21.01.12, 20:55
ładne przysłowie o Agnieszce i skowronku. Ale u nas wszystkie skowronki nadal w mieszku siedzą. Po południu znów zrobiła się zima. Śnieg spadł i leży. Troszkę podcieka, bo na termometrze +1 stopień, ale jest biało i całkiem ładnie.
Obserwuj wątek
    • leloop Re: Ale 21.01.12, 21:13
      moja córa to Agnieszka, to pamiętam takie rzeczy :)
      zaczynam szukać szalotek do sadzenia, znalazłam rzadka, polska odmianę oczywiście do kupienia we Francji :}
    • hesperia1 Re: Ale 22.01.12, 11:12
      Idziemy szukać skowronków.
      • se_nka0 Re: Ale 22.01.12, 11:22
        Codziennie nowe przysłowie będzie? ;)

Czy wie ktoś, kto zabrał AccuWeather w starej formie???? To co jest teraz, to co to jest???
        Gdzie ja prognozę pogody będę patrzyła ;)
        • dorkasz1 Re: Ale 22.01.12, 12:08
          Muszę powiedzieć, że mi to nowe Accu też się nie podoba. Jako alternatywę mam www.twojapogoda.pl/
          • se_nka0 Re: Ale 22.01.12, 13:48
            Dorkasz, ta Twoja alternatywa nie jest dla mnie wiarygodna. No nie ufam jej i już.
            • dorkasz1 Re: Ale 22.01.12, 16:50
              Bo Polsat?
              Do nowego Accu można się przyzwyczaić, ale poprzedni był fajniejszy.
              A tak naprawdę, to prognoza dłuższa niż 3 dni, to raczej przypomina wróżenie z fusów.
              • yoma Re: Ale 23.01.12, 12:31
                Co do Accu - ja zwykle, jak coś jest dobre i się podoba, to trzeba to spieprzyć, czytaj poprawić. Zdaje się, że byłam w Kinie opieprzana za taką postawę przez koleżanki wyżej rozwinięte technologicznie.
                • se_nka0 Re: Ale 23.01.12, 13:26
                  Czyżby przysłowie mówiło prawdę? ,,Jak się polepszy, to się po*****y,,.
                  • yoma Re: Ale 23.01.12, 13:33
                    Inne przysłowie mówi "Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu".

Któreś z praw Murphy'ego mówi: "Jak coś działa, to trzeba to spieprzyć".

Itd.
                • dorkasz1 Re: Ale 23.01.12, 16:24
                  yoma napisała:

Zdaje się, że byłam w Kinie opieprzana za taką postawę przez
                  > koleżanki wyżej rozwinięte technologicznie.

Mój Boże! Któż śmiał??? :)))) Stawiam na L....
                  >
                  • lellapolella Re: Ale 23.01.12, 17:20
                    na pewno przeze mnie, bo ja jestem doskonale rozwinięta technologicznie:P
                  • leloop Re: Ale 23.01.12, 17:49
                    > Mój Boże! Któż śmiał??? :)))) Stawiam na L....
                    no dalej, dalej śmiało :P
                    jeżeli już to przedstawiłam mój rozwinięty technologicznie punkt widzenia, nikogo nie opieprzam ;)
                    • yoma Re: Ale 23.01.12, 19:20
                      :P
                      • dorkasz1 Re: Ale 23.01.12, 21:40
                        Chentni siem panie dziejku w kolejce ustawiajom :) Uderz w stół a L... się odezwie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka