Dodaj do ulubionych

literatura

26.01.11, 09:11
grzebiąc w necie w poszukiwaniu czegoś do czytania "wpadł mi w ręce" fragment takiej książki
www.e-bookowo.pl/ebooks/5/194/poradniki/ogrod_bez_chemii/
poszukałam potem czegoś o autorze i znalazłam takie informacje
permakultura.net/, permakulturnik.blogspot.com/
z pobieżnego przejrzenia tego co i jak pisze mam wrażenie, ze kolegować z nim się nie będę ale może to co pisze warte jest zakupu. może znacie gościa ?
Obserwuj wątek
    • lellapolella Re: literatura 26.01.11, 12:10
      linka do bloga nieczynna, tu jest właściwa
      permakultura.net/
      poczytam wieczorem, to się wyrażę;)
      • lellapolella Re: literatura 26.01.11, 12:17
        permakultura.net/2010/02/13/pierwszy-raz-na-stronie-przeczytaj-czym-jest-permakultura/
        tu najlepiej zacząć
        • dorkasz1 Re: literatura 26.01.11, 17:57
          Jego druga pozycja "Zlikwiduj drzewo, czyli jak pozbyć się drzewa, którego urzędnicy nie pozwalają Ci wyciąć " może i potrzebna, ale dla takiej maniaczki drzewnej jak ja, zupełnie go przekreśla. Że nie powiem likwiduje...
          • leloop Re: literatura 26.01.11, 21:20
            coś mnie w tym gościu odstręcza na dzień dobry, ta książka o drzewach miedzy innym tez ale nie chce go skreślać tylko z tego powodu. może ma jednak coś ciekawego do przekazania :)
            • dorkasz1 Re: literatura 26.01.11, 22:51
              Dobra kobieta jesteś... daj mu szansę.
              • lellapolella Re: literatura 26.01.11, 23:17
                przeczytałam rozdział o ogrzewaniu wody za pomocą kompostu i takie to jakieś sraty-taty, facet robił rzecz na jakimś kursie, wyjechał, zanim skończył, a i tak nic nie stracił, bo było źle założone...i pisze zachęcając do wcale niemałych inwestycji, jakby to był pewniak.
                Przypomina mi znajomą, która skończyła kurs masażu a potem nastawiała ludziom kręgosłupy. Może to niesprawiedliwe porównanie
                ale ja zła kobieta jestem...
                • leloop Re: literatura 26.01.11, 23:20
                  czyli słusznie intuicja mnie nie zwiodła ;)
                  dzięki za poświęcenie cennego czasu.
                  ja nie jestem dobra tylko naiwna jak widać ale od czego dobre koleżanki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka