dziubekj 22.09.09, 19:09 Szukam doświadczonego nauczyciela języka angielskiego dla dzieci. Interesuje mnie nauka dziecka u mnie w domu. Proszę o namiary i ew cena:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veldska Re: Język angielski-szukam... 23.09.09, 14:16 Chętnie zajęłabym się nauką Pani dziecka, ale uczę tylko u siebie w domu - okolice Osiedla Bajkowego (mam oddzielne pomieszczenie lekcyjne, zajęcia nie odbywają się np. w pokoju dziennym, inni domownicy są w oddaleniu od miejsca, w którym prowadzę zajecia) - jeśli jest Pani zainteresowana to proszę o kontakt, tel.791-950-145 Odpowiedz Link Zgłoś
dziubekj Re: Język angielski-szukam... 23.09.09, 15:10 Witam Dziękuję za odpowiedź. Ile kosztuje 45min nauki?? Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik77 Re: Język angielski-szukam... 23.09.09, 21:18 A jak wygląda sprawa z konwersacjami? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
veldska Re: Język angielski-szukam... 25.09.09, 14:01 Konwersacje prowadzę jak najbardziej:-) odpisałam Państwu na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatak Re: Język angielski-szukam... 25.09.09, 14:07 Witam, Mam na imie Beata. Prowadze zajecia z angielskigo z dziecmi i mlodzieza w wieku 5-15 lat. Mam doswiadczenie w pracy z dziecmi w Anglii i Australii. Mieszkam obecnie w Zabkach, na Powstancow 62, prowadze zajecia u siebie w mieszkaniu jak rowniez dojezdzam do dzieci. Jesli jest Pani nadal zainteresowana zajeciami, zapraszam! Moj mail: beataq@gmail.com lub kom 668 23 00 22 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś