miriam11 19.09.06, 16:09 Pytanie zwłaszcza do osób z silnymi stanami lękowymi - co Wam lepiej na te lęki robiło, cital czy seroxat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassis Re: cital czy seroxat? 19.09.06, 16:23 Ja miałam bardzo silne lęki - pomógł Seroxat. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: cital czy seroxat? 19.09.06, 16:49 a to różnie bywa.Może być tak że seroxat napędzi i spowoduje jeszcze większe nerwy i lęki ale może i zadziałać,jednak ja osobiście lepiej toleruję cital , który działa podobnie jak seroxat z tym , że nie ma aż takich objawów ubocznych.Na moim przykładzie mogę powiedzieć , że lęki na citalu całkowicie zniknęły ale potrzeba było czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: cital czy seroxat? 19.09.06, 17:09 cassis napisała: > Ja miałam bardzo silne lęki - pomógł Seroxat. Wiem, że seroxat jest super na lęki bo mi też kiedyś bardzo pomógł, niestety organizm się przyzwyczaił i musiałam zmienić na inny lek (zoloft). Teraz nie wiem, czy wracać do seroxatu czy spróbować cital. Lęki mnie wykańczają... Odpowiedz Link Zgłoś
luki_s4 Re: cital czy seroxat? 19.09.06, 17:11 seroxat mozna uzyskac z zapalek ale tzreba strugac Odpowiedz Link Zgłoś