lellapolella 31.07.13, 11:15 przekazałam od wszystkich:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: pozdrowienia dla patrona 01.08.13, 09:08 w imieniu braku zainteresowanych, dziękuję ;) świeczkę zapaliła patronu ? ścisk tam niemożebny jak widzę ;) Odpowiedz Link
lellapolella Re: pozdrowienia dla patrona 01.08.13, 15:37 świeczkę zapaliła patronu ? przy temperaturze czterdziestu stopni?! Żeby mnie straszył do końca życia?! ścisk tam niemożebny jak widzę ;) ścisk i owszem ale każden jeden chciałby se poleżeć w takiej wesołej kompanii:)) Nawet ja się zastanawiałam, czy się nie opłaca wyciągnąć znienacka kopyt od upału- może jaki promocyjny podepłot bym ustrzeliła? Odpowiedz Link
leloop Re: pozdrowienia dla patrona 01.08.13, 15:55 > łu- może jaki promocyjny podepłot bym ustrzeliła? he, he wykupione na kolejny trylion lat z góry. wyekspediowaliby Cie pierwszym transportem do swoich, za słoną kasę ;P Odpowiedz Link
lellapolella Re: pozdrowienia dla patrona 01.08.13, 20:25 wyekspediowaliby Cie pierwszym > transportem do swoich, za słoną kasę ;P toteż wciąż żyję, jak widać;P Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: pozdrowienia dla patrona 02.08.13, 10:54 A swoją drogą, to nie nażył się chłopina za długo... Już bym musiała od roku być w jego towarzystwie, tam na górze... To jednak wolę sobie trochę jeszcze pohasać po moich zarośniętych niemożebnie grzędach, ale o tym to w następnym wątku. Odpowiedz Link