03.01.11, 12:49
Rok Ogrodnika, co był wrzucany w odcinkach? Cześć dziewczęta i chłopcy w ogóle :)
Obserwuj wątek
    • leloop Re: Dzie je 03.01.11, 13:42
      ooops :}
      depresja grudniowa była silniejsza ;)
      • yoma Re: Dzie je 03.01.11, 16:00
        Bobym sobie właśnie poczytała, co ogrodnik robi w grudniu... no dobrze, w styczniu też.
        • leloop Re: Dzie je 03.01.11, 16:18
          chwila, muszę książkę znaleźć ;)
          • yoma Re: Dzie je 03.01.11, 16:23
            Nie leży na honorowym miejscu, no wiesz co? :)
            • leloop Re: Dzie je 03.01.11, 17:27
              u mnie burdel do kwadratu, :/
              nie dość, ze własny to jeszcze teściów przeprowadzamy i część gratów już jest u nas
              • yoma Re: Dzie je 03.01.11, 18:10
                Ups, przyjmij wyrazy :)
                • lellapolella Re: Dzie je 03.01.11, 20:34
                  znaczy, będziesz mieszkać z teściami?
                  • leloop Re: Dzie je 03.01.11, 21:23
                    o Jezu, nieeee ...
                    teście maja (a właściwie babcia-matuzalem ma) dom nad oceanem i tam przenoszą się całkowicie z Parisu na zawsze, sprzedają mieszkanie i takie tam. będzie legularna przeprowadzka firmowa ale teściowa dala nam część co cenniejszych gratów bo nie ufa do końca profesjonalistom ;) wiec do naszych ciągle jeszcze w kartonach rzeczy, dochodzą meble i kartony teściów :/
                    na parę tygodni, ponoć ...
                    • yoma Re: Dzie je 04.01.11, 10:46
                      Jeśli wiekowa babcia zapomni, to odziedziczysz srebra rodowe i porcelanę...
                      • se_nka0 Re: Dzie je 04.01.11, 11:39
                        He, he zapomnieć to mogę ja. Przedwojenny materiał trzyma się zdrowo ! ;)
                        • lellapolella Re: Dzie je 04.01.11, 12:43
                          oj, to to, niesamowici są ci przedwojenni:) jeszcze nie z chińskiej taśmy
                          • yoma Re: Dzie je 04.01.11, 12:50
                            Mam na Wsi sąsiada przedwojennego dżentelmena. Facet mówi w czterech językach, wiersze recytuje, narzeka, że mu ostatnio siadło na nogi i do lasu nie pójdzie dalej niż 5 km, odjazd po prostu. Ja też tak chcę. Z dziewięćdziesiątkę ma, jak nie lepiej.

A miałam kiedyś biuro w budynku warszawskiej PAST-y, tam się mieszczą dwie organizacje kombatanckie, na XIII piętrze, a winda ustawicznie zepsuta. Ja też chcę w tym wieku taką kondychę...
                            • leloop Re: Dzie je 04.01.11, 13:29
                              babcia-matuzalem to wyrób sprzed jeszcze pierwszej wojny ale z defektem jak widać, mając pięćdziesiąt lat z okładem (lata 60te) poszła na emeryturę, zeby się wnukiem zająć, zajmowała się rok a wnuk niedługo skończy 50tke ;) od tego czasu odpoczywa, póki żył dziadek trzymała się pionu, po jego śmierci odpuściła sobie wszystko, przestała chodzić, czytać, oglądać tv, je i wydala za przeproszeniem. na nic nie jest chora, serce ma 50latka, przeżyje nas wszystkich ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka