newill6 22.04.12, 22:51 ...będę wdzieczny jak pomożesz mi odszukać link do filmiku który kiedyś podałaś,tematem było zaprojektowanie kawałeczka ogrodu przed domem,pamiętam gośc od reki kreslił plan ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: Leloop 22.04.12, 23:18 ok, ale chyba już dzisiaj nie dam rady, jakoś głowa mi leci. Odpowiedz Link
leloop Re: Leloop 23.04.12, 08:36 no mówiłeś niby, ale jaka baba posłucha dobrej rady ;) a na serio to mamy problem Houston, przeszukałam archiwum RO i PO i otóż dupa, nie ma faceta rysującego przed domem :( jest murek, angielski ogród, ogród na dachu. może pamiętasz jakieś szczegóły, żeby naprowadzić mnie na trop, tych filmików jest cala masa :] Odpowiedz Link
leloop Re: Leloop 23.04.12, 08:38 a może chodziło o taki mały, biały domek w Bretanii u starszej pani ? coś mi świta Odpowiedz Link
leloop Re: Leloop 23.04.12, 08:59 to może to ten www.france5.fr/silence-ca-pousse/silence-ca-pousse-video-semaine.php?id_rubrique=351&id_article=3332 kliknij VOIR LA VIDEO, trochę wolno się ładuje, cierpliwości. jeżeli interesują Cie rośliny użyte do przemiany ogródka to tu jest tekst a rośliny kursywa na samym dole. Odpowiedz Link
newill6 Re: Leloop 23.04.12, 09:21 dzięki,własnie to.....chcę ten filmik pokazać osobie wchodzącej w temat projektowania ogrodów,niech się młodzież uczy....nie tylko w biurach przy laptopach. Odpowiedz Link
newill6 Re: Leloop 23.04.12, 09:24 ..musze dodać ,że mój francuski z widzenia i ze słyszenia jest coraz lepszy,:) no...do roboty:) Odpowiedz Link
leloop Re: Leloop 23.04.12, 09:37 acha, bardzo dobrze :) to jeszcze dorzucę Ci link ogólny do programu, www.france5.fr/silence-ca-pousse/silence-ca-pousse-pas-de-panique.php po prawej stronie są wszystkie albo prawie wszystkie filmiki, wystarczy klikać (po wyświetleniu strony klikać tam gdzie jest zielona kamera pod zdjęciem, otwiera się nowe okno z filmem). jeżeli będą jakieś pytania to chętnie pomogę. to jest najlepiej notowany program dla miłośników grzebactwa w ziemi we Francji, gościu trochę gwiazdorzy ale robi to z wdziękiem wiec mu wybaczam i oglądam ;) Odpowiedz Link