Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 10:50 A tera cza pokutowac, bo wiycie bouo fajnie, ale szpas szpasym a Margotka je jednak robotno "Frelka". ps Coby se ale juzas za wiela niy myslaua to powia ize tyn bluszcz je faktycznie pod ochronom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: pokuta 31.08.03, 10:57 a co Cię tak od rana (hłe hłe "rana") wzięło?? - jakieś nocne przemyślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: pokuta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.08.03, 10:59 Teraz sie przichlybiac chce, bo wczoraj mondrowou? pyrsl ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: pokuta IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 11:21 jo je przizwyczajony ajnfach bo faqjrowaniu zrobic pokuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: pokuta IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 11:21 kurde, ze fajrowania mi jakes fakiry wylezli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po-lak Re: pokuta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.08.03, 11:33 a goroly robiom pokuta, jak cos ukradli! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: pokuta IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 12:02 To znaczy ize drogo mie to bydzie kosztowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager korzynie bluszczu IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 12:25 znajonc twoja tolerancja i wyrozumiauosc odpowiydz znom od somkego poczontku. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: korzynie bluszczu 31.08.03, 12:28 i to właśnie nazywa się "braniem pod włos" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: korzynie bluszczu IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 15:26 To fajnie bo jo nosza "konski ogon", he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: korzynie bluszczu 31.08.03, 15:28 Gość portalu: Szwager napisał(a): > To fajnie bo jo nosza "konski ogon", he,he! Ciekawe ja wygladasz chwile po przestraszeniu ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: korzynie bluszczu IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 16:38 Cos miyndzy korzyniami bluszczu a Sztruwwelpyjtrym(niywiym eli ta bojka je i po polsku) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: korzynie bluszczu 31.08.03, 16:42 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Cos miyndzy korzyniami bluszczu a Sztruwwelpyjtrym(niywiym eli ta bojka je i > po polsku) Hihihi czyli dalej ciekawe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: pokuta IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 18:32 A tako pokuta majom dzisiej Ballest i Margotka. www.onlinewahn.de/b73.htm Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: pokuta 31.08.03, 22:36 Gość portalu: Szwager napisał(a): > A tako pokuta majom dzisiej Ballest i Margotka. > > www.onlinewahn.de/b73.htm Ta kocica to Margotka, pra? "Jestech s wami, bo korzdego to moze trefiyc`" Pyrsk:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: pokuta 31.08.03, 22:42 Na to uech czekou, zeby moj klon , mnie myszkom wyzwou ! Arnold, bo Ci tam zaroz przidam!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: pokuta 31.08.03, 22:49 ja szara mysz - pi pi ja szara gęś - gę gę ja - szara eminemcja ale zdecydowanie wolę koty Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: pokuta 31.08.03, 22:51 meg_s napisała: > ja szara mysz - pi pi > ja szara gęś - gę gę > ja - szara eminemcja > > > ale zdecydowanie wolę koty Jo lubia kocice. W czornych butach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: pokuta 01.09.03, 07:49 meg_s napisała: > ale zdecydowanie wolę koty A tak wyglada typowy milosnik kotow :)) www.tvshows.de/alf/ep-102/thumbs/a4-0049.htm Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: pokuta 31.08.03, 23:06 ballest napisał: > Na to uech czekou, zeby moj klon , mnie myszkom wyzwou ! > Arnold, bo Ci tam zaroz przidam!:-) Godosz uo tym niylogowanym, abo? Dyc` wiysz, co to niy jo. Przidz sam, tichauer czeko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: pokuta 31.08.03, 23:14 Arnold, tichauer , to jest jedno z niewielu piw, co mi richtg smakuje ! Pioues juz to piwo ze saftem malinowym? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: pokuta 31.08.03, 23:18 ballest napisał: > Arnold, tichauer , to jest jedno z niewielu piw, co mi richtg smakuje ! > Pioues juz to piwo ze saftem malinowym? niy, jo jes prosty synek ze S`loonska i niy miyszom, ala moja lubi ze tym zaftym:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Arnold mou kocica? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.03, 06:04 Arnold, a jak mou Twoja na imie ? Teraz wszystko wiym? (napisz yno pierwszou literka!) pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś