31.03.13, 19:38
...szukam takiego niedużego guziczka co mi tak gwałtownie odskoczył od koszulki w miejscu brzuszka....to i igła i bezowa niteczka by się przydała....:)..czemu dla chłopców nie robią tak jak dla dziewczynek koszulek na gumkach..?,,:)))
Obserwuj wątek
    • se_nka0 Re: Ups... 31.03.13, 19:52
      Koszulka się skurczyła? Co to za tkaniny teraz produkują, na człowieku się kurczą :)
      • leloop Re: Ups... 31.03.13, 22:23
        nici tez teraz nie te co kiedyś ...
        • dorkasz1 Re: Ups... 31.03.13, 23:17
          A to wszystko przez kalorie... to takie złośliwe istoty, które siedzą w szafie i gdy nikt nie widzi zszywają nasze ubrania tak, że się później nie można w nie zmieścić. Największą aktywność przejawiają w okolicach świąt, no i w okresie zimowym. Widać u Ciebie Newill takie się zalęgły w szafie, sprawdź, zanim Ci resztę ubrań zeszyją.
          • newill6 Re: Ups... 01.04.13, 12:18
            Mam taka jedną szafę ,w której często przebywam to tam sprawdzę jak radzisz...a póki co ,na dzisiaj jeszcze zastosowałem gumki od weków do guziczków...na pewno wytrzymają napór...:)))
            • sigrid6 Re: Ups... 01.04.13, 13:07
              Nie mogę iść na spacer bo moje ulubione spodenki też chyba były w tej szafie ze złośliwymi kaloriami. No po zimie zawsze jest trochę gorzej ale żeby aż tak!!!
              • newill6 Re: Ups... 01.04.13, 13:12
                uff...aż mi lżej..myslałem że tylko u mnie jest taka szafa..:)
                • sigrid6 Re: Ups... 01.04.13, 13:19
                  Kalorie jak mole prawie w każdej szafie. Szczęśliwi ci co ich nie mają
                  • horpyna4 Re: Ups... 01.04.13, 18:43
                    Ja tam mam sposób na kalorie: ubrania z dzianiny. W dodatku spódnice z gumką w talii... i żadne guziczki nie odskakują. A co.
                    • dorkasz1 Re: Ups... 01.04.13, 19:23
                      No taaak... Newill w dzianinowej spódnicy z gumką w pasie, to byłby widok! Do tego golfik z wrabianymi warkoczami z przodu i żadne guziki by mu nie odskakiwały :) Przemyśl to Newill :))
                      • sigrid6 Re: Ups... 01.04.13, 20:47
                        Mogą być jeszcze takie spodenki ciążowe. Chyba można je poszerzyć jak jest potrzeba. Nie wiem dokładnie bo takich nie miałam.
                        • leloop Re: Ups... 01.04.13, 21:16
                          > Mogą być jeszcze takie spodenki ciążowe.
                          O ! mam takie Newill, na brzuchu maja trykotowa wstawkę i gumkę w pasie, podesłać ? ;)
                          • newill6 Re: Ups... 01.04.13, 21:21
                            leloop..nie mówiłaś ,że jesteś w ciąży...gratuluje:)))
                            • dorkasz1 Re: Ups... 01.04.13, 22:39
                              newill6 napisał:

> leloop..nie mówiłaś ,że jesteś w ciąży...gratuluje:)))

Newill, no przecież gdyby była, to by miała je na tyłku, a nie proponowała pomoc w guzikowej sprawie :)
                            • leloop Re: Ups... 01.04.13, 22:46
                              > leloop..nie mówiłaś ,że jesteś w ciąży...gratuluje:)))
                              oj Newill, zaraz tam jestem. byłam, kiedyś, 100 lat temu i zostały w szafie, przecież nie wyrzucę ;)
                              zresztą ciąża fajna rzecz, wszystko wolno jeść, prawie wszystko pic, każą dużo odpoczywać, potem gorzej ;)
                              • horpyna4 Re: Ups... 02.04.13, 08:23
                                W ciąży można też odgrażać się, że się komuś przyśle myszy. Nie wiedziałam o takim przesądzie, usłyszałam dopiero w pracy. Jedna ciężarna koleżanka jechała kiedyś pociągiem na gapę, a jak kontroler ją dopadł, to oznajmiła z rozbrajającym uśmiechem, że na niego myszy naśle i mu wszystko w domu pogryzą. Facet uciekł natychmiast.
                        • horpyna4 Re: Ups... 01.04.13, 21:32
                          Klasyczne staromodne spodnie ciążowe miały z przodu klapę przypinaną w pasie na sprzączki na obu górnych rogach, dziurek było dużo i można było dowolnie regulować obwód.
        • lellapolella Re: Ups... 01.04.13, 14:19
          nici tez teraz nie te co kiedyś ...
          oj, nie te, nie te... cieniuśkie jak pajęczynka, okulary trzeba podwójne zakładać;P
          • sigrid6 Re: Ups... 01.04.13, 14:59
            Sztuczne wszystko teraz robią i w dodatku chińskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka