem i to jest strzał w dychę Odpowiedz Link Zgłoś
artau Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 18:48 p. Figura z pewnością wie, ze R. Burton myciem podłogi rozpoczął swoją światową karierę. Było to dawno temu w teatrze angielskim. Ot i cały sekret "warsztatu" aktorki, poszukującej. R. Burton mył tę teatralną podłogę tak przekonująco, ze został zapamiętany przez aktorów określanych mianem "największych" Ale p.Figura i tak pozostaje wyjątkową aktorką w polskim teatrze i kinie. a.men Odpowiedz Link Zgłoś
zadyma.pl Kasiu rozumiem w 100% twoj swiatopoglad :) 19.06.06, 18:54 zycie nie jest latwe, ja nie mam tylu lat zeby to oceniac, ale z wielu spraw juz zdaje sobie sprawe i wspaniale mnie ucieszylo to co mowisz w tym wywiadzie. tak trzymaj! 3mam kciuki za twoje sukcesy! Odpowiedz Link Zgłoś
maxwell38 Co mnie rusza w tym wywiadzie, to 19.06.06, 19:28 fakt, że pani Figura mówi innym językiem niż w innych wywiadach. Podejrzewam, że to zasługa dziennikarza, że zechciał ten język oddać. Jeśli aktorka na to się zgodziła, to znaczy, że ma klasę. Pamiętam rozmowę tego samego dziennikarza z Michaliną Wisłocką, Edytą Górniak i Władysławem Bartoszewskim i też używali języka, co do którego podejrzewam, że jest ich językiem naturalnym. Dlaczego w jednych gazetach można w innych nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cvc Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 19:52 Kasia się nie starzeje... ;) www.podaj.net Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Katarzyna Figura... 19.06.06, 20:47 jak,na dziewczynę i kobiete po przejściach umiała odnależć siebie nie w rolach pieknych amantek,a w rolach biednych i upadłych kobiet.Dobrze i sugestywnie gra i jesli ten wywiad też jest grą,to bardzo dobrą.Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod sloik to nie jest, ale za to figura...:) 19.06.06, 22:03 i oby tak dalej, polska kobieto pracujaca, ktora sie zadnej roboty nie boi Odpowiedz Link Zgłoś
m744 Brawo 19.06.06, 22:14 BRAWO PANI KASIU!Jeat pani wspaniałą otwartą odważną i współodczuwającą kobietą i do tego nieustająco rozwijającą się.ZYCZĘ DUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 ? 19.06.06, 23:03 a co innego pani Kasia ma mowic? Ze wszystko by oddala za kariere w Hollywod ale sie nie dalo i nie udalo? ze brzydko sie starzeje (SIC!!!)- jak w wieku 44 lat mozna sie starzec!!!??? to nie prawda ze nagle sie zrobila "madra, gleboka i filozoficzna" = po prostu teraz dorabila sobie ideologie dla siebie, dla podniesienia samej siebie w oczach..swoich. Ktos prawde napisal - ze KAZDA kobieta chce byc atrakcyjna. Ale jezeli to jej sie nie udaje, to wtedy probuje zdyskretdytowac te rowniescczki ktore sa. bleee - operacje plastyczne, bleeee holywood, bleeee trwanie w plastiku - a na 100000000000% pani Kasia dala by sie pociac na kawaleczki chociaz za chwile stania sie gwiazda - piekna i podziwiana przez swiat (poprzez hollywood a nie lodz..) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: ? 20.06.06, 10:05 ze brzydko sie starzeje (SIC!!!)- jak w wieku 44 > lat mozna sie starzec!!!??? No, tragedia, jak można sie starzec w wieku 44 lat, rzeczywiście... A jak mozna umrzeć, przeciez to dopiero jakiś nonsens? Była taka młoda, miała 80 lat, ale wyglądała dzięki operacjom plastycznym na 45 i umarła, jakie to dziwne , jakie niestosowne...mój Boże, jakei to załosne i biologiczne, zróbmy coś z tym, przestańmy umierać, pzrecież to takie mało światowe i prowincjonalne, zupełnie jak nie z Hollywood , ale z Łodzi!!! Tak , najlepie robić tak jak Dietrich- kiedy zaczeła sie starzeć, zamknęła sie sama w pokoju hotelowym i spędziła tam ponad 10 lat , głownie w gigantycznym ózku z butelką alkoholu, nigdzie nie wychodząc, zeby nie pokazywać tej obrzydliwej starości, a nóz by ktoś zobaczył, a potem sama w tym pokoju umarła. Tak powinna sie zachowywać prawdziwa gwiazda - nie pkazywać ludziom , ze sie starzeje , bo to takie..prowincjonalne ;/ Zyczę trochę rozumu, autorko poprzedniego komentarza - też będziesz miała 44 lata i nie wiadomo, jaka historię zycie wypisze ci na twarzy, zeupłnie niezależnie od twojej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: ? 20.06.06, 23:05 Ja rowniez zycze rozumu - i pogody zycia (przy okazji) totalna apokalipso kompletnie i totalnie nie zrozumialas tego co napisalam. dla mnie ZALOSNE i smieszne jest uznawanie kogos 44 letniego za starca - ONLY IN POLAND. only in Pl - kobiety po 40 uznawane sa przez spoleczenstwo jak zuzyte torby. A kompletnym nieporozumieniem jest, ze niektore probuje usprawiedliwac swoj wyglad zuzytej torby "gleboka" w ich mniemaniu filozofia zyciowa... pewnie - ciezko przyznac sie do porazki. lepiej sobie wmowic inna "recepte" na zycie - gdzie wszystko co inne - jest zle i beznadziejne. nie uwazam p. Kasi ani za wybitna aktorke ani jej rol za pamietliwe - w Polsce jest o wiele wieecej bardziej interesujacych od niej aktorek. I nie urodzie tu mowie. i Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: ? 21.06.06, 09:25 Zeby ktoś zrozumiał o co Ci chodzi w postach, pisz językiem, który jest zrozumiały- to co piszesz nie jest językiem polskim, ale polskawym - robisz tak potworne błędy w stylistyce. Mogę to jednak wyjaśnić tym, ze może mieszkasz poza Polską i języka uczyłaś się za granicą. Nie mogę jednak niczym wyjasnić tego, ze nazywasz kobietę "żużyta torbą", bo jest to obrzydliwe, paskudne chamstwo, wyrażenie stosowane pzrez zapijaczonych lumpów spod smietnika wobec kobiet i te słowa w ustach kobiety, brzmią po prostu tragicznie w dwójnasób, bo strzelasz do własnej bramki. Tym samym powielasz stereotyp i dajesz, zadowolona, przyzwolenie na to, zeby Ciebie i twoja matkę też nazywano po 40- stce zuzytą torbą (wiesz, ze dalsza czesć tego tekstu brzmi:na spermę), starą d.u.p.ą itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 do totalnej 21.06.06, 17:42 totalna - nie masz sie w zaden sposob do czego przyczepic - wiec czepiasz sie stylistyki. typowe. ale i nie dziwi. "stara torba" ci nie pasuje - a jezyk pani Kasi - twojej idolki ci pasuje? owszem - jest ochydny - ale takie oceny w stosunku do kobiet po 40 pani Kasi tez sa ochydne. totalna - tak wogole to ci zycze mniej agresji w zyciu. chociaz napewno w TWOIM przychodzi ci to z trudem. nie radze sie jednak wzorowac na pani KAsi:) tylko pogorszy twoj stan:) Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story A cóż może 20.06.06, 11:54 innego powiedzieć pani Ania 2000 skoro nawet tego co ta niewydarzona pani Kasia ni ma? Ano najlepiej, że pani Kasia jest głupia... śmiszne Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: A cóż może 20.06.06, 23:16 lobotomia_story napisał: > innego powiedzieć pani Ania 2000 skoro nawet tego co ta niewydarzona pani Kasia > ni ma? Ano najlepiej, że pani Kasia jest głupia... > śmiszne lobotomio - a co mam innego pisac - ze krowa to kon? Kon jest taki jak sie go widzi - konski. i nic to nie zmieni - nie zrobisz z nierozgarnietej przez cale zycie cycatej blondyny - Marii Sklodowskiej Curie z przemysleniami. capito? Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: A cóż może 20.06.06, 23:49 Ziemia jest jak ją każdy widzi - płaska... a słońce - jak każdy widzi - krąży dookoła niej księżyc - jak każdy może zauważyć - emituje światło... itd, itp, Nie zawsze to co widzimi jest właśnie tym, czym w rzeczywistości jest capito? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: A cóż może 21.06.06, 00:26 never get into fights with ugly people because they have nothing to lose. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: A cóż może 21.06.06, 10:09 Hehe... To, że podsuwasz mi taką wskazówkę jest iście szlachetnym gestem z Twojej strony ;P A wiesz, że nawet się do niego zastosuję? A zatem: kończę tą naszą "dyskusję" ;PP P.S. Im jestem starszy, tym mniejsze wrażenie robią na mnie tanie bon moty... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: A cóż może 21.06.06, 16:29 to widocznie baaaardzo mlody jeszcze jestes skoro pod kazda twoja wypowiedzia istnieje bon motto - i to jakie roznobarwne i kolorowe - i na kazda sytuacje, prawda?:) wiec dlaczego moje jedno nie robi na tobie wrazenia? bo tanie?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: A cóż może 21.06.06, 23:22 No chyba nie myślisz, że piszę sobie w sygnaturkach różne takie pierdółki, żeby drogę wskazywać zbłąkanym owieczkom? Hehe... Wierz mi, że nie mam takich pretensji ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: A cóż może 22.06.06, 00:03 niee..alez skad - ja tez nie podazam za trendem uzywania mot - wiec po co ta dyskusja? napisalam co napisalam - tak jak i ty. bez zadnych podtekstow;PPPP zadnych owieczek - po prostu jest jak jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: A cóż może 22.06.06, 10:00 ania_2000 napisała: > napisalam co napisalam - tak jak i ty. > bez zadnych podtekstow;PPPP zadnych owieczek - po prostu jest jak jest:) Nie jest, jak jest, tylko tak to widzisz, a to jest ogromna różnica. A ja sie nie zgodziłem bo: 1. piszesz o cycatej blondynie i wnioskujesz, że to osoba raczej mało rozgarnięta - a ja się pytam: skąd Ty to wiesz? Znasz ją osobiście? Czy informacje masz wyłącznie z gazet, plotek, czy też wnioskujesz wyłącznie po rolach? Uważasz, że jest głupia bo postać, którą grała zachowywała się głupkowato, albo wygłaszała głupie kwestie? A jak ktoś na filmie ginie, to też dzwonisz na polcję i zgłaszasz zabójstwo? 2. Ja też nie znam Figury osobiście, ale odnoszę się wyłącznie do tego co powiedziała w tym wywiadzie - i z tym się zagadzam: wizerunek to syf - ściema dla plebsu, który nie umie znaleźć sobie nic lepszego do roboty, i chętnie połyka wszystko co jest mu przyniesione pod nos, a wątpić raczej nie lubi, bo to wymaga wysiłku 3. Zgadzam się też z tym, że społeczeństwo tabuizuje pewne kwestie - np. starość, starzenie się, brzydnięcie starzejącego się człowieka - o tym się prawie nie mówi, nie lubi się tego - w najlepszym wypadku nikt nie umie sobie proadzić ze sposobem podjęcia tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
karawana6 Re: ? 20.06.06, 12:04 ania_2000, twoja odpowiedz jest odpowiedzia kobiety, ktora nie rozumie ze nie dla wszystkich wyglad i atrakcyjnosc dla innych sa najwazniejsze (co nie oznacza od razu ze musza one byc brzydkie jak noc). otoz nie musi byc tak jak Ty myslisz i kropka (niezaleznie czy Ty sie z tym zgodzisz, czy nie) nawet jesli ona swoje wady "leczy" dorabiana ideologia - nie ma w tym nic zlego! jesli sie w tym nowym dobrze czuje. czy byloby lepiej gdyby siedziala w domu i rozpaczala nad utraconym wygladem, czy jest lepiej teraz, gdy gra fantastyczne role bedac taka jaka jest? ona nie wyglada na osobe zakomplesiona, czy nie dowartosciowana, wiec cala twoja teoria pada... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: ? 20.06.06, 23:18 e tam - nikt jej nie kaze siedziec w domu. ale takie glupie teksty, ze jest stara 44 letnia kobieta - i nareszcie czuje sie wspaniale i cudownie, ze ma leb ogolony, jest otyla i nie musi miec operacji plastycznych - (tak jakby wszystkie inne normlanie zadbane kobiety MUSIALY) - ze ja to WYZWALA i czuje sie SPELNIONA... bleee - co za belkot.. Odpowiedz Link Zgłoś
m12m Re: Katarzyna Figura 19.06.06, 22:48 Duży biust, blond włosy i oczywiście do tego różne role. A może bez włosów z dużym biustem i role, które Kasia chce zagrać - my chętnie oglądamy. Mało wartościowi bezmózgowcy najczęściej próbują krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
36mayfair Re: Katarzyna Figura 20.06.06, 00:11 Dla mnie Figura byla zawsze beznadziejna aktorka, taka sama w kazdej roli (ten glosik i wielkie piersi). Wszystko to, co mowi brzmialoby inaczej gdyby to mowila kobieta, ktora nie przestala dbac o siebie. Pewnie, ze bedzie przeciwko temu zeby starac sie wygladac dobrze, bo sama wyglada okropnie. Sa aktorzy nieamerykanscy, ktorzy zrobili kariere, bo powaznie podeszli do eliminacji akcentu i do swojego wizerunku. Trzeba bylo zredukowac operacyjnie ten monstrualny biust i przylozyc sie do pracy nad akcentem, a nie puszczac sie w Hollywood i pisac o tym jak o czyms pozytywnym. Zalosna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary Re: Katarzyna Figura 20.06.06, 00:39 a mnie sie podobala Figura w "KILERZE"1+2 z Cezarym Pazura. Ta jej Gabrysia to cala postac Figury - nic dodac nic ujac.Zawsze takie role grala i w takich pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
maxwell38 36mayfair jesteś raczej Ty żałosna(y) 20.06.06, 01:56 Akurat gdybyś oglądał (a) Figurę w różnych rolach, to zauważył(a)byś, że jest bardzo inna w każdej roli a nie taka sama. Co ma wspólnego Halina z Żurku z Ubicą czy Aliną w "zachodzie..."? Zupełnie nic. Każda rola wielka i wspaniała. I każda inna. Trzeba być naprawdę słabym obserwatorem, żeby uważać, że jest taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: Katarzyna Figura 20.06.06, 23:07 36mayfair napisał: > Dla mnie Figura byla zawsze beznadziejna aktorka, taka sama w kazdej roli (ten > glosik i wielkie piersi). > Wszystko to, co mowi brzmialoby inaczej gdyby to mowila kobieta, ktora nie > przestala dbac o siebie. Pewnie, ze bedzie przeciwko temu zeby starac sie > wygladac dobrze, bo sama wyglada okropnie. > Sa aktorzy nieamerykanscy, ktorzy zrobili kariere, bo powaznie podeszli do > eliminacji akcentu i do swojego wizerunku. Trzeba bylo zredukowac operacyjnie > ten monstrualny biust i przylozyc sie do pracy nad akcentem, a nie puszczac sie > > w Hollywood i pisac o tym jak o czyms pozytywnym. Zalosna kobieta. brawo - 36mayfair - wspaniale ujete! tylko taka PRAWDA- boli.. mnie by tez bolala, jakbym byla taka pania Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: Katarzyna Figura 21.06.06, 17:51 Zgadzam się- nie ma co z dupy dawania robić ideologii, ani z tego,że się człowiek zeszmacał- są świetne aktorki , którze nie musiały puszczać się na potęgę i robić innych paskudnych rzeczy a i tak zagrają WSZYSTKO bo po prostu mają TALENT. Otórz wielkie rzeczy mogą się rodzić przy stoliku!!! Pani Figura po prostu się usprawiedliwia, bo może jej wstyd niektórych zachowań. A karierę i tak oparła głównie na cycu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: Katarzyna Figura? 20.06.06, 02:40 jest trzeciorzedna aktorka, rowniez w Polsce. W Hollywood sa gwiazdy i aktorzy, Angelina Jolie czy Demi Moore sa powiedzmy gwiazdami ale Meryl Streep( nie pieknosc) jest aktorka i jest swietna, tu mowi sie jestes tak dobry jak twoj ostatni film, dzisiaj gwiazda jutro dalej w B filamch, lecz Figura nie zaistniala ani w B ani w C filmach w Hollywood, akcent mial Schwarzenneger,slynny belgijski kick bokser i paru innych ktorzy zrobili tzw kariere, kariere robia ci ktorych ludzie chca ogladac , i to nie chodzi o akcent, jaki jest sens gadania ze Binoche dodstala role , przeciez Binoche a USA byla nikim , tak samo Depardie ale zagrali w paru fiilamch ktore sie siwetnie sprzedalo, tu trzeba miec bardziej utalentowanego agenta niz sam aktor , ale on tez musi miec dobrego aktora zeby go sprzedac. Przesada jest gadanie o urodzie, operacjach etc ze to jest Hollywoodzki obled, ludzie chca lepiej wygladac niz gorzej, bardziej dla siebie, ale robia to rozsadnie , w Hollywood jesttrend wlasnie pokazywania starszych kobiet np w reklamach kosmetykow. Pani Figura mogla zrobic kariere w Polsce gdyby miala talent Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Katarzyna Figura? 20.06.06, 03:34 ...alez ,pani katarzyna...zrobila kariere w polsce...w tym srodowisku wezy...kapusi...lizakow i lewakow... mniklas5 napisał: > jest trzeciorzedna aktorka, rowniez w Polsce. W Hollywood sa gwiazdy i aktorzy, > Angelina Jolie czy Demi Moore sa powiedzmy gwiazdami ale Meryl Streep( nie > pieknosc) jest aktorka i jest swietna, tu mowi sie jestes tak dobry jak twoj > ostatni film, dzisiaj gwiazda jutro dalej w B filamch, lecz Figura nie > zaistniala ani w B ani w C filmach w Hollywood, akcent mial > Schwarzenneger,slynny belgijski kick bokser i paru innych ktorzy zrobili tzw > kariere, kariere robia ci ktorych ludzie chca ogladac , i to nie chodzi o > akcent, jaki jest sens gadania ze Binoche dodstala role , przeciez Binoche a US > A > byla nikim , tak samo Depardie ale zagrali w paru fiilamch ktore sie siwetnie > sprzedalo, tu trzeba miec bardziej utalentowanego agenta niz sam aktor , ale on > tez musi miec dobrego aktora zeby go sprzedac. Przesada jest gadanie o urodzie, > operacjach etc ze to jest Hollywoodzki obled, ludzie chca lepiej wygladac niz > gorzej, bardziej dla siebie, ale robia to rozsadnie , w Hollywood jesttrend > wlasnie pokazywania starszych kobiet np w reklamach kosmetykow. Pani Figura > mogla zrobic kariere w Polsce gdyby miala talent Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: Katarzyna Figura? 20.06.06, 11:58 heh... no proszę prosze, co my tu mamy, do żydów i cyklistów dołączyli lewacy, super! nie ma to jak idiota próbuje sobie wytłumaczyć jakoś rzeczywistość, kiedy mu psycha siada... smutne Odpowiedz Link Zgłoś
me-e figury twej nie mam w...dupie... 20.06.06, 03:18 ...mee...moze ci ja zwrocic...za skromna oplata...kontak...gazeta... Odpowiedz Link Zgłoś