piotlik 16.02.03, 19:36 Od dzisiaj sie zawsze loguje !!! Wiec nie ma problemu z rozpoznaniem prawdziwego piotlika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: PRAWDZIWY piotlik TO ZALOGOWANY piotlik ! 16.02.03, 20:18 nie denerwuj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s ps 16.02.03, 20:30 za szybko poleciała odpowiedź - miało być nie denerwuj mnie - ja ZNAM prawdziwego Piotlika Odpowiedz Link Zgłoś
ballest_ Re: ps 16.02.03, 23:01 Meg wez to na spokojnie, oni przeciez sami juz zabardzo nie wiedza kim sa. Waz zaczyna sie sam pozerac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotlik Re: ps 04.10.03, 18:24 meg_s napisała: > za szybko poleciała odpowiedź - miało być > > nie denerwuj mnie - ja ZNAM prawdziwego Piotlika > Perypetie twojej mentalnosci nie obliguja mnie to prowadzenia z toba rzeczowej konwersacji, zas jesli chodzi o merytoryczne aspekty tego zagadnienia stwierdzam, iz twoje wywody dotyczace mojej aparycji sa na wskros impertynenckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: ps IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.03, 20:58 Tos lepi napisou jak Mirek w jego najlepszych czasach!:-)))) pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
piotlik Re: ps 04.10.03, 21:36 Gość portalu: ballest napisał(a): > Tos lepi napisou jak Mirek w jego najlepszych czasach!:-)))) > > pyrsk > ballest Pana elokwencja nie obliguje mnie do zaprzestania konwersacji ze wspolistniejacym przedstawicielem wspolnoty ludzkiej, z ktorym aktualnie prowadze dyspute o charakterze definitywnie prowadzacym do rekoczynow. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ps 04.10.03, 21:13 > meg_s napisała: 16.02.2003 > > nie denerwuj mnie - ja ZNAM prawdziwego Piotlika > piotlik (fałszywy) odpowiedział: 4.10.2003 > Perypetie twojej mentalnosci nie obliguja mnie to prowadzenia z toba > rzeczowej konwersacji, zas jesli chodzi o merytoryczne aspekty tego > zagadnienia stwierdzam, iz twoje wywody dotyczace mojej aparycji sa na wskros > impertynenckie. nieźle - myślałeś nad tą odpowiedzią 8 miesięcy? myśl dalej: "ćwiczenie czyni mistrza" Odpowiedz Link Zgłoś
piotlik Re: ps 04.10.03, 21:26 meg_s napisała: > > > meg_s napisała: 16.02.2003 > > > nie denerwuj mnie - ja ZNAM prawdziwego Piotlika > > > piotlik (fałszywy) odpowiedział: 4.10.2003 > > Perypetie twojej mentalnosci nie obliguja mnie to prowadzenia z toba > > rzeczowej konwersacji, zas jesli chodzi o merytoryczne aspekty tego > > zagadnienia stwierdzam, iz twoje wywody dotyczace mojej aparycji sa na wsk > ros > > impertynenckie. > > nieźle - myślałeś nad tą odpowiedzią 8 miesięcy? > myśl dalej: "ćwiczenie czyni mistrza" Patrząc przez pryzmat oceny stwierdzam, że Pani elokwencja intelektualna nie obliguje mnie do kontynuowania owej merytorycznej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: ps IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.03, 21:46 Teraz ues przesadziou, jesli tukej ktos cos potrafi, to nasza Meg jest w pierwszym rzedzie ! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś