biala81 10.10.06, 16:50 fajny facet z dużym poczuciem humoru :) lubię go :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camel_3d Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 10.10.06, 16:58 wodecki....kartofle w Niemczech smakuja tak samo jak gdzie indzien. tym bardziej ze Niemcy importuja (podobnie jak Polska) kartofle np z Brazylii. Burak jeden.,,, a prezydent to kartofel..i to wcale nie jes smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix Re: Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 10.10.06, 17:29 Hej, te mniemnieckie ziemniaki z Brazylii są nie za bardzo, ale chętnie wtryniam te z Izraela... Tak, smakują i do tego są w wielu rodzajach, takich, co się rozgotowują, które pozostają twarde, albo "dopasowują się" do czasu i sposobu przygotowywania. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 10.10.06, 19:45 scombermix napisał: > Hej, te mniemnieckie ziemniaki z Brazylii są nie za bardzo, ale chętnie > wtryniam te z Izraela... Tak, smakują i do tego są w wielu rodzajach, takich, > co się rozgotowują, które pozostają twarde, albo "dopasowują się" do czasu i > sposobu przygotowywania. Smacznego! Jak nie masz polskich, to musisz chwalic te ktore masz. To wtryniaj je z maca. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Obrzydliwy flejtuch - spytajcie sąsiadów... 10.10.06, 22:09 Obrzydliwy flejtuch - spytajcie sąsiadów... Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 10.10.06, 17:02 To wg mnie też jest niesmaczne "kobitka sobie Chrystusa z gołym fiutem pokazała" Odpowiedz Link Zgłoś
cocosss Re: Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 10.10.06, 18:39 Popieram przedmowce,oczywiscie jako gwiazda pewno pan W. wie lepiej co smaczne a co nie,natomiast sformulowanie,ze Chrystus to facet z fiutkiem pokazany przez jakas kobitke to zenada,oj Panie W.chyba zmienie o Panu dobre jak dotąd zdanie...to dopiero jest super niesmaczne,drogi Panie z lwia grzywą.... Odpowiedz Link Zgłoś
sankiulot Re: Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 10.10.06, 23:36 no nie, duofizytyzm Chrystusa przyjmowany powszechnie w naszym ponoc 90 proc. katolickim spoleczenstwie pociaga za soba pewne konsekwencje i za to do Wodeckiego nie mozna miec pretensji. jak sie ludzka golizna Chrystusa nie podoba, do proponuje przejscie na monofizytyzm (np. do kosciola ormianskiego), tam to dopiero powazna sprawa bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Hehe, dobre! 15.10.06, 11:19 :-) → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner Re: Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 10.10.06, 23:39 ocosss napisała: > natomiast sformulowanie,ze Chrystus to facet z fiutkiem pokazany przez > jakas kobitke to zenada I to podwójna, bo: 1. Wodecki nie powiedział że "Chrystus to facet z fiutkiem" 2. Nieznalska nigdy nie przedstawiała Chrystusa z gołym fiutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 15.10.06, 11:22 > 1. Wodecki nie powiedział że "Chrystus to facet z fiutkiem" Jednakże zdanie "Chrystus to facet z fiutkiem" jest prawdziwe. Jezus z Nazaretu BYŁ facetem i z całą pewnością miał fiutka. Co więcej, chrześcijanie - jako wierzący w Jezusa jako Chrystusa i w ciała zmartwychwstanie - MUSZĄ również uznać, że Chrystus JEST facetem z fiutkiem. → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maanki Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 10.10.06, 19:19 Toby było wielkie zwycięstwo, .................. a co to jest "toby"???????? a tak się czepiam href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20070112/k/5265/preg .png">Kalina Młodsza Siostra</a> Kacper Starszy Brat UWAGA: GADUŁA Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 10.10.06, 19:35 Nie wiem, jakie kartofle pan Zbigniew jada...Ale dla mnie te polskie smakuja jak pastewne. A niemeickie rewelka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregolsztyn Szanowny Panie Zbigniewie ! 10.10.06, 20:48 Odstępując od dominującego w komentarzach wątku kartoflanego, chciałbym podziękować Panu Zbigniewowi za inteligencję i humor, tak cenne, (bo deficytowe) w naszej TV. Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 W porządku gość 10.10.06, 21:36 szacunek, cały czas równy dobry poziom, lubię jego piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
langston oby to byly prorocze slowa :))) 11.10.06, 02:20 "...że to są początki wzrostu wegetacji tych kartofli i one, mam nadzieję, jak będą mocne, to będą się mogły odcinać..." Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: oby to byly prorocze slowa :))) 11.10.06, 06:29 gdyby w Polsce nikt nie zareagowal na tego kartofla , to oni by sie udlawili z bezsilnosci. I po co to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
anka401 Re: Samoobrona Zbigniewa Wodeckiego 11.10.06, 20:36 Tak się wszyscy rozgadali na temat kartofli... Jemy je 1 -2 razy w miesiacu, mamy swoje własne, z działki, są pyszne, ale jakby ich nie było, to nikt z mojej rodziny nie cierpiałby z tego powodu. A u Wodeckiego spodobało mi się jego podejście do życia, bo widzę, że mamy takie samo. Poczucie humoru to także moja obronna reakcja na życie. Żartuję wszędzie i moge żartowac ze wszystkiego, ale ze smakiem i z umiarem (hm... znajomi twierdzą,że z umiarem jest u mnie gorzej). Ale... To niektórych wkurza, no i sa sytuacje, kiedy przeginam z żartami w powaznych sytuacjach. Dotyczy to głównie moich dzieci, które znają moje poczucie humoru, jednak czasami mówia mi wręcz, że nie traktuję ich problemów poważnie. A mnie się wydaje, że żartami rozgonię ich smutki i spłycę problem. Staram się wyczuć sytuację, ale nie zawsze mi wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś