0117km 24.11.09, 20:38 Sąsiadko skoro stać Cię na dwa samochody to powinno i stać na kupno miejsca parkingowego jeśli nie to przynajmiej na wynajęcie . Darmowe miejsca są przy ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_jaga Re: "SIóDEMKA" 25.11.09, 13:54 Sprawa parkowania tuż przy bloku D powraca jak bumerang... A właścicielce samochodu oznaczonego numerem "7" zwracana była niejednokrotnie uwaga przez ochronę. Bezskutecznie. Na moje pytanie dlaczego ochrona wpuszcza ten samochód skoro stawiany jest poza miejscem parkingowym, usłyszałam odpowiedź "No jak, przecież nie mogę jej nie wpuścić!" Otóż może Pan! Po to właścicielom miejsc parkingowych były rozdawane naklejki na szybę, żeby było wiadomo który samochód może wjechać na teren osiedla. Skoro każdy może wjechać na osiedle i zaparkować gdzie dusza zapragnie, to po co nam w ogóle ochrona? Odpowiedz Link Zgłoś
andytom1 Re: "SIóDEMKA" 18.12.09, 10:13 Dnia 15.12.2009 o godz. 18 na osiedlu wzdłuż budynku zaparkowanych było 5 samochodów firmy Siódemka. Oczywiscie część bezpośrednio naprzeciw wejścia do klatek. Bezmyslnośc totalna. Chyba nadzsedł juz czas aby wspólnota pobierała opłaty za korzystanie z parkingów przez samochody słuzbowe róznych firm. Narady produkcyjne lub zloty towarzyskie kurierów mogą odbywać sdie poza osiedlem mieszkaniowym. Odpowiedz Link Zgłoś