22.04.12, 22:51
...będę wdzieczny jak pomożesz mi odszukać link do filmiku który kiedyś podałaś,tematem było zaprojektowanie kawałeczka ogrodu przed domem,pamiętam gośc od reki kreslił plan ...
Obserwuj wątek
    • leloop Re: Leloop 22.04.12, 23:18
      ok, ale chyba już dzisiaj nie dam rady, jakoś głowa mi leci.
      • newill6 Re: Leloop 23.04.12, 00:12
        ..a mówiłem nie pij za dużo:)))
        • leloop Re: Leloop 23.04.12, 08:36
          no mówiłeś niby, ale jaka baba posłucha dobrej rady ;)
          a na serio to mamy problem Houston, przeszukałam archiwum RO i PO i otóż dupa, nie ma faceta rysującego przed domem :( jest murek, angielski ogród, ogród na dachu. może pamiętasz jakieś szczegóły, żeby naprowadzić mnie na trop, tych filmików jest cala masa :]
          • leloop Re: Leloop 23.04.12, 08:38
            a może chodziło o taki mały, biały domek w Bretanii u starszej pani ? coś mi świta
            • newill6 Re: Leloop 23.04.12, 08:49
              chyba tak...nooo laska to nie była:)
              • newill6 Re: Leloop 23.04.12, 08:52
                to była fajna lekcja poglądowa pracy w terenie...
            • leloop Re: Leloop 23.04.12, 08:59
              to może to ten
              www.france5.fr/silence-ca-pousse/silence-ca-pousse-video-semaine.php?id_rubrique=351&id_article=3332
              kliknij VOIR LA VIDEO, trochę wolno się ładuje, cierpliwości. jeżeli interesują Cie rośliny użyte do przemiany ogródka to tu jest tekst a rośliny kursywa na samym dole.
              • newill6 Re: Leloop 23.04.12, 09:21
                dzięki,własnie to.....chcę ten filmik pokazać osobie wchodzącej w temat projektowania ogrodów,niech się młodzież uczy....nie tylko w biurach przy laptopach.
                • newill6 Re: Leloop 23.04.12, 09:24
                  ..musze dodać ,że mój francuski z widzenia i ze słyszenia jest coraz lepszy,:)
                  no...do roboty:)
                • leloop Re: Leloop 23.04.12, 09:37
                  acha, bardzo dobrze :)
                  to jeszcze dorzucę Ci link ogólny do programu,
                  www.france5.fr/silence-ca-pousse/silence-ca-pousse-pas-de-panique.php
                  po prawej stronie są wszystkie albo prawie wszystkie filmiki, wystarczy klikać (po wyświetleniu strony klikać tam gdzie jest zielona kamera pod zdjęciem, otwiera się nowe okno z filmem). jeżeli będą jakieś pytania to chętnie pomogę.
                  to jest najlepiej notowany program dla miłośników grzebactwa w ziemi we Francji, gościu trochę gwiazdorzy ale robi to z wdziękiem wiec mu wybaczam i oglądam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka