Gość: Gość IP: 212.106.150.* 02.10.09, 13:28 2 km pomiędzy kozielską a andersa jest kotłownia przerobiona na mieszkania. wygląda podobnie, a nie zasłużyła na miano pierwszego soft lofta.. brawo dla autora za rzetelność :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 22:26 Dawno nie widziałem równie brzydkich domów, ale zapakowane w typowy dewelopersko - marketingowy bełkot - ,,soft loft" - spowoduje to, że niektórzy ludzie dadzą się nabrać na tą brzydotę. Do tego dochodzą prześmieszne nazwy, gdzie kilka dwa lub trzy domy już tworzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 22:36 osiedle ,,Cichy Zakątek" lub ,,Osiedle Kolorowe" tuż przy ruchliej drodze szybkiego ruchu. Miłych snów przy zamkniętych zawsze oknach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejD Marketingowy kit IP: *.eimperium.pl 03.10.09, 08:38 Soft Loft, Szafranowe Domy, drewno badi, tytanocynk.... Wszystko można sprzedać. Wystarczy wybrać odpowiednią grupę docelową i trochę marketingowej ściemy. Takie lofty dla ubogich nie mające absolutnie nic wspólnego z ideą "prawdziwych" loftów. Osobiście architektura tych bloków nie podoba mi się-takie małe bunkry. Są oczywiście niepowtarzalne-rzadko można spotkać takie brzydactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.centrum.gliwice.pl 05.10.09, 17:29 o ja wale - jaka padaka. dokladnie mysle to co poprzednicy - jak wszystko ubierzesz w ladne slowka to znajdziedz jelenia ktory to kupi. gdyby nie bylo w nazewnictwie tych wszystkich "tytanocynkow" "oddychajace cegly" (material baaardzo juz powszechny) to pies z kulawa noga by sie nie ogladna za tym. PR wiecznie zywy Odpowiedz Link Zgłoś
malpiszon3 Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft 06.10.09, 12:57 chyba autor nie wiem co to jest loft... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 13:23 Autor zapomniał dopisać - Artykuł sponsorowany. Tak naprawdę to coś nigdy koło loftu nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.osadanet.pl 09.10.09, 10:10 Lofty? Przeciez to mieszkania/lokale urządzone w poprzemysłowych zabudowaniach.. a to? zwykły bliźniak lekko obłożony blachą z odzysku. Może tą blachę wytargali z jakiejś likwidowanej huty i soft-cwaniaków od deweloperki poniosło? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooii Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: 78.147.14.* 10.10.09, 17:04 loft? soft loft? chyba ktos nie wie co to jest loft! marketing dla kretynow! Odpowiedz Link Zgłoś
aarvedui Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft 10.10.09, 20:27 lofty? hahaha...toż to zwykła szeregówka na dodatek brzydka jak noc. tak to jest jak się "artykuły" pisze na dyktando sponsorów-deweloperów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 22:28 no pewnie, lepiej żeby wszyscy mieszkali w blokach na Odrodzenia...:-) chyba Wam jednak trochę żal, ja wolała bym "paskudne" 120 m2... Odpowiedz Link Zgłoś
k0pytko Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft 15.10.09, 15:55 U nas w Warszawie takie coś nazywa się segment. Też w takim mieszkam. Generalnie lipa, ale zawsze lepiej niż w bloku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:47 piszę magisterkę o wszystkich odmianach loftów, a jest ich dużo! Polecam link torontoloftsforsale.jeffreyteam.com/corktownlofthouses.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:49 zapomniałem dopisać, że te wasze gliwickie to całkiem w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.netia.pl 16.10.09, 13:52 @ zoe Szachy czy brydż to podobno też dyscypliny sportowe. Te szeregówki to też taki niby loft. Odpowiedz Link Zgłoś
jakwbanku.com Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft 17.10.09, 03:13 Co za paskudztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 15:01 nie mnie edukować masy, ale... to co jest na zdjęciu to nie te lofty z tematu! Autor dał ciała:-) Właściwe zdjęcia są na www.budowane.pl/newsy/szafranowe_soft_lofty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: W Gliwicach powstały pierwsze na Śląsku soft IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 15:02 dalej szeregówki? Odpowiedz Link Zgłoś