Dodaj do ulubionych

W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft lofty

IP: 212.106.150.* 02.10.09, 13:28
2 km pomiędzy kozielską a andersa jest kotłownia przerobiona na mieszkania.
wygląda podobnie, a nie zasłużyła na miano pierwszego soft lofta..
brawo dla autora za rzetelność :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 22:26
      Dawno nie widziałem równie brzydkich domów, ale zapakowane w typowy dewelopersko - marketingowy bełkot - ,,soft loft" - spowoduje to, że niektórzy ludzie dadzą się nabrać na tą brzydotę. Do tego dochodzą prześmieszne nazwy, gdzie kilka dwa lub trzy domy już tworzą
    • Gość: Leszek Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 22:36
      osiedle ,,Cichy Zakątek" lub ,,Osiedle Kolorowe" tuż przy ruchliej drodze szybkiego ruchu. Miłych snów przy zamkniętych zawsze oknach.
    • Gość: AndrzejD Marketingowy kit IP: *.eimperium.pl 03.10.09, 08:38
      Soft Loft, Szafranowe Domy, drewno badi, tytanocynk....
      Wszystko można sprzedać. Wystarczy wybrać odpowiednią grupę docelową i trochę
      marketingowej ściemy.
      Takie lofty dla ubogich nie mające absolutnie nic wspólnego z ideą
      "prawdziwych" loftów.
      Osobiście architektura tych bloków nie podoba mi się-takie małe bunkry.
      Są oczywiście niepowtarzalne-rzadko można spotkać takie brzydactwa.
    • Gość: maro Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.centrum.gliwice.pl 05.10.09, 17:29
      o ja wale - jaka padaka. dokladnie mysle to co poprzednicy - jak wszystko ubierzesz w ladne slowka to znajdziedz jelenia ktory to kupi. gdyby nie bylo w nazewnictwie tych wszystkich "tytanocynkow" "oddychajace cegly" (material baaardzo juz powszechny) to pies z kulawa noga by sie nie ogladna za tym. PR wiecznie zywy
    • malpiszon3 Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft 06.10.09, 12:57
      chyba autor nie wiem co to jest loft...
    • Gość: jb Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 13:23
      Autor zapomniał dopisać - Artykuł sponsorowany. Tak naprawdę to coś nigdy koło loftu nie stało.
    • Gość: wincenty Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.osadanet.pl 09.10.09, 10:10
      Lofty? Przeciez to mieszkania/lokale urządzone w poprzemysłowych zabudowaniach.. a to? zwykły bliźniak lekko obłożony blachą z odzysku. Może tą blachę wytargali z jakiejś likwidowanej huty i soft-cwaniaków od deweloperki poniosło? ;)
    • Gość: ooii Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: 78.147.14.* 10.10.09, 17:04
      loft? soft loft? chyba ktos nie wie co to jest loft!
      marketing dla kretynow!
    • aarvedui Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft 10.10.09, 20:27
      lofty? hahaha...toż to zwykła szeregówka na dodatek brzydka jak noc.
      tak to jest jak się "artykuły" pisze na dyktando sponsorów-deweloperów.
    • Gość: ika Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 22:28
      no pewnie, lepiej żeby wszyscy mieszkali w blokach na Odrodzenia...:-)
      chyba Wam jednak trochę żal, ja wolała bym "paskudne" 120 m2...
    • k0pytko Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft 15.10.09, 15:55
      U nas w Warszawie takie coś nazywa się segment. Też w takim mieszkam. Generalnie lipa, ale zawsze lepiej niż w bloku...
    • Gość: zoe Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:47
      piszę magisterkę o wszystkich odmianach loftów, a jest ich dużo! Polecam link torontoloftsforsale.jeffreyteam.com/corktownlofthouses.htm
    • Gość: zoe Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:49
      zapomniałem dopisać, że te wasze gliwickie to całkiem w temacie...
    • Gość: wincenty Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.netia.pl 16.10.09, 13:52
      @ zoe
      Szachy czy brydż to podobno też dyscypliny sportowe.
      Te szeregówki to też taki niby loft.
    • jakwbanku.com Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft 17.10.09, 03:13
      Co za paskudztwo.
    • Gość: zoe Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 15:01
      nie mnie edukować masy, ale...
      to co jest na zdjęciu to nie te lofty z tematu!
      Autor dał ciała:-) Właściwe zdjęcia są na www.budowane.pl/newsy/szafranowe_soft_lofty
    • Gość: zoe Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 15:02
      dalej szeregówki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka