Dodaj do ulubionych

UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:17
Od 1 marca będę zajmował się Gliwicami w katowickim dodatku GW. Dlatego jeśli
coś Ci się nie podoba w twoim mieście, albo wręcz przeciwnie, jest godne
naśladowania; jeśli znasz jakiś ciekawych ludzi, ciekawe inicjatywy -
skontaktuj się ze mną. Interesują mnie wszystkie informacje związane z
Gliwicami.
Podaję swój nr tel. i e-mail w nadziei na poważne potraktowanie mojego posta:
tel. 510 379 780, e-mail: jjm@o2.pl
Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • sss9 Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 21.02.06, 17:42
      proponuję to przyszpilić. ;)
      • somepoint210 Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 21.02.06, 17:44
        A moze zweryfikujemy ten apel w jakis sposob?:)
        • sss9 Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 21.02.06, 17:46
          somepoint210 napisał:

> A moze zweryfikujemy ten apel w jakis sposob?:)

??
          • somepoint210 Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 21.02.06, 17:53
            Skad masz pewnosc, ze dziennikarz rzeczywiscie bedzie sie zajmowal Gliwicami w
            katowickim dodatku GW?
            • sss9 Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 21.02.06, 17:57
              somepoint210 napisał:

> Skad masz pewnosc, ze dziennikarz rzeczywiscie bedzie sie zajmowal Gliwicami w
              > katowickim dodatku GW?

takiej nie mam i szczerze mówiąc wątpię by nazbierał ciekawych/ważnych
              informacji nt. Gliwic na publikację nawet raz na tydzień, ale co nam szkodzi?
            • Gość: dziennikarz Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:59
              Nie szukajcie wszędzie prowokacji i podstępu. To co napisałem to prawda. Jeżeli
              macie jakieś tematy to zadzwońcie albo napiszcie maila, a wtedy przekonacie się
              że to prawda.
        • Gość: dziennikarz Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:52
          zapewniam że weryfikować dla samej zasady nie musicie:) To naprawdę nie jest
          żart
          • somepoint210 Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 21.02.06, 17:55
            Ok, wiec prosze forumowiczow o powazne potraktowanie tej prosby, a Tobie zycze
            polamania piora w nowej pracy:)
            Pozdr.
            • Gość: dziennikarz Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:06
              :) początki zawsze są trudne
            • Gość: dziennikarz Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:48
              dziękuję za przeklejenie mojego wątku - może to wywoła żywszą reakcję
              • Gość: toluk Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.centrum.brewet.pl 21.02.06, 19:16
                polecam www.gliwiczanie.pl i forum tej strony
                • Gość: dziennikarz Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:23
                  dziękuję. zajrzę:)
                  • kasjopea_1 Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 22.02.06, 12:09
                    Widzę, że dziennikarz dostał pod swoje ramiona nie tylko Gliwice, ale i
                    Zabrze...
                    czyżby inne miasta także będzie otaczał swoją "opieką" ?
                    • myha1 Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 22.02.06, 14:15
                      Ciekawe czy dziennikarz był chociaż raz w Zabrzu czy Gliwicach :))

Ma zamiar "opiekować" się poprzez internet ???
                      Gdyby przyjechał ,to tematy dosłownie leżą na ulicy ...he he he zwłaszcza
                      teraz .
                      • sss9 Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 22.02.06, 14:47
                        myha1 napisała:

>
                        > Gdyby przyjechał ,to tematy dosłownie leżą na ulicy ...he he he zwłaszcza
                        > teraz .

te "tematy", są jakieś takie rozmazane i cuchną... poza tym jakież to trywialne,
                        ale znowu, z drugiej strony takie country...
                        ;)
                        • braid Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 22.02.06, 14:50

;))
                          • Gość: dziennikarz Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:26
                            Witam! Dziennikarz był w Gliwicach i Zabrzu i dziennikarz nie zamierza zajmować
                            się tymi miastami na odległość:)
                            A tak poważnie, to internet też jest bardzo dobrym miejscem zbierania
                            informacji dlatego jeśli macie jakieś tematy to napiszcie na jakiej ulicy leżą:)
                            • myha1 Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 22.02.06, 18:39
                              Gość portalu: dziennikarz napisał(a):

> Witam! Dziennikarz był w Gliwicach i Zabrzu i dziennikarz nie zamierza
                              zajmować
                              >
                              > się tymi miastami na odległość:)
                              > A tak poważnie, to internet też jest bardzo dobrym miejscem zbierania
                              > informacji dlatego jeśli macie jakieś tematy to napiszcie na jakiej ulicy
                              leżą:
                              > )

:)))))
                              to byłoby zbyt proste...popatrz pod nogi ;)
                            • ulotqa Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 05.03.06, 17:08
                              i należy mieć nadzieję że dziennikarz rzetelnie te fakty internetowe
                              zweryfikuje!;)
    • Gość: gliwiczanin Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.konst.silesianet.pl 23.02.06, 11:28
      Niech Pan poda swoje nazwisko. W koncu bedzie Pan podpisywal swoje artykuly. Czy
      bedzie Pan zatrudniony na stale czy na umowe-zlecenie?
      • Gość: reporter Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: 211.233.29.* 23.02.06, 21:22
        Jakos Pan dziennikarz sie nie ujawnil. Zreszta, styl jego pisania swiadczy, ze
        to bardzo poczatkujacy dziennikarz.
        • Gość: cienias Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 21:30
          Jakis cienias tez tzw dziennikarz - tak jak cała wyborcza z katowic
      • Gość: gliwiczanin Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:16
        A ja jednak nawiązałem kontakt z panem J. i jestem usatysfakcjonowany. Okazał
        się być nienachalnym, rzeczowym i ciekawym gościem. To ważne, by mieć kontakt z
        osobą, która pisze w poczytnym dzienniku o moim mieście. Co ważne: facet nie
        goni za sensacją, tylko szuka interesujących spraw. Przy okazji: byłem w piątek
        świadkiem zderzenia (czołówki) beemy z karetką pogotowia na zakręcie w
        Kończycach. Czy informować Pana (np. sms-em) o takich zdarzeniach?
        • gliwin Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. 05.03.06, 14:32
          Co ważne: facet nie
          > goni za sensacją, tylko szuka interesujących spraw.
          To sensacje nie sa interesujace?

>Przy okazji: byłem w piątek
          >
          > świadkiem zderzenia (czołówki) beemy z karetką pogotowia na zakręcie w
          > Kończycach. Czy informować Pana (np. sms-em) o takich zdarzeniach?
          Lepiej poinformuj o tym policje, jesli byles swiadkiem.

• Gość: dziennikarz Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:06
          To chyba marzenie każdego dziennikarza żeby mieć takich informatorów :)
          Pozdrawiam
          • Gość: gliwiczanin Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:27
            > To chyba marzenie każdego dziennikarza żeby mieć takich informatorów :)
            > Pozdrawiam

No to załatwione!
            Z jazzowym pozdrowieniem!
          • Gość: ika Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:24
            Taaak. A twoim idolem jest zapewne ten przydupas Pietraszewski, co?
    • braid Pierwsze zyczenie 23.02.06, 12:36

witam ...
      Osobiscie bylo by naprawde przyjemnie aby tematow zwiazanymi z Gliwicami
      jak ten:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=37357615
      nie trzeba bylo szukac az na portalu DZ
      W Gliwicach dzieje sie tyle ciekawych rzeczy ... a na portalu GW pustki
      • sss9 Re: Pierwsze zyczenie 23.02.06, 15:31
        braid napisał:

>
        > witam ...
        > Osobiscie bylo by naprawde przyjemnie aby tematow zwiazanymi z Gliwicami
        > jak ten:
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=37357615
        > nie trzeba bylo szukac az na portalu DZ
        > W Gliwicach dzieje sie tyle ciekawych rzeczy ... a na portalu GW pustki

jakby tak prześledzić linkowane informacje na FG, to z Wyborczej nie ma prawie
        nic o mieście.
      • Gość: zibi a mnie wku.... te L-ki IP: *.am.osi.pl 02.03.06, 21:08
        tan Nauka jazdy mnie wkurza w Gliwicach !! w tym miejscu ośrodek
        egzaminacyjny ! ! gdzie dojazd do jedyneg9 Hiparmarketu w Gliwiach i do strafy
        gdzie najwiekszy ruch ...a one se powli jadą ...wku ....mnie to i juz
    • ojciec_r Myślę że to ściemniacz 05.03.06, 18:32
      Myślę, że to ściemniacz a to choćby dlatego, że ma e-maila "niegazetowego" a
      także nie ma odwagi podpisywać się imieniem i nazwiskiem a nawet nie ma
      zarejestrowanego nicka. Ściemniacz i tyle.
      • Gość: matka Re: Myślę że to ściemniacz IP: *.localdomain / 203.177.167.* 05.03.06, 23:25
        Sciemniacz albo prowokator. Najlepiej go po prostu unikac.
        • Gość: dziennikarz Re: Myślę że to ściemniacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:45
          Rzeczywiście macie rację powinien był się przedstawić. Nazywam się Jacek
          Madeja. Co do e-maila dostałem go dopiero kilka dni temu:
          Jacek.Madeja@katowice.agora.pl Jeszcze raz dziękuję za wszelkie sugestie
          • myha1 Re: Myślę że to ściemniacz 07.03.06, 08:32
            oooo...i tak trzeba było zacząć .

Powodzenia w zbieraniu tematów ...na ulicy też :)))
          • Gość: czytelnik Madeja IP: *.crowley.pl 28.03.06, 15:40
            Madeja co z ciebie za dziennikarz, skoro prosisz się o temay forumowiczów.
            Gościu, nogi w troki i w teren. Kto cie uczył dziennikarstwa, chyba gazeta?
    • Gość: whiteone Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.centertel.pl 10.03.06, 00:28
      Panie Madeja ale Pan ściemniasz
    • sss9 Re: Jest temat, a nawet dwa... 23.03.06, 14:47
      pierwszy, to TIR-y przemierzające centrum miasta tam i nazad, o czym co dzień
      informuje nas pewien dewiant.
      drugi, to tenże dewiant. może artykuł w jakiejś gazecie uleczy jego fobię...
      • Gość: gliwiczanin Re: Jest temat, a nawet dwa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:20
        Cholera, Pan M. zniknął..... :-(
        • liza1000 Re: Jest temat, a nawet dwa... 26.03.06, 01:48
          Gość portalu: gliwiczanin napisał(a):

> Cholera, Pan M. zniknął..... :-(

Cholera, Pan M. to taki szlonsky szapass..... :-)
    • Gość: wnikliwy czytelnik Re: UWAGA!!! Proszę wszystkich gliwiczan o pomoc. IP: *.um.gliwice.pl 30.03.06, 09:01
      gratuluję tekstu o Boney M - ten pan na zdjęciu w Gazecie - Bobby Farrell NIE
      JEST liderem grupy (kiedyś był). Ciekawe czy całe 100.000 zł (koszty imprezy)
      zapłaci Politechnika ?? A może ktoś jeszcze się dokłada ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka