16.12.10, 09:28
Tego spotkałam przy stacji benzynowej, coś mi mówi, ze to bardziej sniegowy niedźwiadek

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fh/ed/vhwc/Z7aM0iP1qGxaNiMlkB.jpg

a takie sa w dużych miastach, zdjęcie dostałam od siostry. jak dla mnie to taka staua wolności klimatu umiarkowanego

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fh/ed/vhwc/fkUCaxL6eC1MuU9t0X.jpg
Obserwuj wątek
    • bakali Re: Bałwany 16.12.10, 09:48
      a to znalezione w sieci
      demotywatory.pl

demotywatory.pl/2411592/Dobrze
      • yoma Re: Bałwany 16.12.10, 11:19
        Ja mam na Wsi całkiem zwykłego, acz świecącego oczami :)

Cześkę muszę namówić, żeby się za siebie wzięła. Ramiona jej opadły i w ogóle.
        • bakali Re: Bałwany 16.12.10, 11:38
          A co ty myslisz, zimno dziewczynie na tych mrozach. Jakiś kożuszek byś jej zarzuciła na ramiona, pracuje w cięzkich warunkach i nawet przerwy na goracą herbatę nie ma.
          • yoma Re: Bałwany 16.12.10, 11:43
            Płaszczyk zimowy ma! I czapę.
            • bakali Re: Bałwany 17.12.10, 09:24
              No i dlaczego takie małe zainteresowanie tematem, hę? Bałwanów u siebie nie macie? Bo śniegu chyba Wam, jako i mnie, nie brakuje? :)
              • hesperia1 Re: Bałwany 17.12.10, 10:27
                Nasz śnieg jak wata,nie da się z niego nic ulepić:(nawet śnieżkami nie można porzucać:(Ale za to jak fajnie się wskakuje w takie puszyste zaspy:) A bałwanów u nas pełno,nawet wczoraj miałam okazje spotkać jednego w sklepie;)
                • bakali Re: Bałwany 17.12.10, 10:41
                  hesperia1 napisała:

> A bałwanów u
                  > nas pełno,nawet wczoraj miałam okazje spotkać jednego w sklepie;)

Nooo, u mnie nawet jeden został ostatnio prezydentem :) to nawet trochę ogrodniczy temat, bo za przeproszeniem o burakach :)
                  ale zostańmy przy tych sympatycznych bałwanach, czyli śniegowych. pokazujcie swoje bałwany :P
                  • leloop Re: Bałwany 17.12.10, 11:16
                    Nooo, u mnie nawet jeden został ostatnio prezydentem :) to nawet trochę ogrodniczy temat, bo za przeproszeniem o burakach :)
                    :D :D :D
                    pewnie nie on jeden, niezły zagon buraków by się uzbierał, o armii bałwanów nie zapominając ;D
                  • yoma Re: Bałwany 17.12.10, 12:47
                    Pokażę, jak się rzucę na zdjęcia, a się nie rzucam, bo ich ilość (specjalnie ilość, nie liczba) żdziebku mnie przeraża. Urlopowe też tam są. Może się temat nie zdezaktualizuje do czasu rzucenia.
              • leloop Re: Bałwany 17.12.10, 10:38
                ano nie mamy :)
                śnieg zapowiadali na miniona noc, spadło 3 płatki w 5 rzędów ;) wystarczyło jednak aby francuscy kierowcy dostali porannej sraczki. dzieci mające nadzieje na dodatkowy dzień ferii musiały zwlec się i udać w wiadomym kierunku ;) poszukam w archiwum bałwany zeszłoroczne
                • lellapolella Re: Bałwany 17.12.10, 11:38
                  no, ja też nie mam:( Młody nabyty przez tę aurę wraca ze szkoły(odwozy) o tak dziwacznych godzinach, że lepienie bałwana to ostatnia rzecz, jaką by mu się chciało robić.Wczoraj np. wyszedł o 6.10 a wrócił o 16.50:(
                  może w weekend coś się wykluje, choć wątpię, bo śnieg chyba zmrożony
                  • dorkasz1 Re: Bałwany 18.12.10, 09:11
                    U nas śniegu nie brakuje, ale zmrożony.
                    Bałwanów najwięcej w sklepach można spotkać. Marzę już o tym, aby było po świętach... Ta zakupowa histeria doprowadza mnie do... histerii :) Jak pomyślę o tych górach jedzenia, które wylądują na śmietniku... Życzyłabym sobie tak, mniej więcej -połowę lutego. Wtedy do wiosny już maluśki kroczek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka