Gość: rodack IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 22:48 nie wiem, co ty pijesz. ale jak widac, jest super!!!!!!! bedzie sie tu dobrze sprzdawalo! skontaktuj sie ze mna! twoj Geschäftspartner! ps. na pewno zyskasz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H²O Re: aqua! IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.05, 23:24 H²O : Agua H²O 51 : Aguardente H²O + : Agua benta H²Ó : Agua de coco H²O 100°C : Agua quente H²O 0°C : Agua fria H²O X. : Agua oxigenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodack ??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 23:34 ze wiekszosc nacjonalistycznie nastawionych polakow ist nicht ganz sauber und ab und zu (oft:) probelme macht, das weiß ich, aber daß hier und auf einmal ein polnischer Irre irgenwas übers Wasser erzählen will (muß), das versteh ich nicht! ich würde gerne erfahren, lieber H2O, was Du uns erzählen willst... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H²O Re: ??? IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.05, 23:44 Gość portalu: rodack napisał(a): > ze wiekszosc nacjonalistycznie nastawionych polakow ist nicht ganz sauber und a > b > und zu (oft:) probelme macht, das weiß ich, aber daß hier und auf einmal ein > polnischer Irre irgenwas übers Wasser erzählen will (muß), das versteh ich nich > t! > > ich würde gerne erfahren, lieber H2O, was Du uns erzählen willst... H²O ZGADNIJ KTO H²SO4 ZGADNIJ CZYJE TO LITERY.JEŚLI ZGADNIESZ KTO TO TAKI TO DOSTANIESZ DWA BUZIAKI.JEŚLI ZGADNIESZ,ŻE TO JA TO DOSTANIESZ JESZCZE DWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodack Re: ??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.05, 23:53 nie chce zadnych buziakow od was polaczkow! bo jeszcze powiecie, ze jestem pedalem!!! a ja wam chce zaoszczedzic wstydu!!!!zeby JUZ NIKT nie powiedzial O WAS, ZE NIE JESTESCIE tolerancyjni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H²O Re: ??? IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.05, 23:59 Moje imię lubię Cie, a nazwisko domyśl się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodack Re: ??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:08 widze, ze dysponujesz lepszym stofem niz aqua! podaj namiary! potencjo@gmx.de zrobimy dobry geschäft!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H²O Re: ??? IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.05, 00:18 Lubię Twoją buzię, Kochany łobuzie, i serce gorące! Buziaków - tysiące! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodacki Re: ??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.05, 00:20 zapomnij!!!! aqua udowodnil przed 2 minutami ze jego sztof jest doch duzo lepszy od twojego!!!!! tak wiec sorry, z toba, wszechpolaczku geszeftu nie bedzie.... niestety!... Odpowiedz Link Zgłoś