Dodaj do ulubionych

sss i Braid.Co to za parka?

26.04.05, 10:30
Jestem tu bardzo rzadko,ale tu nic nowego.
Zawsze sie jakis debilek znajdzie,ktory tylko oczernia.
Czy to nastepcy Hanyska i Braida?
Obserwuj wątek
    • rado10 Re: sss i Braid.Co to za parka? 26.04.05, 10:32
      sorry,mialo byc Hanyska i Mesco!
      • tedy65 Re: sss i Braid.Co to za parka? 26.04.05, 10:35
        A mialem nadzieje ze to Forum staje sie powoli znowu,,normalne"
        • Gość: ballest Re: sss i Braid.Co to za parka? IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.05, 10:38
          Nie bedzie normalne, jak dla pewnych osobnikow ballest tematem NR.1 jest.

--

pyrsk

ballest
          • Gość: sss Re: sss i Braid.Co to za parka? IP: *.pc.tek.pl 26.04.05, 10:44
            nie wiem jak braid , ale ja pielęgnuję przyjaźń polsko-niemiecką.

ballest nr 1 ? to dlatego ,że kochamy cię !

• betoniarz-zbrodniarz Re: sss i Braid.Co to za parka? 26.04.05, 10:50
              i przyjaźn balestowo-labandową. Trzymaj się - rozstania są sprawdzianem miłości!
              • betoniarz-zbrodniarz Re: sss i Braid.Co to za parka? 26.04.05, 10:51
                to było do balcia oczywiście. Ale w przyszłym roku juz na Urlaub razem?
                • Gość: sss Re:ballest i laband.Co to za parka? IP: *.pc.tek.pl 26.04.05, 10:55
                  jak pojadą razem to kto nas będzie rozśmieszał ?
                  • betoniarz-zbrodniarz Re:ballest i laband.Co to za parka? 26.04.05, 10:56
                    zawsze jest dyżurna grupa koneserów wazeliny, nicków nie będę wymieniał...
                    • braid Re:ballest i laband.Co to za parka? 26.04.05, 11:00

nickow 100 .... tylko grupa zmiesci sie do Smarta.

korzysta koles bo jeden wazeliniarz na urlopie
                    • Gość: sss Re:ballest i laband.Co to za parka? IP: *.pc.tek.pl 26.04.05, 11:00
                      nie trzeba , każdy widzi kto d...powłaz... ;)
                      • rado10 sss i bredzio 26.04.05, 11:12
                        Mesco mial poczucie humoru,co ta parka nienawiscia zastapila.
                        • tedy65 Re: ss i bredzio 26.04.05, 11:19
                          Panie Ballest,podziwiam Panska Cierpliwosc i Tolerancje.
    • Gość: socer Re: rado10 IP: 80.50.20.* 26.04.05, 13:20
      tedy65 napisał: "Panie Ballest,podziwiam Panska Cierpliwosc i Tolerancje.".
      Tedy ballest dokładnie wie że w obrażaniu, wyzywaniu, kłóceniu się, by pózniej
      znowu się na chwilę pogodzić, a za moment zaczynać wszystko od poczatku. Taki
      Braid i jego kamraci czuja się jak ryba w wodzie. To ich cecha narodowa. Pisał
      o tym już Henryk Sienkiewicz. Tak że Ballest pod tym względem nie ma szans
      • Gość: tedy65 Re: rado10 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.05, 14:13
        Szczegolnie Jegomosc Braid zionie jadem i nienawiscia.Biedny ,,Czlowiek"
      • Gość: ballest Re: rado10 IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.05, 14:22
        Teddy nie boj, sie nie dam sie prowokowac, to mnie uczono w domu i nie bede od
        nikogo ojca czy zone wyzywal, bo wiem, ze to nie moj styl.
        Nie wychowalem sie wsrod swin zeby tak "mronczec" i kopac w gnoju jak one,
        dlatego mysle, ze dobro wszedzie zwyciezy, a pusty nacjonalizm zaswze przegra!

--

pyrsk

ballest
        • braid Re: 26.04.05, 14:33
          Gość portalu: ballest napisał(a):

> Teddy nie boj, sie nie dam sie prowokowac, to mnie uczono w domu i nie bede
          od
          > nikogo ojca czy zone wyzywal, bo wiem, ze to nie moj styl.
          > Nie wychowalem sie wsrod swin zeby tak "mronczec" i kopac w gnoju jak one,
          > dlatego mysle, ze dobro wszedzie zwyciezy, a pusty nacjonalizm zaswze przegra!
          >
          > --
          >
          > pyrsk
          >
          > ballest

I slowa bez pokrycia bywają wysoko notowane
          Lec Stanisław Jerzy

• ewerton do Braid 26.04.05, 14:50
            Braid,nie zauwazyles ze na toje posty juz nikt nie odpowiada?
            Moze najwyzszy czas zastanowic sie troszku???????

mfg
            • braid Re: ???? 26.04.05, 14:56
              ewerton napisał:

> Braid,nie zauwazyles ze na toje posty juz nikt nie odpowiada?
              > Moze najwyzszy czas zastanowic sie troszku???????
              >
              > mfg

normalni ludzie nie maja natury labanda ktory odpisuje na wszystko co sie
              poruszy
              Bywaja tez posty ktore sie bierze do wiadomosci bez odpowiedzi.

Bywaly dni kiedy laband ratowal ballesta i ballest labanda bo nikt z nimi nie
              pisal i co?
              A to ze pod moim postem w ciagu 2 minut nie ma odpowiedzi .. niech cie nie
              martwi;))

ale dzieki za odpowiedz na mojego powyzszego posta " i zas mosz u mniy punkta"
              • Gość: sss Re: ???? IP: *.pc.tek.pl 26.04.05, 16:04
                post postowi nierówny , na niektóre aż żal nie odpowiedzieć.
                pytałem już o złośliwe przeinaczanie nicków - jak rozumiem to mieści się w
                dobrym tonie i świętoszkowatych śląskich sentymentalistów nie razi ?
                sam ballest taki biedny , miota na lewo i prawo o wieśniakach ze wschodu , pgr-
                owcach , polakowcach itp , itd.
                ale sam - zawsze pokrzywdzony !
                kabaret...
                • Gość: ballest Re: ???? IP: *.54.191.194.tisdip.tiscali.de 26.04.05, 16:11
                  a moze podasz ten link, gdzie uzylem slowa polakowcy, a PGR uzylem bo mnie
                  proszono o wyjasnienie, wiec prosze nie klam!

Ewerton nie martw sie Braid juz sam sobie na swoj post odpowie!

--

pyrsk

ballest
                • Gość: Ramon Re: ???? IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 26.04.05, 16:13
                  Gość portalu: sss napisał(a):
                  ...świętoszkowatych śląskich sentymentalistów...= SSS!
                  • Gość: sss Re:ramon ???? IP: *.pc.tek.pl 26.04.05, 16:17
                    ; ))))) ŚŚS !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka