yoma 24.11.10, 10:50 jutro o świcie dzisiaj jeszcze będę zaglądać. Robię tabliczki wszystkim kwiatkom, jak podlewać każden jeden... :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 10:58 tylko się nie potłucz upadając ;) a dokąd panstwo się wybierają ? jeżeli można zadać tak niedyskretne pytanie ;) Odpowiedz Link
bakali Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 11:05 Będziemy tęsknić :) Oczywiście po powrocie żądamy dokumentacji fotograficznej sfery roślinnej, gdziekolwiek się wybierasz Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 11:19 Kwiatki przeżyją - nie martw się. Tabliczki dobra rzecz, napisz jeszcze jedną - NIE podlewać co pół godziny ! :) Miłego, ciepłego, spokojnego urlopu ! Odpowiedz Link
newill6 Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 12:50 czuję że jedziesz nad Bałtyk:)..jest superosko,sztormi,jod,piasek mokry do babek:) i ceny przystępne........ Odpowiedz Link
bakali Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 13:40 Nad Bałtykiem jest rzeczywiście rewelacyjnie. Przed chwilą wiatr wyrwał mi drzwi z ręki, mocne wrażenia gwarantowane. Poza tym śnieg z deszczem i ogólnie jedna wielka apokalipsa. Raczej nie polecam na urlop, chyba że w celu wygrzania się w spa. Odpowiedz Link
newill6 Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 13:48 nieeee! zamiast zachęcać w kurorty to odradzasz, jutro będzie lepiej...:) Odpowiedz Link
yoma Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 13:58 A ja bardzo lubię Bałtyk poza sezonem, osobliwie miasto Hel w styczniu. Wcale nie żartuję. Ale teraz spadam w zwrotniki. Flora pewnie jakaś będzie, chłop już chodzi i ręce zaciera. OMATKOBOSKOIKOTÓRKO od pierwszego postu podlałam i opisałam 3 pomieszczenia. Jeszcze sypialnia. Biedne, sponiewierane, wykorzystywane dziecko... Odpowiedz Link
bakali Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 14:01 newill, alez ja zawsze zapraszam nad morze, ale nie w tym tygodniu. Jutro ma padac snieg, jeszcze więcej niż dziś. I wiatr 70 km/h, przy sniegu i deszczu raczej malo przyjemny. yoma, ja tez uwielbiam Hel. I zazdroszczę urlopu, zdjęcia rób! :) Trochę się pochorujemy na widok cieplejszego klimatu, echhhh Odpowiedz Link
yoma Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 14:06 Zdjęcia obowiązkowo, jeśli mi bateria do reszty nie padnie. Zamówiłam sobie nową w sklepie internetowym, miała być do odbioru po tygodniu, czyli wczoraj, wczoraj przyszedł sesemiś, że będzie w piątek. Niech się cmokną. Odpowiedz Link
krista57 Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 14:22 Boczki sobie wyleżysz i podpalisz- a my tu biedni w tym zimnie zostajemy. Na trzydniówkę andrzejkową wybieram się nad Bałtyk i wagowo moja waliza będzie o niebo cięższa:) Odpowiedz Link
yoma Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 14:25 Kiedy ja wcale nie lubię wylegiwać boczków :) Trochę pewnie powyleguję, owszem, żeby wyschnąć po kąpieli... Odpowiedz Link
newill6 Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 14:27 przekieruj te baterie na wyspy Baoba na pewno doślą:) Odpowiedz Link
lellapolella Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 15:00 ...wyschnąć po kąpieli... ojojoj poproszę o jedną kąpiel na moją intencję:) baw się dobrze i pilnuj chłopa, żeby Ci dżungli nie przywlókł w konspiracji:) Odpowiedz Link
leloop Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 18:29 Ale teraz spadam w zwrotniki właściwie to głupie pytanie zadałam, gdzie Yoma może jechać jeżeli nie do jakiego, małpiego gaju ;) przynajmniej nie muszę zazdrościć ;) baw się dobrze i nie przedłuż urlopu do pół roku jak onegdaj ;) Odpowiedz Link
yoma Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 18:40 E, teraz to zwykły urlop, wtedy musiałam przemyśleć swoje życie od nowa :P Dzięki wszystkim za dobre słowo... :) Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 18:56 No to wypoczywaj najlepiej jak się da :) I nie myśl za dużo, bo z tego to tylko głupoty później wychodzą. Na urlopie zakaz myślenia. Ale mnie zazdrość ji... No po prostu jak powiedziałaś, że poleżysz po kąpieli, to już mnie wkurzyłaś... Nie odzywam się. Mam focha. Pa! Odpowiedz Link
yoma Re: Spadam na urlopa 24.11.10, 20:58 O rany, przepraszam... Ale ty zajęłaś drugie miejsce, a ja żadnego, no! Też foch! :P Odpowiedz Link