yoma 18.10.11, 13:17 Posiałam, wyrosło, zebrałam, ususzyłam i co dalej, ósma klaso? Można tym na przykład tort udekorować? Ja piję herbatę namiętnie, ale nie słodzę, a chłop słodzi, ale nie pije herbaty... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Stewia 18.10.11, 15:36 thx, do tego też się doguglałam (do teorii spiskowych ze stewią w roli głównej też), o praktykę pytam. Bei chyba siała... Odpowiedz Link
lellapolella Re: Stewia 18.10.11, 15:48 praktycy diabelnie różne mają zdanie co do SMAKU ... Yoma, ty może najpierw spróbuj, czy Ci to wchodzi, co? I daj głos, bo ciekawa jestem:) Odpowiedz Link
yoma Re: Stewia 18.10.11, 21:20 Zadałam chłopu stewii w malinie i nie zauważył, to może i można... Odpowiedz Link
bei Re: Stewia 20.10.11, 08:49 Gdy jest świeza, mozna do sałatek dorzucac:), wywar z suszonej mozna do ciasta dodawac. Odpowiedz Link
yoma Re: Stewia 20.10.11, 09:13 Wywar powiadasz. No dobra... Na razie się sprawdza w syropkach i herbatkach przeciwprzeziębieniowych. App ziółek, pisałam o gynostemmie? Też jej muszę zacząć do czegoś dodawać, bo mi zje całe okno kwiatowe. Może nam nie wyrośnie po trzecim oku na plecach... Odpowiedz Link