12.03.13, 14:31
czy mi się coś wkręciło ze starczej sklerozy, czy Ty miałaś rdest Auberta, który okazał się czymś innym? Jeśli tak było, mogłabyś napisać, gdzie kupowałaś?
Obserwuj wątek
    • asta6265 Re: Asta 12.03.13, 23:13
      Lella dobrze kojarzysz, ale to jednak jest rdest Auberta, tylko coś jakby powojowatego razem z nim rośnie. Długo nie kwitł i dopiero pod koniec października zakwitł, ale słabo. Za to rozrasta się bardzo szybko. Kupiłam go w Auchan na wyprzedaży bardzo wymęczonego i lichutkiego.
      • horpyna4 Re: Asta 13.03.13, 08:20
        Pewnie rdestówka powojowata przyplątała się do niego, to bardzo pospolity chwast.
        • asta6265 Re: Asta 13.03.13, 09:38
          No nie wiem co to takiego, ale nawet zdjęcie wklejałam na forum u nas, bo ładnie to coś zakwitło i tylko jednym kwiatkiem. Zobaczę w tym roku może też wylezie, bo Aubert już się budzi.
          • lellapolella Re: Asta 13.03.13, 11:24
            dzięki, Asta, bo właśnie się przymierzam do "Benexu" i wolałam się upewnić. Zawsze chciałam mieć Aubercika a teraz mam tam coś, co chcę i mogłabym go dołożyć do zamówienia) Muszę się z tym jeszcze przespać;)
            • asta6265 Re: Asta 13.03.13, 11:35
              Lella to wielkie żarłoczne bydlę, także jak się na niego zdecydujesz to dobrze zaplanuj dla niego miejsce:)
              • lellapolella Re: Asta 13.03.13, 11:46
                Wiem, zamierzam go puścić na wielką olchę nad rzeką. Myślałam o dławiszu ale one chyba muszą być dwa różnej płci a ja mam tylko jedną olchę w słońcu:) No i Aubercik jest taki leciutki jak chmurka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka