rado10 26.04.05, 10:30 Jestem tu bardzo rzadko,ale tu nic nowego. Zawsze sie jakis debilek znajdzie,ktory tylko oczernia. Czy to nastepcy Hanyska i Braida? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rado10 Re: sss i Braid.Co to za parka? 26.04.05, 10:32 sorry,mialo byc Hanyska i Mesco! Odpowiedz Link Zgłoś
tedy65 Re: sss i Braid.Co to za parka? 26.04.05, 10:35 A mialem nadzieje ze to Forum staje sie powoli znowu,,normalne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: sss i Braid.Co to za parka? IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.05, 10:38 Nie bedzie normalne, jak dla pewnych osobnikow ballest tematem NR.1 jest. -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: sss i Braid.Co to za parka? IP: *.pc.tek.pl 26.04.05, 10:44 nie wiem jak braid , ale ja pielęgnuję przyjaźń polsko-niemiecką. ballest nr 1 ? to dlatego ,że kochamy cię ! Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: sss i Braid.Co to za parka? 26.04.05, 10:50 i przyjaźn balestowo-labandową. Trzymaj się - rozstania są sprawdzianem miłości! Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: sss i Braid.Co to za parka? 26.04.05, 10:51 to było do balcia oczywiście. Ale w przyszłym roku juz na Urlaub razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re:ballest i laband.Co to za parka? IP: *.pc.tek.pl 26.04.05, 10:55 jak pojadą razem to kto nas będzie rozśmieszał ? Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re:ballest i laband.Co to za parka? 26.04.05, 10:56 zawsze jest dyżurna grupa koneserów wazeliny, nicków nie będę wymieniał... Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re:ballest i laband.Co to za parka? 26.04.05, 11:00 nickow 100 .... tylko grupa zmiesci sie do Smarta. korzysta koles bo jeden wazeliniarz na urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re:ballest i laband.Co to za parka? IP: *.pc.tek.pl 26.04.05, 11:00 nie trzeba , każdy widzi kto d...powłaz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rado10 sss i bredzio 26.04.05, 11:12 Mesco mial poczucie humoru,co ta parka nienawiscia zastapila. Odpowiedz Link Zgłoś
tedy65 Re: ss i bredzio 26.04.05, 11:19 Panie Ballest,podziwiam Panska Cierpliwosc i Tolerancje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socer Re: rado10 IP: 80.50.20.* 26.04.05, 13:20 tedy65 napisał: "Panie Ballest,podziwiam Panska Cierpliwosc i Tolerancje.". Tedy ballest dokładnie wie że w obrażaniu, wyzywaniu, kłóceniu się, by pózniej znowu się na chwilę pogodzić, a za moment zaczynać wszystko od poczatku. Taki Braid i jego kamraci czuja się jak ryba w wodzie. To ich cecha narodowa. Pisał o tym już Henryk Sienkiewicz. Tak że Ballest pod tym względem nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedy65 Re: rado10 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.05, 14:13 Szczegolnie Jegomosc Braid zionie jadem i nienawiscia.Biedny ,,Czlowiek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: rado10 IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 26.04.05, 14:22 Teddy nie boj, sie nie dam sie prowokowac, to mnie uczono w domu i nie bede od nikogo ojca czy zone wyzywal, bo wiem, ze to nie moj styl. Nie wychowalem sie wsrod swin zeby tak "mronczec" i kopac w gnoju jak one, dlatego mysle, ze dobro wszedzie zwyciezy, a pusty nacjonalizm zaswze przegra! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: 26.04.05, 14:33 Gość portalu: ballest napisał(a): > Teddy nie boj, sie nie dam sie prowokowac, to mnie uczono w domu i nie bede od > nikogo ojca czy zone wyzywal, bo wiem, ze to nie moj styl. > Nie wychowalem sie wsrod swin zeby tak "mronczec" i kopac w gnoju jak one, > dlatego mysle, ze dobro wszedzie zwyciezy, a pusty nacjonalizm zaswze przegra! > > -- > > pyrsk > > ballest I slowa bez pokrycia bywają wysoko notowane Lec Stanisław Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
ewerton do Braid 26.04.05, 14:50 Braid,nie zauwazyles ze na toje posty juz nikt nie odpowiada? Moze najwyzszy czas zastanowic sie troszku??????? mfg Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: ???? 26.04.05, 14:56 ewerton napisał: > Braid,nie zauwazyles ze na toje posty juz nikt nie odpowiada? > Moze najwyzszy czas zastanowic sie troszku??????? > > mfg normalni ludzie nie maja natury labanda ktory odpisuje na wszystko co sie poruszy Bywaja tez posty ktore sie bierze do wiadomosci bez odpowiedzi. Bywaly dni kiedy laband ratowal ballesta i ballest labanda bo nikt z nimi nie pisal i co? A to ze pod moim postem w ciagu 2 minut nie ma odpowiedzi .. niech cie nie martwi;)) ale dzieki za odpowiedz na mojego powyzszego posta " i zas mosz u mniy punkta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: ???? IP: *.pc.tek.pl 26.04.05, 16:04 post postowi nierówny , na niektóre aż żal nie odpowiedzieć. pytałem już o złośliwe przeinaczanie nicków - jak rozumiem to mieści się w dobrym tonie i świętoszkowatych śląskich sentymentalistów nie razi ? sam ballest taki biedny , miota na lewo i prawo o wieśniakach ze wschodu , pgr- owcach , polakowcach itp , itd. ale sam - zawsze pokrzywdzony ! kabaret... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: ???? IP: *.54.191.194.tisdip.tiscali.de 26.04.05, 16:11 a moze podasz ten link, gdzie uzylem slowa polakowcy, a PGR uzylem bo mnie proszono o wyjasnienie, wiec prosze nie klam! Ewerton nie martw sie Braid juz sam sobie na swoj post odpowie! -- pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: ???? IP: *.iwan.kdvz.net / *.dip.t-dialin.net 26.04.05, 16:13 Gość portalu: sss napisał(a): ...świętoszkowatych śląskich sentymentalistów...= SSS! Odpowiedz Link Zgłoś