IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 20:42
czyu wyjeżdza kto? z z rodzinkš na Rodos 14.06 do Kolimbi, hotel loutanis???
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • magda_sz Re: RODOS 14.06.04, 18:39
      Tak moja mama z wnuczką ale dopiero od 28.06
      Czy może wiesz coś więcej na temat tego hotelu?
      Mnie udało się znaleźć ich oficjalną stronę www.hotelloutanis.gr
      Oprócz tej strony jeszcze znalazłam informacje o tym hotelu na niemieckiej
      stronie i była tam bardzo interesująca informacja tzn. odległość do plaży 700 m
      Jak posiadasz jakieś dodatkowe informacje napisz

Pozdrawiam

Magda
      • skb123 Re: RODOS 10.08.04, 01:22
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=14211212&a=14235710
    • sowerek Re: RODOS 20.06.04, 21:01
      witam Marcin z wawy!
      mam prosbe, jade tam w sierpniu i jezeli bedziesz tak laskawa to po powrocie
      prosze o jakies info o hotelu imiejscowosci!

pozdrawiam!
      • magda_sz Re: RODOS 21.06.04, 15:04
        po powrocie coś napiszemy

Pozdrawiam
        • Gość: bee Re: RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:13
          witam:) właśnie wróciłam z Rodos z hotelu Loutasnis w Kolymbii. Co m ogę
          powiedzieć....Rodos jest bardzo ładną wyspą, zieloną, przyunajmniej w
          porównaniu do Krety. Mierjscowość niewielka, skiertowana pod turystów. Dużo
          sklepów, tawern, plaża ładna ale ładniejsza jak się idzie w stronę zatoczki. Po
          wyjściu na główną ulicę - Eukaliptusową:) kierując się w lewo trzeba dojść do
          samego jej końca. tam jest góra z żółtą chorągiewką, a z niej widać zatoczkę.
          Bardzo ładna. Dużo ryb, muszli, krabów, znalazłam rozgwiazdę , ośmiornicę ,
          krewetki. Polecam kupić maskę i okulary naprawdę cudne widoki. Sam hotel, bez
          większych zastzreżeń , chociaż było parę rzeczy które mi sie nie podobały. Np.
          problemy z jedzeniem , z wodą ciepłą. Po godz. 18 można było się tylko wykąpać
          w zimnej, co nie zawsze było przyjemne. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i
          żałujemy że to już koniec:( jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem.
          pozdrawiam. p.s. dziś rano jeszcze żegnałam piękną pogodę:(
          • Gość: lulu Re: RODOS IP: *.pl 28.06.04, 16:54
            Na czym polegały problemy z jedzeniem ?
            • Gość: bee Re: RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:10
              np. na niezbyt świeżym maśle, na nie podaniu repety chociaż mieliśmy all
              inclusive i podobno mieliśmy obowiązek dostać, na speiszeniu się na jedzenie bo
              chodziaż posiłki były wydawane w określonych godzinach to nie podali jeżeli im
              brakło w bufecie, mimo że było 10 min , przed czasem itp.
              • sowerek Re: RODOS 01.07.04, 18:59
                witaj

co mozesz powiedziec o samym hotelu, wedlug triady 3,5 gwiazdki, ale wedlug
                grekow kat c czyli nie najlepiej!
                Sadzac po opisie byly wyscigi do "korytk"
                pozdrawiam marcin
                • Gość: bee Re: RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 19:57
                  sam hotel moze byc chociaż właściciele niezbyt sie przejmowali goscmi.
                  Najbardziej denerwowało mnie ze patrzyli ile kto bierze z baru:( tak lukali ze
                  az mnie czasami trzepalo zeby im zwrocic uwagę. Klima dziala dobrze. Basen
                  przyjemny tylko jak juz wspominalam mielismy problemy z cieplą wodą. jak chcesz
                  o coś jeszcze zapytac chętnie słuze:)
                  pozdraiwam Beata
                  • Gość: Woman Re: RODOS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.04, 13:40
                    Witaj Bee,
                    ja tez wybieram sie do tego hotelu. Bylabym wdzieczna za infomacje dotyczace
                    jedzonka (czy dobre i urozmaicone, europejskie czy greckie) oraz napoi (co
                    kryje sie pod nazwa lokalne napoje alkoholowe: uzo, czy wino)?
                    • Gość: bee Re: RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 22:20
                      sniadania codziennie te same, potem lunch ktory naklada kucharzi dostajesz tyle
                      ile ci nalozy, ok 16 -ciasteczka z jablkiem lub szpinakiem czy serem no i
                      obiadokoalacja ktora tez naklada kucharz. Kiedys byłam bardzo glodna i
                      repety.....nie dostalam. jak sie okazuje w tym hotelu maja wyliczone porcje.,
                      jak przyjdziesz troszke pozniej np. 10 -20 min przed zakonczoną godz. wydawania
                      posilkow tez zjesz co zostanie czyli tzw. resztki. z dolozeniem byly problemy.
                      wrocilam stamtad w poneidzialek. nei wiem keidy lecisz ale bylo troszke skarg
                      do redyzdenta a ten kolei przekazywal je wlascicielowi. wiec pozostaje mi
                      zyczyc ci zeby cos sie zmienilo:)
                      p.s. sa tez problemy z ciepla woda w hotelu po g. 18. ogolnie moze byc triada
                      nie olewala klioentow i zglaszala kazda skarge. to raczej grecy mieli wszystko
                      w d....jesli chodzi o napoje to najprostrze bo za bardziej wymyślne trzeba
                      płacić ale i wino i ouzo w to wchodzą. Piwo też jeśli lubisz
                      pozdrawiam
                      acha w tym hotelu teraz sa polscy praktykanci wiec ławteij sie dogadac:) v
                      • Gość: Woman Re: RODOS IP: *.acn.pl 04.07.04, 17:35
                        Dzieki wielkie!!!
          • Gość: Ewa Re: RODOS IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 09.07.04, 12:19
            Witaj:-) Mam kilka pytanek dotyczacych samego hotelu... W jakiej okolicy jest
            polozony ?? Czy duze znaczenie dla przyjemnosci mieszkania ma usytuowanie
            pokojow i czy wszystkie maja balkon - czy zostawic wolna reke Triadzie czy
            raczej walczyc o pokoje z widokiem na basen ? Jakie sa pokoje - nie spodziewam
            sie rewelacji, ale chcialabym wiedziec czy jest czysto, czy codziennie
            zmieniaja reczniki itp ? Jak jest z cenami w knajpkach, czy mozesz jakas
            szczegolnie polecic ? Czy wypozyczac auto przez Triade czy indywidualnie ?? Czy
            bylas na wycieczkach na Symi i w Turcji ?? My chcemy zorganizowac je sobie
            indywidulanie - moze masz jakies sugestie ?? Z gory bardzo dziekuje za pomoc.
            Pozdrawiam serdecznie. Ewa.
            • Gość: bee Re: RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 00:49
              acha, jeśli chodzi o samą miejscowość to jest dosyć przyjemna i w miarę blisko
              wszedzie. Do maista Rodos ok 30 min autobusaem lokalnym do Lindos tez spoko a
              sama miejscowosc tez niczego sobie. Kluby kawiarnie tawerny sklepy.
              Pozdrawiam
              Beata
    • Gość: Ewa Re: RODOS IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 09.07.04, 12:32
      A i jeszcze jedno ... Jakie sa obiady i obiadokolacje ?? To ze mocno dozowane
      wiem. Ale czy chociaz smaczne ?? Dzieki :-) Pozdrowionko.
    • sowerek Re: RODOS 12.07.04, 20:32
      Czesc Beatko!
      marcin wawa, jakie pokoje wybrac? basen, morze, las? chodzi mi o widok z tego
      co widzialem morze jest jakis 1km? wiec nie wiem czy to sens!
      buziaki pozdrawiam!

Sowa (sower@interia.pl daj znac!)
      • Gość: bee Re: RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 00:47
        hmmm, nie wiem czy nie jest już za póxno na moje info ale nie miałam dostępu do
        kompa więc nie mogłam wcześniej. Do Ewy i Marcina, jeśli chodzi o pokoje to
        raczej nie można było wybrać. Jak przyjechaliśmy mieliśmy już przydzielony
        pokój, jeśli bedziecie mieli okazję wybrac to proście o widaok na basen bo inne
        są fatlane. Np widok na morze = widok na budowane domki i jeszcze są pokoje
        których balkony wychodzą na balkony z drugiej strony. więc zostaje basen. My
        mieliśmy na morze i niestety.....Jeśli macie wykupione all inclusive
        dostaniecie pokój z telewizorem (nawet TVN odbiera:)) jeżeli chodzi o jedzenie
        to ujdzie. Mam porównanie z Kretą gdzie byłam 2 razy i tu w Loutanisie buyło
        najlepsze z dotychczasowych, aczkolwiek nie rewelacja. Jezeli sie spóxniłam z
        odpowiedzia to chociaż napiszcie swoje wrazenia i odczucia,. Pozdrawiam gorąco
        Beata
        • Gość: Ewa Re: RODOS IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 21.07.04, 15:37
          Dzieki :-)))
        • zuza212 Re: RODOS 27.07.04, 19:59
          Do Bee:

Mamy pytanie, czy w hotelu mozna skorzystac z zelazka?
          • Gość: bee Re: RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:23
            ze swojego jak najbardziej. w pokojach są kontakty a nikt ci nie sprawdza co
            podłączasz.
            pozdrawiam
            • zuza212 Re: RODOS 28.07.04, 20:06
              A czy mozna pozyczyc na recepcji? Nie mam mozliwosci wziac swojego.
              • Gość: bee Re: RODOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 20:17
                a tego to askurat nie wiem i raczej spodziewam się ze nie. Ale zawsze się
                znajdzie ktoś kto zabrał w razie czego:)
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka